Msn kendi kendine virüs yolluo yardım

arkadaşlar bu dert benim başımdada var sorunun çözümünü bulan varsa lütfen bir an önce paylaşsın

arkadaşlar bu dert benim başımdada var sorunun çözümünü bulan varsa lütfen bir an önce paylaşsın

Arkadaşım forumda ara bulacaksın. Hijackthis Programı ile 30 saniyede kurtulursun. Bulamazsan yine yaz link vereyim..

ewet arkadaşlar bütün yorumları okudum ama fayda bulamamışlar!!!!! çözüm bende ufacık bi program sayesinde 2 sn içinde msn virüsünden kurtulun:) tek yapmanız gereken indirmek ve yeşil start tuşuna basmak gerisini siz programa bırakın:) pc yi yeniden başlatmanızı isteyecektir başlatın ve rahat rahat msn kullanın:)

buyrun burdan indirin= http://rapidshare.com/files/127482076/msn_virus_temizleyici.rar.html

arkadaşlar lütfen bi teşekkürü çok görmeyin!!!

arkadaşlar öncelikle ben kendimi tanıtayım ben grafikerim zaman zaman banada o şekil virüsler bulaşıyor fakat kurtulması cok basit hiçbir trojan serversz çalşmaz şimdi arkadaşm Avira AntiVir'i yı kuruosun PC ne tarattırıosun ve bi dünyha virüs bulacağına 100 de100 eminim güncellemeleri yap ve öle tarattır PC ni eski performansında kullanabilirsin kolay gelsin yardım icin mail adresimi al [email protected]

ama antivirüslerde her şeyi virüs sanıp silebiliyo sonra yine format..

Geri