msn i açamıyorum yardım lütfen

dusefedo1

New member
Reaction score
0
yeni msn yi kurdum ancak açamıyorum. işletim sistemi windows 7

bilgisyarım yeni. içinde zaten msn yüklüydü. dün akşam güncelleştirme sordu kabul ettim. yeni msn yi yüklemiş ama hiç açamadım. tek söylediği "windows live yanıt vermiyor"

Windows 7 orjinal değil ise bu sıkıntı olabilir yani crack li win 7 kullanıyorsan.
Çünkü güncelleme ile kurmuşsun güncelleme ile kurulan yeni msn için orjinallik güncellesi de var diye biliyorum. Msn i kurduktan sonra win 7 orjinal değil uyarısı alıyormusun. Eğer böyle sıkıntı yoksa sana tafsiyem forumda katılımsız olarak verilen msn 2011 yüklemen güncelleme esnasında herhangi bir sıkıntı olabilir.

Windows 7 orjinal değil ise bu sıkıntı olabilir yani crack li win 7 kullanıyorsan.
Çünkü güncelleme ile kurmuşsun güncelleme ile kurulan yeni msn için orjinallik güncellesi de var diye biliyorum. Msn i kurduktan sonra win 7 orjinal değil uyarısı alıyormusun. Eğer böyle sıkıntı yoksa sana tafsiyem forumda katılımsız olarak verilen msn 2011 yüklemen güncelleme esnasında herhangi bir sıkıntı olabilir.

bilg. yeni sony mağazasından aldım sanırım orada sahte windows 7 satmazlar. zaten sahte diye bir uyarı çıkmadı.

msne yi kaldırıp yeniden yükleyebilirmisin. Msneyi kaldırdıktan sonra pc yi yeniden başlatırsan daha sağlıklı olur.

forumda katılımsız msn yi buldum açıklamalara bir baktım ki 64 bit lerde çalışmaz diyo. benimki 64 bit :) napcaz şimdi

forumdan katılımsız msn yi buldum açıklamaılrına bir baktım ki 64 bit te çalışmaz diyo. benimki 64 bit :) napcaz şimdi

Geri