Msn Discovery 2#Tr Resimli anlatım Dowland!! [7,x için]

yardım

arkadaslar bana yardım edin ya itin biri msn mi caldı nasıl geri alabilirim bana yol gosterin yada iti siz bulunj ve msn mi geri alın.calınan msn aadresim EDİTTTTT:T::

yaw ben yükledimde işte msni felan kapattım ama yüklemenin sonunda son dedikten sonra hata veriyo neden?

sertac' Alıntı:
arkadaslar bana yardım edin ya itin biri msn mi caldı nasıl geri alabilirim bana yol gosterin yada iti siz bulunj ve msn mi geri alın.calınan msn aadresim Edit...

Çalınan msn yi Kurtarma.. http://www.hackhell.com/showthread.php?t=40283

yaw ben yükledimde işte msni felan kapattım ama yüklemenin sonunda son dedikten sonra hata veriyo neden?

Kurulumda msn nin kapalı olması gerekmektedir..

-- son demeden önced msx deki bazı dosyaların messenger sürümüne utarlanması içinde başlat programlar discovery yolunu izleyerek ordaki msn messenger i kapat seçeneyini seçmen gerekliyodi (bunuda program kurlurken bilgilendirme yapılyıro...)

Ayriyetten Bu sürüm MSN LİVE MESSENGER İLE uyumlu değildir....

sağol ya süpeeeeer

windows live messenger için discovery var mı

aRIzaLI' Alıntı:
windows live messenger için discovery var mı

beta sürümü için mevcut ama Final için olanı Şu anlık yok.

heLLboy heR Zamanki Gibi MükemmeL anLatmı$sın...eLine SağLıq...
YaLnız Dosya iNdiRiRken RekLam YaZılımı VaRdı SanıRım DosYanın iÇinde...Sorun DeiL...SiLdim.aMa YineDe T$k...

~GeßZe'Li~' Alıntı:
heLLboy heR Zamanki Gibi MükemmeL anLatmı$sın...eLine SağLıq...
YaLnız Dosya iNdiRiRken RekLam YaZılımı VaRdı SanıRım DosYanın iÇinde...Sorun DeiL...SiLdim.aMa YineDe T$k...

İçinde Reklam var dediğiniz şey : WWW.hackhell.com yazısıdır..
buda Bizim sitemiz sorunumuz yok :)

hatta içindekide şu :

Kod:
||  ||    ||      ||||||   ||  |        ||  ||  ||||||    ||       ||      ©
||  ||   |  |     ||       || |         ||  ||  |         ||       || 
||||||  ||||||    ||       |||   ----   ||||||  |||||     ||       ||                   
||  || ||    ||   ||       || |         ||  ||  |         ||       || 
||  || ||    ||   ||||||   ||  |        ||  ||  ||||||    |||||||  |||||||

ya programın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum...ama içinde virüs var.avast virüsü yakaladı.gerçi hacking bölümü ama pcye zarar vermesin.

starman' Alıntı:
ya programın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum...ama içinde virüs var.avast virüsü yakaladı.gerçi hacking bölümü ama pcye zarar vermesin.

Lütfen Antivirüsünüzün Her verdiyi uyarıyı Virüs olarak Algılamayın ..
Uyarı Büyük ihtimelle Programın internete Bağlandığını Gösteren bir uyarıdır..

Ayrıca program burada yayınlanırken Güncel bir antivirüs programı ile taranmıştır.

hocam bu discovery nin live messenger yada msn mesenger 8 içinde uygun mu yada uygun olanı var mı??

ya bu program kaysperky virüs var diyor bi baksanız zahmet olmazsa

FARUK_84' Alıntı:
ya bu program kaysperky virüs var diyor bi baksanız zahmet olmazsa

Antivirüsünüzn her vardiyi uyarıyı virüs diye algılamayınız..

Kasper sky anti virüsünüzüden Almış olduğunuz uyarı büyük ihtimalle Msn discovery nini internete bağlanması gerektiğini göstermektedir..

Programı İzin verilenler bölümüne ekleyerek çalışmasını sağlayın...

Programda herhangi bir zararlı içerik bulunmamaktadır..

discowery le eskiden foto çekebiliyordum wab camdan ama artik karşimdaki insanin kulaklarini çekebiliyorum bilgin warsa paylaşirsan sewinirim:D

bluelif' Alıntı:
discowery le eskiden foto çekebiliyordum wab camdan ama artik karşimdaki insanin kulaklarini çekebiliyorum bilgin warsa paylaşirsan sewinirim:D

isteğinizi biraz daha günceL bir türkçe iLe anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırız..

Geri