msn karşıdakini korkutma

ya kardeş işte oraya yazıp start download yap oke

yaa kardeş eywallahda orda free war tamm ona tıklıyomm sonra upload çıkıyooo oraya ne yazcamm

bi deniyelim bakalım merak ettim

slllllmmmmm hackhell .ailesı ben bu msn korkutma programı nasıl yukleye bılıorız dıye danısmaya geldım mumkunse ban benım adım yazıp gonderırsdenın memnın olurum sarı cocuk

Sarım cocuk sen sanırım dowlandda problem yaşıyosun

Dosyayı inndirmek için linki tıkla açılan sayfadan Free yazısına tıkla ondan sonra
bi sayfa daha açılacak o sayfada allta kücük 1 kotu yanındada 3 harf-rakam var
orda yanda gördüğün resimleri kutuya yaz.
sonra enter yap :)

oldu bitii :)

arkadaşlar msn fun makerin basit halidir bu program aynı deil karıştırmayın arkadaşım ben msn fun makere devam ediorum seninde gözlerinden öpüorum:)

emek için teşekkür ama arkadaşım karşı tarafa yollamak istiyorum ama güvenli olamadığından yollanmadı diyor.biraz daha detaylı anlatırmısın

ya adamlar çıldıracaktı hemen telefonettiler cepten nihaaahaaahaaaaaaaa

sagol dostum guzel paylasım en kısa zamanda deniycem

Arkadaşlar bunun çalışması hakkında bilgi verirmiisniz.Bu Exe dosyayı karşıdaki kişi zipten açtıktan sonra bilgisayarında çalıştırdıktan sonra diğer olaylar arka arkaya mı geliyo biz mi yapıyoruz cd açma kapamayı............

saol kardeş deneyelim bakalımmmm :D

kiss09' Alıntı:
emek için teşekkür ama arkadaşım karşı tarafa yollamak istiyorum ama güvenli olamadığından yollanmadı diyor.biraz daha detaylı anlatırmısın

Ziplede at :lol:

Scream-38' Alıntı:
Arkadaşlar bunun çalışması hakkında bilgi verirmiisniz.Bu Exe dosyayı karşıdaki kişi zipten açtıktan sonra bilgisayarında çalıştırdıktan sonra diğer olaylar arka arkaya mı geliyo biz mi yapıyoruz cd açma kapamayı............

Sen yapmıyosun dosyayı atınya kendisi halediyor :)

Arkadaslar Ben Yeniyim Birazdab Girecem Bakalim Ne Olucak
Saol

Geri