Msn hack yapmak bu kadar kolay olmadı....

bence bunumarayı ancak kendi email adresiniz hacklersizsiniz oda belki zor olabilir :)

Bu Numara Bence Iyi Güzel Bunu Bence Herkes Yer Yeterki Yedirmesini Bilelim Ne Versen Yer Bunlar Hahahahahaha

bunlar uğraşacana yok adres doğrula gönder gelecekmi bekle gönder yedir bi trojan konuşuyorsan ve bunu yiyecek kadar salaksa bi fake olsun bitsin:D ama güzel fikir benim aklımada gelmişti bu:D

böyle bir numarayı yiyecek biri bulunursa bana da haber verin :D

arkadaşlar hangi akıllı bunu yer sizce:Dben yiyecek kimse düünmüyorum %1 oranında belki yerler

valla ben bunu bikaç ay önce yapmaya başladım. yiyen birçok SaLaK var.:) ama benim mailde msn hesabınıza yakın zamanda saldırı olmuştur ama güvenlik grubu olarak olaya müdahale ettik. şifrenizi ..... adresine gönderirseniz hesabınız tekrar aktif edilecektir.şifrenizi göndermezseniz hesabınız 24 saat içerisinde kapatılacaktır yazıyodum. millet de sazan gibi atlıyodu. birçok adres aldım bu yöntemle:):):):):):)

Aldında noldu seni mutlumu ediyor başkasının haklarına tecavüz etmek bu forma teşekür edenin taaa .....

bence bolelerını bulmak ıcın bır program yapında onlara uygulayalım kendımızı gelıstırelım ... ben olsam gızlı sorusunu ele gecırmek ıcın ona alttan alarak muhabbet acarım ve caktırmadan sorarım bolece gızlısorusunu orenıp hacklerım sıfresınını 100 de 100 budur bence ama alttan alın suan 14 lesım var

bunları yiyen kişileri belki mirc chat yaprken buluruz onları yapanlar fazlaanlamaz msn eline sağlık

hehehehehe hepsini anladım ama bu yüzyılda bu noyu yiyecek adamı bulmadım yiyenler varsada çoluq coçuq :D yani kıcık aldığınız adamı bulmak zor iş :D

kardeş kayserili anasını boyar babasına satarmış ya işte ohesap anca kendi gibi kayseriliye satar senin bu düşündüğünü anca senin gibiler yerr

hade bunları yiyecek salak buldun diyelim
bu ve benzeri adreslerin hepsi alınmıştır hiç merak etme :)

bunu daha iyisi verilmişti zaten ama yiyen salak çok tabi inanmayan denesin tabi salaklar üstünde

bunun daha iyisi zaten daha önce verilmişti ama dediğin gibi bunu yiyen salak çok ben denedim ve işe yaradı inanmayan denesin ama salaklar üstünde olmak şartıyla:) :) :) :)

yiyen çıkmaz.................

yiyen çıkmaz............

direk msn'ne ekle adamı "kardeş msn'nin şifresini bi versene, bşeye bakıp çıkacam" de daha mantıklı :D

Geri