Msn Adresİm Çalindi Bulmam Konusunda Acİl Yardim

ilk_ocl

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar msn adresim çalındı ve gizli sorular dahil olmak üzere hepsi deiştirildi ve çok önemli benim için bununla ilgili bir program yada herhangi bir geri çalma hakkında bilgi verirseniz sevinirim acill

Kardeşim daha önceden kişi listeni bir yere kaydetseydin geçmiş olsun

El-fatİha..........
ya kardeşim adam adam gibi bir soru sormuş sen kalkmış el fatiha yazıosun mademki bilgin yok bu konuda o zaman cevap yazma nie dalga geçiyorsun ki el fatihaymış bilmiyorsan cevap yazmıcaksın bu kadar basit bilenler yazsınki forumun bi anlamı olsun yoksa senin gibi sazanlar yüzünden bilen bilmeyen herkes her konuya cevap yazıyor offff sinirlendim yine ya:vur

sizlere olduıkça ayrıntılı bir rehber sunacam!

msn adresimnizi kaptırdık.. panik yapmadan hemen şu siteye girelim.

http://support.live.com/eform.aspx?p...ail&ct=eformts

öncelikle yukarıdaki adrese gir form doldurulur.
İsim soyad altına mail almak istediğiniz adresi, onun da altına hacklenen adresi yazmalısınız!

Sonra da sırasıyla

İ need to know something
Report a security issue
My account has been taken over

Seçip

Sıradakilere de

First time
Computer
msn
dsl
no

menülerini seçiniz!

Submit ettikten sonra sizlere bir seri numarası verilecek, bu numarayı saklayalım!
Eğer size dönmezlerse bu numara ile msn e tekrar geri döneriz yada ayrı yerde bir kayıt daha açabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------

Bir süre sonra (1-2gün) mailbaox ını kontrol edelim aşağıdaki subject e benzer bir mail gelecektir...

SRX1027627406ID - Windows Live ID:I need to know how to do :Report a Security Issue:My account has been taken
Microsoft Customer Support [[email protected] ne.microsoft.com]

1. Your Windows Live ID Sign in name
2. Your First and Last Name
3. Date of Birth (Month/date/year):
4. Country or Region:
5. State (if applicable):
6. Zip or Postal Code:
7. Your IP address :
8. Answer to your Secret Question (if applicable):
9. Alternate Email address on account (if applicable):
10. Your Internet Service Provider (home or work):
11. Last date and time you successfully signed in:

Additional information that may assist us in verifying you.

Windows Live Mail Customers:

1. Any folders you created (aside from the default folders):
2. Contacts in your address book:
3. Subjects of any old mail that is in your inbox or mail folders.

Windows Live Messenger Customers:

1. A list of Contacts in your buddy list.
2. Your Windows Live Messenger Nickname (your Messenger Display name)

Bu maile reply diyip içeriğindeki herşeyi silecen subject RE ile başlayacak!

RE: SRX1027674906ID - Windows Live ID:I need to know how to do :Report a Security Issue:My account has been taken

Ve cevapları tek tek yazmalıyız!
Gizli soru yu filan bilmek zorunda değilsiniz aslında, ama yine de henüz çalınmamışken bir kenara yazın bulunsun tüm bunlarla uğraşmanıza bile gerek kalmaz.. gizli sorunuzu bilmiyorsanız o zaman mailin size ait olduğunu ıspatlamanız gerekmektedir...
bu nednle ben 2 sayfalık yazı yazmak durumunda kaldım!

Özellikle hotmail e eklemiş olduğunuz klasörleri, msn de de eklediğiniz kişilerden bazılarını, varsa grup isimlerini yazalım!

Mailin incelendikten sonra tekrar bir mail alacaksın

Merhaba [email protected]:

ÝSTEÐÝ ONAYLAMA VE PAROLAYI SIFIRLAMA

1. Aþaðýdaki web adresini kopyalayýn:

https://accountservices.msn.com/Emai...=1055&urlnum=0

PAROLA SIFIRLAMAYI ÝPTAL ETME

2. Aþaðýdaki web adresini kopyalayýn.

https://accountservices.msn.com/Emai...=1055&urlnum=1

---------------------------------------------------------------------------

yada browser ımız destekliyorsa tıklamamız yeterlidir.

hacklenilen accountunuzla ilgili yeni bilgiler girmenizi isteyecek menüler çıkacak, yeni gizli soru seçelim, yeniden herşeyi tayin edelim
ben alaskalıydım, istanbullu oldum

2-3 dakikalık bir işlem sonrası zaten herşeyi halletmiş oluyoruz!
Sayfayı kapayayıp hotmail adresini tekrar kullanabilirsiniz.

Böyle bi yöntem olduğunu duymuştum hiç deneme fırsatım olmadı ama şansını bir dene istersen...

kardeş lütfen daha anlaşır yazabilirmisin mesela ilk başta forma ne yazacağımızı bilmiyoruz lütfen daha ii bir anlatım veya msn mi eklermisiniz [email protected]
bn merwe

Yasko kardeşim zahmet edip yazmışsın ama verdiğin mail şu anda kullanılmıyor..

