Msn De Sizi En Çok Ne Gıcık Ediyor

RoKeT' Alıntı:
En çok mesajlarina aşk la ilgili saçma sapan seyler yazan delikanlilik hesabina msn yazilarinda yok bizdenden delikanlisi yok boynumuz egilmez gibi aptal seyler yazanlar ve 24 saat msn de online olanlar beni deli ediyo :mad:

RoKeT
Hızlı Üye

Bulunduğu Yer: BE$IKTA$IN MANYAGİYİZ PİSKOPATİN ALLAHİYİZ ALEM BUYSA KRAL BİZİZ GIRTLAKLARI BİZ KESERİZ .

senın yazınında pek bi farkı yok o delıkanlılık yazılarından :D :D

titreşimden sinir oluyorum disable durumda zaten :)
göz kırpmaları bazen çok sinir bozucu.
bişey sorulduğunda ve cevabını verdiğimde uzun süre bişey yazmadan beklemeleri sonra başka bişey sormaları insan bi teşekkür eder hemen akabinde yav. çok sinir yardım etmekten soğuyorum resmen.

çok janjanlı harfler kullanmaları...copy paste yaparak okuyabiliyorum...

benim iznim olmadan beni ekleyenlere gıcık oluyorum hemen engelliyorum :D

Msn i sadece kız için kullanan .msalaklara gıcık oluyorum.. Genelde de fos çıkıyo vakit harcıyorlar :) Evet Msn abazalığa çare değil kabullenin artık pls..

erkeklerin "ben kızım diye kendini yutturup oğlanların duygularıyla ve abazalıklarıyla oynaması:D

sürekli girip çıkmaları :D

titreşim göndermeleri, soru sorduğunda iki saat geç cevap vermeleri, msn den kabadalık etmeleri ama yanlarına gidince kuzu gibi oluyorlar ne sesleri ne de solukları çıkıyor

Durmadan Online Ofline Online Ofline Yapıpta Masa ustmu Kirletmelerine Uyus Oluyorum Ve Blocked! Affım Yoktur..

blackwolfun dakka başı slmsız sabahsız şunu acil ingilizceye cevir istekleri neyse artık slm vermeyip hal hatır sormadan cvp vermeyeceğimi anladı biraz:) oynayan harfler ;ve her kelimenin resimli olması, ve msnde msjların gitmemesi karşındakine ayıp oluyo;)

toplu konuşmaya habervermeden davet edenler ve sonra toplu konuşmada eğerki işim varda yazamıyosam o an emrah öldü galiba aloo diyen ve titreşim yollayan ve aa galiba konuşmak istemiyor diyip o konuşmassa bende konuşmam diyenmler :D

titresim Yapanlara Uyuz Oldugum Icin Nerdeyse Msn Kullanmicam Artik

walla ben msnden kıl kapıyorum kullanmıyorum artıq ...

güzelim cümleleri bölüq pörçüq edip kelime kelime yollayanlardan nefret ediyorum :s tanımadığım kişilerin ilk seferde cam istemesinden..olmaz deyince bana kendini beğenmiş demesinden nefret ediyorum.... :s

abi slm sabahı kestigin adamları senin msneni bulup sonra kız msnsi varmı lan demelerine gıcık oluyorum

Bende Adam dışarıda gösterdiğim halde bana link atan ark. fıtık oluyom!:mad:İşimin olduğunu bildikleri halde link atanlar!!!:)
SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI!!

hani şu dillerinden anlamadığım kızlar varya
ha onlardan anlamıyorum başka sorun yok

kelime kelime yazıp gonderenler mesgul yazarken hala msj atanlar yokum yazdıgını gore gore hadi len ordasın yazanlar titresim yollayanlar (arka arkaya) vs vs.. deli oluyorum kusura bakmayın engelliyorum!

Geri