msn karşıdakini korkutma

blackman89

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar bunu msn de arkadaşlarımıza şaka yapmak amacıyla karşı tarafa yolluyoruz isterseniz kendiniz de üzerinizde deneyebilirsiniz nasıl bir şey diye ama kesinlikle şaka programıdır

programda uygulanan komutlar

1.msn ye yolladıgınız zaman karşıya msn den düşer

2.cd room acılır.

3.systemde hata verilir.

4.pc kendiliginden restart ceker.

korku veren yerde systemlerin,hata verip kapatılmasıdır. system kendiliginden kapatılıyor.

ve en son windows çöktü .bir daha hayatın boyunca acamazsın.sonra da pc restart ceker.ve baya bir gerilir karşı taraf.

teşekkürlerinizi beklerim ilk uploadım gerisi gelecek inşallah

http://rapidshare.de/files/3517394/SiLVeR_Joke.zip.html

indiriyorum şimdi insallah benım makınaya da bişey olmaz yaf :D

Black man verildi bu kardeş.

saqOL arkada$ım ama ßu daha ÖnCe weriLmi$ti ama yinede emeqine saqLık.

weril di dün raslamıştım hh de

abicigim bu ne yaa bilgisayarimi kaptti cd rom acti bilgisayara virus bulasti dedi ama bulasmadi ben yukledikten sonra ilk basta tarattim neyse guzel paylasim emegine saglik

webaslannn' Alıntı:
abicigim bu ne yaa bilgisayarimi kaptti cd rom acti bilgisayara virus bulasti dedi ama bulasmadi ben yukledikten sonra ilk basta tarattim neyse guzel paylasim emegine saglik
zuhahahaha pohahaha nihahaha zuleyhahaha daha nekadar gulus varsa yapmam gerek okuma özürlü arkadaslarimizdan birisi burda selammmm :))) :cool:
Bu arada saol güzel paylasim

Bu werilmedi sanırım:cool:

program ı denedim çalışıyor ve problem yok

indirmek için l
Linke tıkla
> açılan sayfadan free yi seç
> sonra açılan sayfada aşağıdaki resme dikkatlice bak ve kutuya yaz ondan sonra innmeye başlıyıcak :D

hellboy726' Alıntı:
program ı denedim çalışıyor ve problem yok

indirmek için l
Linke tıkla
> açılan sayfadan free yi seç
> sonra açılan sayfada aşağıdaki resme dikkatlice bak ve kutuya yaz ondan sonra innmeye başlıyıcak :D
bu adamı mod yapın buraya:):):)
yapıNnn

ellerine sağlık dostum güzel bi şaka .tşk

hellboy726 dostumm saol ama ben beceremedimm gene free dediktenn sonra küçük bir kutucukk çıkıyoo onun içne ne yazıcamm :aba

Geri