Parmak izinden bulunur mu hırsız:)

kardeş lütfen daha anlaşır yazabilirmisin mesela ilk başta forma ne yazacağımızı bilmiyoruz lütfen daha ii bir anlatım veya msn mi eklermisiniz [email protected]
bn merwe

merhaba arkadaşım öncelikle bir kaç soru sorayım msn ini en son kullandığın zamanı ve nerde açtığını biliyormusun,ayrıca msnini kimlerin alabileceğini düşünüyorsun yani eğer sende hackinle uğarşıpt kaybettiysen hiç o rriske geri girme derim.Senin msnini alma yöntemleri farklıdır.

1.xss uygulamış olabilir yani birisi sana mail içerisinde bir link tıklatmıştır ve senin o an mail sayfandaki cookie bilgilerin çapraz yöntemle linki gönderene gitmiştir ve ona giden cookilerle senin mailini alması hiçte zor dnieğildir.Burada mesele sana linki ne zaman tıklattı ve böyle bişey varsa hatırlıyormusun.Yani zaman neden önemli diyorum çünkü güncel xss açıkları artık piyasada çerez gibi bulunmuyor bulunsa da çok özel kişilerde var onlarda söylemiyorlar.

2.Sana bir form doldurtmuştur ve o formda sana mail adresiniz ve mail şifrenizide azmanızı istemiştir yazıp okey dedikten sonra mail adresin ve şifren o kişiye gitmiştir burada o formu bliyorsan sana bu tezgahı kim düzenlemiş bulabiliriz ama maili geri alabilir miyiz onu bilemem .

3.ki bu da çok tehlikeli bilgisayarına hehangi bir şekilde bağlanmış(genelde telnet) olabilir ve bir keylogger kurmuş olabilir ve bilgisayarında yazdığın ve izlediğin herşeyi belirli aralıklarla kendisine mail olarak almıştır

gibi gibi sürer gider

4.birde basit ama bazen derinden vuran gizli cevap olayı her babayiidin harcıda değildir yaptıysa seni çok iyi tanıyan biri olabilir vel hasılı

diyeceğim şu ki arkadaşım eğer ki sen hackle uğraşmadan mailin gittiyse microsofta çeşitli formlar doldurabilirsin ki az önce okurkende gördüm 1.sayfada olması lazım öyle bir form bu formu kendine göre düzenlemeye çalış ingilizceyi sağlam yazarsan daha iyi anlaşılır.işte o formda sen kendi mailin hakkında baya bir bilg vermen lazım meela neler olabilir msnini ne zaman aldığını .şimdiye kadar kullandığın şifrelerini aynı şekilde gizli sorunu ve yanıtını anlatmaya çalılırsan bir ihtimal alabilirsin.Umutlu ol biliyorum bu yöntemle alabilen bir sürü masum insan biliyorum mesele onları ikna etme yeteneğinde tekrardan geçmiş olsun arkadaşım kolay gelsin alabilirsen haber et merak etmeyelim yardımcı olduysam ne mutlu hayırlı geceler bay bayyy :))

Kişi listendeki 4-5 kişinin mail adresini ve durumu anlatan bi mail at hotmail staff a tabiki ingilizce olarak ilgileniyolar geri alman mümkün ama 2-3 haftayı buluyo. benim arkadaşım aldı. olmaz demesin kimse boşuna oluyo.

yaa şuraya gereksiz cvp yazanlara çok sinir oluyorum biliyosan yaz bilmiyosan susta biliyomuş zannetsinler.arkadaşım benimde çalınmıştı msn nim ben ilk önce türkiye microsoft danışmanlıgını aradım sonrasında onlar abd ile iletişime geçti ve bana link verdiler sonrasında o verdikleri linkte istediklerini eksiksiz doldurdum sonrasında iki veya üçtane daha mail geldi onlarıda eksiksiz doldurunca senin verdigin herhangibir mail adresine sıfırlama linki gönderiyolar onunlada giriyosun msn adresine ben sana bununla ugraşan microsoft danışmanın mail adresini verim..

Erkin ÖNER

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi
Microsoft İletişim Hattı

[email protected]

Tel: 444 67 87 (444 MS TR)
Email: [email protected]

eger başka birşey olursa bana mail yaz daha geniş anlatırım [email protected]

yaa şuraya gereksiz cvp yazanlara çok sinir oluyorum biliyosan yaz bilmiyosan susta biliyomuş zannetsinler.arkadaşım benimde çalınmıştı msn nim ben ilk önce türkiye microsoft danışmanlıgını aradım sonrasında onlar abd ile iletişime geçti ve bana link verdiler sonrasında o verdikleri linkte istediklerini eksiksiz doldurdum sonrasında iki veya üçtane daha mail geldi onlarıda eksiksiz doldurunca senin verdigin herhangibir mail adresine sıfırlama linki gönderiyolar onunlada giriyosun msn adresine ben sana bununla ugraşan microsoft danışmanın mail adresini verim..

Erkin ÖNER

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi
Microsoft İletişim Hattı

[email protected]

Tel: 444 67 87 (444 MS TR)
Email: [email protected]

BU LAF KİME ŞİMDİ ARKADAŞ BİRAZ DAHA AÇIK OLSANA!

Hah Ben Konudaki Son Mesaja Giden Linki Vermişim, Seninki Direk Konu BaşLığına YönLendirmiş Daha iyi.:victory

arkadaşlar benim msn nim de hecklendi ve gizli sorularımı unuttum bana yardımcı olabilirmisiniz

Geri