Msn hack yapmak bu kadar kolay olmadı....

walla benimde aklıma gelmişti bu ama artık 5 yaşında ki çocuk bile bu numaraları biliyo kardeş ama yine de eline sağlık :D

topunus yanılıyorsunus arkadaslar.bu dunyada her gun binlerce kişi internetle yeni tanısıyo.her gecen gun enayiler coalıyo.bu numaraayı yiyen insan sayısısnın oldukca fasla oldugunu sise garanti ederim.(tabi işi gecte olsa caktıktan sonra akıl edip şifrelerini deiştiriyolar)

efet :)) emeğe saygı duyuyorum..2 yaşındaki internet kullanacısı bir çocuk arama çalışmalarına başlıyorum..saygılar

arkadaslar bu yöntemi yaklaşık 1 yıl önce fake mail kodları ile birleştirip ben yaptım.hotmailin ,maiilerdeki butonları deaktif yapması nedeniyle hiç bir fake mail çalışmıyordu-hala da çalışmıyor.size sistemi kısaca anlatayım ne kadar işe yaradığını anlayacaksınız.
ben guvenlik_servisi@hotmail şeklinde bir adres almıştım.bir de http:// www.b9vv4hotmailmsndvbvb.com şeklinde bir web açmıştım/bu arada bu b9vvd adresi,sizin mailinize girdiğinizde hotmailin üstünde çıkan gerçek adrestir.açtığım webe fake mail kodları yerleştirmiştim.daha sonra da yaptığım güzel bir maili,kurbanlara göndermiştim.mailin özeti de ,msn in artık maillerde güvenlik kontrolu yaptığı vb vb ile ilgiliydi ve bu sisteme üye olmak için kayıt yaptırmanızın şart olduğu idi.
bu maili,güvenlikservisi@hotmailden çok önemli güvenlik duyurusu konusu ise gönderdim ve başarım oranım yüzde 75 idi diyebilirim
1 haftada yaklasık 300 tane msn patlattım .deneyin anlayacaksınız.bunu yiyenler acemi değildi.forumtr.deki lamerlrın çoğu yedi.acemilere değil,bir hack forumundaki üyelere gönderdim ve çoğu yedi.
olmaz diyenler bir kez denesin .

Bunu Benim 5 YasindaKi Yegenim oKudu Sana Biraz Kotu
Yorum Yapti :) Yani Zor biraz Kus GribiyLe birLikte BöyLe KusLar KaLmaDi.. ;) Daha SagLam BirSeyLer..

Senin Dedigin Gibi Msn_hotmail Yok Musterii Hizmetleri Diye Msn Acmaya Izin Vermiyorlar Baska Seyler Bulursan Sevinirizzz

çok Iyi Yüntem Bulmuşsun Be Abi Tebrik Ederim

:=)) bence cok trajedik olur rezıl olursun olay boylece kapanır :=)

Kardeş ben bunu yapdım it herifler bana küfürlü ileti atıyolarrrrrrr

AdmiX' Alıntı:
bunu yiyen kisi ancak bir "aptal" tabirine uymaktan çok "dünyanın en salağı" katagorisine tamamen uyacaktır emin ol... bu ya böle.. kim yutar bunu :S

oldu olacak adamdan direkt şifreyi ver diyelim gitsin ne mail açma falan hihihih :Sopa

yaw bu ne çocuk gibi kime yedircez bunu daha sıkı bi yöntem bulmak lazım:D

hahaha yaa kardeşim çok komiksin böyle bir yöntemi yiyen dahada komik :)

ahuahu ben denedim oluyo :D:D:D acidim ama avima değiştirmedim şifresini:D

AdmiX' Alıntı:
bunu yiyen kisi ancak bir "aptal" tabirine uymaktan çok "dünyanın en salağı" katagorisine tamamen uyacaktır emin ol... bu ya böle.. kim yutar bunu :S
VALLA ARKADASIMIZIN DA DEDIĞI GIBI ARTIK BUNLARI KIMSE YEMEZZ

Geri