Msn Discovery 2#Tr Resimli anlatım Dowland!! [7,x için]

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi msn disyovery çıktığından beri baya bi ses uyandırmıştı
hatta fOrmumuzda V3 üde vermştik ama yapımdan kaynaklanan hatalardan dolayı
7,5 ile iyi geçinemiyodu işte buda size gerçekten işinize yarıyıcak

<<<<< Dowload >>>>>

i25445_mdx2tr.gif

http://www.hemenpaylas.com/download/909916/MDX2RT-hh.zip.html

Msn dİscovery 2V

1228ul.gif

2225yb.gif

3330bu.gif

Özellikler...

1-

12yx.gif

3-
30rl.gif

4-

40co.gif

51hs.gif

6

my.php

7-
79dz.gif

8-
89hr.gif

9-
90nj.gif

10-
102ew.gif

11-
112he.gif

12-
128do.gif

Bilgi !

İndirirken GetRight, FlashGet, Download Accelerator gibi indirme yöneticilerini kullanmayın. Direkt Internet Explorer ya da hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız, onunla indirin. (Geçici olarak indirme yöneticilerini pasif de edebilirsiniz.)

!imitate komutu bu sürümde de mevcut. Bu komutla ilgili daha fazla bilgi MessengerDiscovery sayfasında var, dikkatli bakın.

Görünmezlik moduna da MSN Messenger kişi listenizdeki X sembolüne tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca MessengerDiscovery sayfasındaki resimli anlatımlara da bakmanız faydalı olacaktır...

-----------2-----------------

Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz?

Win9x kullanıyorsanız vbruntime dosyalarını güncelleştirmeniz gerekiyor.

Bu adresten gerekli dosyaları edinip kurabilirsiniz:
http://ftp.hacettepe.edu.tr/pub/windows/utilities/VBRuntime/

MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Bağlantı > Gelişmiş Ayarlar sekmesine gelin ve SOCKS: localhost port olarak da: 1863 olarak ayarlı olduğundan emin olun.

Ayarları bu şekilde yeniden belirledikten sonra MDX'i ve MSN Messenger'ı tamamen kapatın, tekrar açın ya da bilgisayarı baştan başlatın.

--------3-------------------
Sorun yaşayanlar Türkçe sürümü kaldırmadan üzerine bu adreski orjinal ingilizce sürümü kurup çalıştırmayı denesinler (ocx hatası alanlar)

http://www.md-download.com/MDX_Install_2.0.exe

Birçok komutunun olduğu sürüm MSN Messenger 6.2 ile uyumlu olan sürümüydü.

Bu sürümde !imitate komutu var, diğer komutlar yok.

Çoklu oturum açma MessengerDiscovery'nin bir özelliği değil... Bunun için yamalar ya da başka programlar var.

Bir de şu MSN 7.5 uyumlu mu diye sormasanız artık... Özellikle MSN 7.5 için yapılmış bir sürüm bu. Eğer çalışmıyorsa, MSN 7.5 olduğu için değil, sisteminizle ilgili bir sorundan ya da MSN Messenger ile bütünleşememiş olmasından dolayıdır. Sorunların çözümü için teknik destek konusuna göz atabilirsiniz.

Win98-WinMe kullananların runtime dosyalarını güncelleştirmeleri gerekebilir.
.

----------4--------------

QuickFix:

Oturumunuzu kapatın, tekrar açın.

MSN Messenger 7.5.0311 sürümüne güncelleyin.

Başka bir hesapla oturum açın, kişi listesi yöneticisinin aktif olup olmadığını kontrol edin.

MSN Messenger'ı kapatıp tekrar açın..

S.S.S (Sık Sorulan Sorular)

Msn discovery Hakkında S.S.S (sık sorulan sorular)

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar ayrı bi konu açmak istemedim burdan devm ediyorum..

Sponsor program yüklenmeli mi?

Sponsor programı yüklemenizi tavsiye etmiyoruz. Her ne kadar üretici kendine bundan kazanç sağlasa da spyware bulunduruyor içerisinde.Kurulum aşamasında sponspor programı yüklemek isteyip istemediğinizi soruyor. Yüklemeden de MessengerDiscovery'nin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz.
Options menüsü pasif(gri) halde, tıklayıp ayarlarımı yapamıyorum. Sorun nedir?

