Msn De Sizi En Çok Ne Gıcık Ediyor

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
Msn De Sizi En Çok Ne Gıcık Ediyor yazın bakam :)

senin mööööööö die selam vermen...

ya tabi ki 8-9yaşlarındaki kuzenlerim durmadan göz kırpması gönderiolarr ve hiç susmuolar
ee tabi bzm elimizde üzülerek engelleye gidior:) :p

valla en gıcık aldığım şey kızların ( msn mi nerden buldun lafı ) kusmam geliyor aaaaa

benı gıcık eden slm nbr dedıkten 5 dakıka sonra eee daha daha nasılsın demelerı sankı konusacak baska bısı yok

Benle konusurken başka işle meşgul olup sordugumu 2 saatte cevaplayanlar.
devamlı aptal ağlama smıleylarından gonderenler.
Ha birde slm bıle demeden titreşimle dalanlar..
Bunlardan nefret ediyorum

Bşi anlatınca ii diypte snr ediolar bideee titreşm atmallarıııı :)

valla ben en çok renkli hareketli uzun nickleri olanların yazdıklarından pek bişi anlamıyorum ben şahsen sade orji nikimi kullanıyorum

harfleri smiley olanlarden nefret ediyorum anlaşılmıyoo
işim var diyipte rahat bırakmayanlardan
yalnız işi olunca gelenlerden
slm vermeden direk atlayanlardan

jackal dedikleri+bi şey yazıp 15 saniye bile beklemeden titreşim yollayanlara +msn durumlarını zevk için kullananlara ve bu yüzden biz kullandığımızda tınlamayanlara+işim var dedikçe aptal aptal konuşanlara uyuz oluyorum.. :mad:
Artık kaç senelik arkadaşın bile küfür etmek zorunda kalıyorsun :(

bazı arkadaslarıma yazdıgım gitmio 5 dakka sonra hepsi bi anda gidio veya aynı sekilde gelio
garip bi durum :sigara:

renklı renklı halfler kullanılması ısı dusunce selam vermesı by ben cıkıorum dedıkten sonra 5 ıcınde gerı gırmesı kızların msn nerden aldım sozlerı ve sonrasında tanısalımmı dıe yalvarmaları

Karma karışık ifadeler... Ne yazdıklarını anlamak için bazen sözlük kullanmak bile zorunda kalıyorum dermişim... :p

Birde k. emrah smileyi arayanlar tabiki de ... :D

1 - sormadan konferansa cagıranlar sole 10 kısı fılan ne işe yarıcaksa

2- selam demeden tıtresım yada garıp smile yolluyanlar

3- hh de olupta link yolluyanlar..

zırt-pırt titreşim göndermeleri gıcığıma gidiyor ama çaresini buldum bana 1 gönderene ben 80 gönderiyorum
abii tövbeee valla bidaha yapmayacam lafını duymak hoşuma gidiyor. :p
janjanlı yazılar hoşuma gitmiyor acaba ne yazmış diye o janjanların arasından harfleri seçmek ölüm
birde nuri nickini msnde de kullanıyorum İspanyolca nuria kız ismiymiş ! o yüzden Portekiz,İspanya ve Meksika dan erkeklerin msnme takılmasından nefret ediyorum ve erkekliğimi her defasında ispatlamak zorunda kalıyorum. :)

Geri