MSI N1996 Anakart için Driver = yardım lütfen

bozcuk_31

New member
Reaction score
0
Bilgisayarıma MSI N1996 Anakart taktım ama sürücüsü yok nerden ulaşabilirim yardımcı olan olursa müteşekkir olurum

Msı N1996 Diye Bir Model Yok 1996 Yapım Tarihi Kardeş Anakartında Ms- ...... Diye Birşeyle Başlaması Gerekiyor O Modeli Yazarsan Yardımcı Olabiliriz

52488112.JPG

Anakartın üzerini kırmızı ile işaretledim.N1996 yazan yazıyı.
Eğer anakartın bendekine benziyorsa veya modeli Msi N-Force2 Delta2 Platinum ise sana hemen bende mevcut olan cdyi upload ederim.Haberini bekliyorum.

Eğer İstanbulda isen cd yi ve kitapçığı sana verebilirim bedavadan para istemem:).

Gösterdiim yerdeki ismi yaz anakart model numaran o çünkü :goz: Ben sana driverlar için gerekli download linklerini veririm

Ps. Resimde tam okuyamadım okuyabilsem vericektim linkleri ama :durdurun

Benim anakartta model 6772 Versiyon 3.2 yazıyor. aynı benimki sata girişli.işlemcisi Pentium core 2 duo.

igilendiğiniz için teşekkür ederim. özellikleri yukaruda yazıyor bir bakabilir misiniz

Model: Ms-7267, Chipset:intel i945G/Gz,

ya arkadaşlar bana n1996 setupının linkini yollarmısınız:D:S:S:S:S:S pc den ses çıkmıo :S

px8 neo-v . ........ ms 7043 ver 100 ...... n1996.................driver lazım....we aynen bunun üzerindeki ses kartı driverı lazım nasıl temin edicem?

paylaşım için teşekkür ederim

paylasım için tşkler ellerine emeğine sağlık birader ßaßa yorgun Ewlad ßuda ßenim sözüm

kardes yükledim güzel ama burda pc ye yüklemek için hangi klasörü secicez setup yoq ltf yardımmmmmm ppfffff

Geri