MSN de dolaşan virüs

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben msn de iken arkadaşım bana bi link gönderdi bu resimdeki senmisin diye bi site ama ismini hatılamıyorum sonra tıklamadığım halde bende göndrmeye başladım ve hemen arkadaşlarımın bundan zarar görmemesi için bilgisayarda msn yi kapattım .. şimdi bana gelen bu link i tıklamadığım halde başkalarına gönderiyor bunu nasıl önlicez .. bi yardım edermisiniz ...

belliki trojan ya da spy yemişsin makinanı güvenli modda başlatıp spybot ve anti virüsünle taramanı tavsiye ederim

ilave olarak eger birşey bulamazsan veya buldukların gerçek çözüm olmazsada şaşırma, çünkü bu işi yapanlar kullanıcı adın ve şifrenle başka makinalarda otomatik olarak giriş yapıp dosyayı dağıtıyorlar.yani şifreni değiştir.
bu konuda yazılan çok sayıda makale ve haber var.dikkatli olmak lazım

Evet aynı şey benimde başıma geldi fakat ben linke tıklamadım sanırım bu şekilde millete yayılıyo bu virüs...

ama fazla bilgim yok....

ya ben virüsü buldum sildim .. buraya kadar hiç kimse göndermedi bu başkası tarafından gönderilince yine sen gönderiyorsun yani benim yapabilecğim bişey yok onların göndermemesi lazım herkezi engelleyememde başka bi çözüm yolu olması lazım heLLboy nerdesin :(

edit: arkadaşın dediği gibi şifreyi değiştirdim ...

saoll karma ama virüs bulunamadı yazıyor şu anda .. başkaları gönderince yine ben göndermem inş ...

Banada aynı vırus geldı dalgınlıgıma geldı kabul ettım.ama bu sekılde dosya degıl.Bır sıte lınkı

ben yinede indirip temizlettirdim... ne olur ne olmaz ben yinede yapıyımda .. şifremi de değiştirdim burdaki yorumları uyguluyorum sadece 2. yorum hariç onuda yapicam virüs programı indirince

http://beyn.org/msn-virusu/

bu resimdeki senmisin virüsünü temizleyen link bu mutlaka okuyun ve uygulayın..
sadece bu mesajı yazıp yardımcı olmak için üye oldum... çünkü bu virüs yüzünde
bende kafayı yiyordum... :durdurun

Geri