mp4

dsdsdsd

New member
Reaction score
0
herkeze merhaba ben hackhell'a bugün kayıt oldum sizle bi sorunumu paylaşmak istiyorum şimdiden yardım eden veya etmeyen herkeze teşekkür ediyorum

mp4 ümü aldığımdan beri bilgisayarımdan mp4 üme dosya şarkı vb. gibi şeyleri atamıyorum. mp4 bilgisayarı görüyor ama bilgisayarda tık yok. boş boş duruyor. yani mp4ü görmüyor.

ama başka bilgisayarlardan istediğimi atabiliyorum bu sorunuma yardımcı olusanız çok sevinirim.

çok acil yarına lazım yardım ederseniz sevinirim

Usb sürücüsünü yüklersen sorunu giderebilirsin.
mp4 ü pc ye taktığında "yeni donanım bulundu" diye bi uyarı çıkar sağ altta saatin orda. ona tıkla. donanım yükleme sihirbazı açılacak internet üzerinden sürücüyü bulup yükleyecek. sonra çalışır. yine çalışmazsa bilmiyorum başka bi sorun vardır

öyle bişi de çıkmıyo hiç bişey gelmiyo

hangi işletim sistemini kullanıyosun?

zaten xp için tarif etmiştim. anlamadım valla. aygıt yöneticisinde evrensel seriyol denetliyicisi vardır. orda sarı ünlem işareti olan birinde sürücüyü güncellemeyi denedin mi? yani olması lazım.

hep aynı usb girisine takıyorsan da "yeni donanım bulundu" uyarısını cıkarmayablir.
bir de baska usb girislerini dene istersen

bilgisayara bide başka usb bellek tak onu görüyorsa bilgisayarını mp4 de güncelleme yapmalısın

başka usb leri görüyor ama mp4 ü görmüyor

mp4 güncellemesini nasıl yapabilirim mp4 ü alırken cd vermediler

mp4 ü alırken cd vermediler başka bi güncelleme yöntemi biliyorsanız söylermisiniz

nasıl yapıldığını anlatırmısın sistem güncellemeyi

yanlız o siteye girince 3 tane service pack 3 çıkıyor hangisi

bende zaten service pack 3 yüklüymüş

tamam sorunu çözdüm teşekkürler lütfen konu kilitlensin

Geri