msjlarda imza bölümü

imza olsunmu olmasınmı

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RE

şems ile pervane
Reaction score
0
evet arklar ve modlar ve bizi izleyen 70 milyon ben bu tur msjların altın aimza bolumununu olmasını ıstıyorum rica edıyorum orneğin ben msjımın altın fener bahcemın resmını ve yazılarımın olmaısnı ısıtyorum bide falza buyuk olmamak kosuluyla cunku bazı forumlarda bu tur sekıllı ımzalr yuzudne 2 msjla sayfa bıtıyo :) ben sadece bellı ır mıktar alan resım veyaz yazı omasını her msjımda bunların cıkamsını ıstıyorum bole bır konu olabılrım arama yapmdaım :)

İmza Bu forumda kullanılmamaktadır..!
SAyfaların Daha hızlı açılması..Postların daha çabuk atılması için İmza kaldırıldı..

Çogu forum sitesi Bu imzalar yüzünden Hızlarını kaybetmekte ve Kalitesini düşürmekte..
REklam olmasa söylicem ama Boşver =)

İmza Konusu Daha Öncede Tartısıldı.
Ve Arkadasımızında dedigi gibi Negatif yönleri fazla
Onun icin Simdilik yok

çok kötü yanını gördük.. isnanları kısıtlayamazsın şu ölçülerde olacak bu ölçülerde olacak.. 30.000 ken idare edemiyoduk 300.000 de mümkün değil.. şimdi dieceksin sende nie war.. walla bilmiyorum :D

theozy' Alıntı:
çok kötü yanını gördük.. isnanları kısıtlayamazsın şu ölçülerde olacak bu ölçülerde olacak.. 30.000 ken idare edemiyoduk 300.000 de mümkün değil.. şimdi dieceksin sende nie war.. walla bilmiyorum :D

Evet sende neden war ?..Bende istiom :melek

yanı dediğim okdarda fazla abartılı olmayacak sneınkı gıbı ufak guzel ve hoş olur ama herseyın fazlası zarar abartı olmayacak :)

Arkada$Lar daha önce çok kez açıldı diyebilirimki ayda 1 kere kesin imza konusu açılıyor =) imzaLar $u an admin , smod ve UpLoader Team'de yeterince forumu kasıoruz ßiz =) $u an gündemde oLmayan ßi öneri.. closed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri