Msn Kapatma

eline saglık abi senin arklar denemıs ama lınklerden 1 i ölü çalışmıo : (

tşk arkada bundan daha garanti şeyler bulamazdım

bu kardeşimizin eline aklına sağlık.

sen nesin dostum eline sağlık

msn sifresini alma kismini denedim calişmiyor yapabilen var mi

o yazıyı yolladım msn çöktü, sonra al bunla düzelt dedim şimdi de pc çöktü, yarın da bana çökecek arkadaş :biggrin

kardeş süpersin sen yha emeğine sağlık bn denedim hepside başarılı ama bişi sorcam bnde virüs programı var ve .bat olarak kaydettiqimde olmuyor nede örneğin dediqin ekran kartı yakma onu kopyaladım metin belgesine .bat olarak masaüstüne hatta olmadı belgelerime kaydettim olmadı virüs programım nod32 kaldırmammı gerekiyor lütfen cevap yazarsan sevinirim

süper kardeş ellerine saqlık

eline saqlık daha bir coq paylaşımını bekliyorum

Arkadaşlar 'metin belgesinde dosya uzantısı .cmd olarak herhangi biryere kaydediyosunuz' Derken bunu nasıl yapıyoruz?

ARKADAŞLAR BİRİ Bİ ANLATSA :(

Arkaslar yokmu yardım edebilecek biri bu yazdığımız metin belgesini cdm nasıl yapcaz :(

virüs programlardan geçemez. Basit MS shell kodları yazıyorsun sadece. :D

Arkadaşlar 'metin belgesinde dosya uzantısı .cmd olarak herhangi biryere kaydediyosunuz' Derken bunu nasıl yapıyoruz?

ARKADAŞLAR BİRİ Bİ ANLATSA :(

farklı kaydet diyeceksin ve kaydedeceğin dosyanın uzantısını cmd diyeceksin ya da bat.
yada sample.txt gibi bir dosyanın txt uzantısını cmd ya da bat yapacaksın. sample.bat olacak örneğin

yardım edenlere teşekkürler.Fakat arkdaşlar benim bir sorunum daha var ms-dos nası açılıyor bi yardım daha edersenız cok sevinirim.Ayrıca arkadaşlar bu son yol calışmıyor en azından ben yapmadım eğer yapan varsa lütfen söylesin

Geri