Mr Bean 2009 [HH Up] [RS]

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
14j6obb.png

..:: Oyundan GörüntüLer ::..

11ccu86.png

wtw093.png

..:: Sistem GereksinimLeri ::..

* PROCESSOR: Pentium 3/Athlon 1.0 GHz
* WINDOWS: XP/Vista
* MEMORY: 128MB RAM
* VIDEO CARD: 64MB video card with Pixel Shader support. NVIDIA GeForce 3/ATI Radeon 8500 or higher
* SOUND CARD: 16-bit DirectX 9.0c compatible sound card
* OTHER: 260MB Hard Disk Space, 8x CD-ROM Drive or 2x DVD-ROM Drive,
* Microsoft compatible keyboard and mouse.

..:: DownLoad "RapidShare" ::..

http://rapidshare.com/files/209556836/MRB_UpByKaRma_HackHeLL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/209557058/MRB_UpByKaRma_HackHeLL.part2.rar
http://rapidshare.com/files/209557263/MRB_UpByKaRma_HackHeLL.part3.rar
http://rapidshare.com/files/209557331/MRB_UpByKaRma_HackHeLL.part4.rar

rar pass: karma@hackhell

emegine SaĞLIk dai Teşekkürler ;) Eski GünLer Geldi AKLima :(

yegenim cok sevinecek :) tesekkürler dai

N çaßuK indirip Dosyada Oyun Yok Dedi anLamadim :hhmanD

simdi bunu sana anlatma geregi duymuyorum...

KARMA. arkadasim hayir degil tekrar indirip bizr kontrol edersen memnun olurum

hehehehe sonunda bununda oyunu cıkmıs :D emeğine sağlık :D

GereK DuymaDigin ŞeyLer üzerinde ßu Kadar Durma ßen indireyim ßakayim ßirde ;

imqq7s.jpg

160viaa.jpg

Hı Hı Oyun YoKMuş Unutmuş Karma Hey ALLah'ım..

Daemon TooLS Veya aLCohoL %120 ProgramLarini Kurup Açmayi denermisin Oyunu..

simdi ben sana ne cevap verecegimi düsünüyorum ( saygi cercevesinde )

sadece sunu söyleyeyim know efendi bir fikra vardir bilirmisin?

vali olmusun ama adam olamamisin diye bunu okumani tavsiye ediyorum...
nedenmi? sen bir moderatör olarak üyelerin bilgileriyle dalga geciyorsun,ve hackhell hic yakismiyorsun

simdi ben sana ne cevap verecegimi düsünüyorum ( saygi cercevesinde )

sadece sunu söyleyeyim know efendi bir fikra vardir bilirmisin?

vali olmusun ama adam olamamisin diye bunu okumani tavsiye ediyorum...
nedenmi? sen bir moderatör olarak üyelerin bilgileriyle dalga geciyorsun,ve hackhell hic yakismiyorsun

Atışmaya gerek yok benim pc'de farklı simge seninkinde farkLı simge gösterebiLir.. Oyunu Known'un dedigi gibi daemon tools programi iLe acabiLirsin.. nasıl kullanıldıgını bilmiyorsan resimli anlatımlada gösterebilirim.

ustam cok tesekkürler.. bir zahmet kisa bir anlatirsan nasil acacagimi benim oglan cok sevinecek:clap

Daemon tools nasıl kullanılır?
Bu program ile harddiskinize kayit etmis oldugunuz cd`leri programin kendi olusturdugu sanal cd sürücülerin içine yerlestirip sanki cd den çalistirir gibi kullana biliyorsunuz,programin en büyük avantaji bir çok ima(.img,.iso vb) dosyasini destekliyor olup ücretsiz olmasi.

2q0mvyo.jpg

f1y04g.jpg

Sözlesmeyi kabul ettikten sonra standart kismini seçip next tusuna tikliyoruz ve kurulum yapmak için yol soruyor ve bu adımlarida next tusu ile geçtikten sonra nihayet program yükleniyor.Finish tusuna tikladıktan sonra systam tray kisminaprogramin ikonu geliyor.

2wf8w3a.jpg

saatin yanına en soldaki simgenin aynısı yerleşecek

system trayda programin ikonuna(simge) sag tusla tiklayip "Virtual CD/DVD-ROM" seçeneginin üstüne tikliyoruz oradan karsimiza gelen menüden "Set Number Of Devices" kismina tikliyoruz ve karsimiza 1 den 4 e kadar sürücü olusturabilecegimiz menü çikiyor elbette 1 sanal sürücü isimizi fazlasiyla görecektir."1 drive" tikliyoruz ve sanal sürücümüz olusmus oluyor.

Daemon tools nasıl kullanılır? Nasıl çalışır?

2rcboeq.jpg

2wg8778.jpg

a4ltue.jpg

Daha Sonra Tekrar system traydaki programin ikonuna sag tusla tiklayip "Virtual CD/DVD-ROM" seçeneginden "Device 0:[J:] Nomedia" seçenegine tikliyoruz (ufak birhatirlatma J: sürücüsü benim bilgisayarimdaki sürücü sizin bilgisayarinizda fiziksel sürücü sayisina bagli olarak baska bir harf ile temsil edilecektir) ve karsimiza çikan yeni menüden "Mount image" `e tikliyoruz.

a4ltue.jpg

2q89isj.jpg

Bize daha önceden sabit diskimize kayit etmis oldugumuz imaj dosyasinin yerini göstermemizi istiyor imaj dosyasini seçip tamam dedikten sonra kendisi otamatik olarak yaratmis oldugu sanal cd-dvd sürücü- sünün içine yerlestirip çalistiriyor.

2q319v6.jpg

Mevcut cd ile isiniz bittigi zaman yada yeni bir dosyayi sanal sürücüye yerlestireceginiz zaman tekrar "Mount image" seçenegini kullanabilirsiniz.Yada sanal sürücüyü tamamen bosaltmak istiyorsaniz busefer yine ayni menüdeki "Unmount image" seçenegi ile sanal sürücüyü bosalta bilirsiniz

2irqbsp.jpg

Program DownLoad
http://www.hackhell.com/hut-programlar/555046-daemon-tools-pro-advanced-v43030447-final.html

ustam cok tesekkürler.. ellerine saglik ALLAH razi olsun......

yine demeden gecemeyecegim ( profilindeki tesekkür etme alma sayisini birakipta sizleri örnek alsalar hackhell daha bir baska olur...)

saygilar ustam....

harika sagolasın

puhaaahhaaa bu adama hastayım on numara komik biri oyununu da yapmıslar helalll.

Geri