mp3lerinizi zil sesi olarak kullanın:)

eyvallah dostum saolasın...

saol arkadasım..

link yenilendi :) bi tşk edin yaa ne bu böle hepimis mp3 çalamıos 6600 da die kuduruos ama tşk eden yok :(

Bu Forumda En az ilgilenilen bölümlerden biri Cep Telefonları ve Nokia Bölümü..Millet SAnki Ora yokmuş gibi davranıyor..
Ellerine ve Emegine SAglık QapRİs..Tşkler ;)

haklısın yalnıs kullanırken dikkat et hafıza kartın mb ı yüksek olsn :) insan alışınca baya bi şarkı atmak istio çünkü :p şuan 100 e yakın şarkı war bu program sayesinde :durdurun

Biliyorum benim verdiğim program da aynı bunun gibiydi..SAdece mp3 ü kücültüyordu ve TElefona Atıyordun..Ayrıca BEnim hafıza kartı 512..Neresi kücük..Zuhaha :D

sağol deneyaeceğim

arkadaşım sen adamsın beee.
eline sağlık

bende desteklemedi nie olmadı anlamadım ya ayar oldum gene

baba allah razı olsun senden
uzun zamandır arayıpta bulamadıgım bısey bu cok tesekkurler

Dostum guzel calısma! ama dedıgın gıbı bende cok sey denedım ve 6600 da olmadı! Bu oluyor degıl mı bosuna ugrasmayalım.... Napıyorum bunu telefona atıp kuruyorum dı mı?

Evet arkadaslar deneyen var mı? 6600 da ıse yaradı mı gercekten? Ve bunu kurduktan sonra herhangı bır ayar yapacakmıyız?

ya sadece kuruosunus telefona saten ayrı bi program olarak görünmüo ama telefonunusa mp3 attıınısda we dinlemek için girdiinisde farkediceksinis we sonrasında şarkıyı kaydet diyceksinis telefon hafısasına kaydedio tel hafısasından da hafısa kartına atarsınıs yalnıs dikkat edilmesi gereken bişi 5 dk dan usun şarkıları desteklemio buda dip not olsun :)

iyide mp3leri zaten telefon zil sesi yapıyor :D

Geri