MSN Messenger'a oturum açmadığınızda ya da MessengerDiscovery onu henüz kendisiyle uyumlu hale getirmediğinde bu durum ortaya çıkar.

Oturumunuzu kapatıp yeniden açmayı deneyin ya da MessengerDiscovery'i kaldırmadan tekrar kurun. Bu ayarları sıfırlayacaktır.

Ayrıca Messenger'ınızdan herhangi birisiyle görüşürken o konuşma pencersinden !options komunutu girerek de Options menüsüne ulaşabilirsiniz....

Firewall'um MessengerDiscovery'nin internet'e bağlanmak istemesi konusunda beni uyarıyor??

MessengerDiscovery herhangi bir güvenlik açığına neden olmaz. Firewall'a MessengerDiscovery bağlantısı için izin vermeniz gerekiyor. İzin vermemeniz, programın çalışmamasıyla eş anlamlıdır...

MessengerDiscovery diğer eklentilerle çakışır mı? Mesela Messenger Plus!...??

Hayır, herhangi bir soruna neden olmaz. Hatta Plus! ve StuffPlug-NG ile birlikte kullanmanızı tavsiye ediyoruz...

Messenger'a zaten proxy ile bağlanıyorum!!!?!...??
Ne yazık ki MessengerDiscovery sizde çalışmayacaktır. Lütfen kurmayınız...

Ayrıca msn 7,x le uyunludur ..

Dowland:

http://rapidshare.de/files/12449620/MDX2TR.rar.html

yaa bnde bu discovery war ama türkçe yapamıorm senin bu zımbırtı da .rar dosyası ondan bi işe yramıo bnde

_AmErIcAn_Pie_' Alıntı:
yaa bnde bu discovery war ama türkçe yapamıorm senin bu zımbırtı da .rar dosyası ondan bi işe yramıo bnde

Discovery i pc den kaldırman ve bunu kurman yeterli olucaktır
ayrıca onun adı dosya zombırtı değil :)

Şu an kulandığın discovery kaldır bunu kur düzelecektir...

süper anlatım
devamını bekleriz hellboy
iyi çalışıyon vallah
sen de zımbırtı olarak görüyosan bunu o zaman hiç bakma
ne işin var zsımbırtılarla

süper ya adam bu kadar anlatmış daha ne olsun!!!

ya arkadaşlar ben bu messenger discovery x2 yi yükleyemedim nasıl yüklenecek bu deli olacam :((

alkin' Alıntı:
ya arkadaşlar ben bu messenger discovery x2 yi yükleyemedim nasıl yüklenecek bu deli olacam :((
Sorunn yaşadığın bölümü bizle paylaşırsan haledebiliriz.

anlatım için çok teşekkür ederim. ama bu programla bazen açılmıyor msn bir çok kez denemek lazım bütün versiyonlarmı böyle acaba bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim saol............

v2 de bir sorun olmuyor msn messenger ın versiyonlarıyla uyumludur.

kardeş ellerine saglık
bide dostum ben bunu dil seceneginde hiçbişey gormuyorum
skin lerdede ayni hiçbisey yok
C:/program files ta ki dosyasının içinde 5 dil var yazılımı var ama olmuyo
bir ara ne yaptıysam yaptım oldu ama sonra upgreat ettim gene ingilizce kaldi hocam
ben msn'i vista uzantili kullanıyorum acaba ondanmı ama zannetmiyorum hellboy ya.
yardım edersen sevinirim kardeşim

ÇOK sağoll kardeşş..

öncekini tamamen kaldırdım hiç bir izini bırakmadan ama yine de türkçe olmuyor

teşkler bi bakalım gerçi güzel olduğu kadar sorunlarıda var ama insallah o sorunlar bu versiyonunda yoktur yinede paylaşım için teşkler... :goz:

Msn Mi Geri Almam Lazim Yardim

ya arkadaslar benm msn mi itin biri hackledi ama ben bişi yapamıyom nasıl geri almam gerekiyo.ya yalwarırım yardım edin marifetlerinizi konusturun. calınan msnem:mail adresi veremk yasak...

Geri