Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benle konusurken başka işle meşgul olup sordugumu 2 saatte cevaplayanlar.
devamlı aptal ağlama smıleylarından gonderenler.
Ha birde slm bıle demeden titreşimle dalanlar..
Bunlardan nefret ediyorum
harfleri smiley olanlarden nefret ediyorum anlaşılmıyoo
işim var diyipte rahat bırakmayanlardan
yalnız işi olunca gelenlerden
slm vermeden direk atlayanlardan
jackal dedikleri+bi şey yazıp 15 saniye bile beklemeden titreşim yollayanlara +msn durumlarını zevk için kullananlara ve bu yüzden biz kullandığımızda tınlamayanlara+işim var dedikçe aptal aptal konuşanlara uyuz oluyorum..
Artık kaç senelik arkadaşın bile küfür etmek zorunda kalıyorsun
renklı renklı halfler kullanılması ısı dusunce selam vermesı by ben cıkıorum dedıkten sonra 5 ıcınde gerı gırmesı kızların msn nerden aldım sozlerı ve sonrasında tanısalımmı dıe yalvarmaları
zırt-pırt titreşim göndermeleri gıcığıma gidiyor ama çaresini buldum bana 1 gönderene ben 80 gönderiyorum
abii tövbeee valla bidaha yapmayacam lafını duymak hoşuma gidiyor.
janjanlı yazılar hoşuma gitmiyor acaba ne yazmış diye o janjanların arasından harfleri seçmek ölüm
birde nuri nickini msnde de kullanıyorum İspanyolca nuria kız ismiymiş ! o yüzden Portekiz,İspanya ve Meksika dan erkeklerin msnme takılmasından nefret ediyorum ve erkekliğimi her defasında ispatlamak zorunda kalıyorum.
En çok mesajlarina aşk la ilgili saçma sapan seyler yazan delikanlilik hesabina msn yazilarinda yok bizdenden delikanlisi yok boynumuz egilmez gibi aptal seyler yazanlar ve 24 saat msn de online olanlar beni deli ediyo