0oHaCKeRo0
New member
- Reaction score
- 0
ddos değil dos atak saldırısı bu yapmış olduğunuz hareket hatta onun çok küçük bir kolu olan ping yöntemi .. dark angel ikinci mesajında belirmiş DDos (Distributed Denial Of Service) belirlenmiş sistemlere küçük bir program yerleştirerek tüm sisteme zombi olarak dos atağı yapmasıdır.. bunun için botlar kullanılır en etkili zombi bot ise kniht.exe < disk kniht olarak bilinir forumda araştırdım . çöp tenekesine atılmış konuarda buldum 1 yıl öncesine ait arkadaşlar okulda herkese bulaştığından bahsetmişler ve kniht Online oyunana aiit bişiyler olduğunu sanmışlar görünce gülmekten yarıldım ..
Disk kniht bir zombi bottur ddos ana atak programı tarafından yönetilir ve komutları irc serverlardan yazılır yayılımcı bir trojan özelliği gösterir fakat anti virüsler tarafından tanınmaz.. ana programdan kurbana atak yapmaları için komut geldiğinde devreye girerler ve sizin tek pc siden yaptığınız saldırının bin kat daha güclüsünün yapılmasında kullanılırlar .. aynı zamanda merkezde bulunan saldırganın da saklanamasını sağlarlar ... misal böle bir programı elinde bulunduran kişinin diyelimki farklı bilgisayarlara bulaştırmış olduğu 1000 < tane zombisi var ki çok ufak bir mevla verdim çok daha fazla yayılır harekete geçirildiği an bu 1000 pc nin içinde bulundurduğu zombiler aynı anda hedefe saldırıda bulunur ve ddos atak oluşmuş olur... 1 pc ile bir sunucunun üstündeki tozu bile silemezsiniz