@@@-- MSN Hareketli Avatar Paketi [[46 Adet Hareketli Avatar -- Ruhunu Yansıt]] --@@@

Teşekkürler, emeğine sağlık, senden bir ricam olacak. Ben MSN'de dalgalanan Türk bayrağı kullanmak istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum. Dalgalanan gif uzantılı resimler var yerleştiriyorum ama bir tüirlü hareketli bir şekilde göstermeyi başaramıyorum. Lütfen bu konuda bilgin varsa bana yardımcı olabilirmisin.

Mahoni718
**

sağolasın eline sağlık

€line sağlık Rev0 harbiden Chok manyak oldu sarı karı :D

Teşekkürler, emeğine sağlık, senden bir ricam olacak. Ben MSN'de dalgalanan Türk bayrağı kullanmak istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum. Dalgalanan gif uzantılı resimler var yerleştiriyorum ama bir tüirlü hareketli bir şekilde göstermeyi başaramıyorum. Lütfen bu konuda bilgin varsa bana yardımcı olabilirmisin.

Mahoni718
[email protected]

teşekkürler arkadaşım. ama sorduğun soruya cevap veremeyeceğim. o konularda pek bilgim yok. sadece arşivimde bulunan güzel bi programı sizle paylaşmak istedim :D

Bu arada forumda msn adresi varmek yasak.

saol kardes eline sağlık

yaw ben bunu indiremedim bana msnden yollarmısınız ltfn yollayın setubunu

kLavyene sağLık eLLerin dert görmesin

Peki avatar olarak kendimiz bişeyler yapsak flash falan onları kullanabiliyormuyuz orda?

Peki avatar olarak kendimiz bişeyler yapsak flash falan onları kullanabiliyormuyuz orda?

buna benzer bi sorunun cevabını bi önceli sayfada vermiştim. malesef bu imkansız. zaten bu programın amacı sadece msn live messengerınız ile buradaki avatar dosyalarını birbirlerine entegre etmeye yarayan bir yazılım...

Geri