Msn De Resİmlerİm Slayt GÖsterİlİ Halİnde Olmasini İstİyosan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende oldu arkadaşım çok teşekkür ederim bende mesajlarına teşekkür ettim:)

bendede çalıştı teşekkürler arkadaşım.çalışmayanlardada bir ayar problemi olabilir.güzel paylaşım eline emeğine sağlık

eywalla kardeş, sorun yaşayanlarla ilgili olabilir diye söliim, msn StuffPlug-NG kurulu olmalı galiba. programı açıp resimleri yükleyince stuffplug devreye giriyo resmin boyutları ile alakalı düzenleme yaptırıyor bana, düzenleme yapmadan denemek istediğimde ise slayt mlayt kalmıyo ortalıkta... emeğine sağlık kardeş saol varol...

dostum stuff plug NG yüklü olmasına kesinlikle gerek yoktur
sende stuff plug ng yüklü ve bilindigi gibi stuff plug NG nin bir ekstra özelliği de
500x500 boyutundaki resimeleri de orijinal boyuunda msn de avatar yapmanızı saglayabiliyor
demek istediğim msn de artık kamera boyutu büyüklüğünde avatar kullanabiliyosunuz...
sen de stuff plug ın bu olayı göstermesinin nedeni de sen normal bi resmi avatar olarak kullanmak istemişsin ve otomatikman stuff plug da sana avatar boyu ayar sayfasını açmış...
olay bundan ibaret...halbuki 125x125 ve üstü bi avatar kullansaydın bu uyarıyı vermicekti sana:)))
...

eyw dostun guzel bişeye benzio

herkez ıyı hos yapmıstda bendede bu windows msn cıkıyo bide eve gıdınce denerim :D

diyonisos' Alıntı:
teşekkür için alttaki TEŞEKKÜR ET yazısına basın...
ha yorum yapcaksanız tamam.ama öle teşekkürler deyip zank kaçıp gitmek yok:D

uhauha alem adamsın emeğine sağlık saol bak saol diorum ama basıcm şimdi butona küfür etme sakın :)

sanal normal teşekkür edince bişey olmuyomuş
ama butona basınca karizma rtıyomuş üstadlar öle diyo:D

lınkı yenıleyebilirsen sevınırım

link kırık konu sahibi düzenleyene kadar kapattım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri