Mp3 Download Yardım

Berduşşşş

New member
Reaction score
0
Hackhel ailesi bana mp3 indirebileceğim güzel geniş bir program önerin veye linkini verin lütfen...
Ne oldu bu programlara anlamıyorum,LimeWire hiç biri çalışmıyo,Ares doğru düzgün bir şarkı bulduğu yok...Siz hangisini kullanıyonuz bir zahmet yardımcı olun...

Artık mp3 paylaşımı yasak. Öncedende yasaktı ama üstüne giden yoktu. Şartlar değişti

Eee yani programlar çalışmıyomu,biliyorum mp3 paylaşımının yasak oldugunuda...programlarda yoktu böle bişey...Yani kimse mp3 indirmiyomu indiriyo,bende onu soruyorum nerden nasıl...Bendeki proların hiç biri çalışmıyo doğru düzgün,önceden çalışıyodu şimdi mp3 falan bulmuyo...

dostum bence salla o tür programları forumlardan albüm şeklinde yükleme yapmak daha sağlıklı.. ha bazen tek parçalar istiyor insan o zamanda ben limewire kullanıyorum Ama indirirken biraz daha dikkat etmek gerek ne indirdiğinize dikkat edin ares i kullanmadım bilmiyorum...

al sana ares in en yeni sürümü Ares 2.1.1 ve gayet güzel çalışıyor...linke tıkla ve direkt indir...

http://dfn.dl.sourceforge.net/sourceforge/aresgalaxy/aresregular211_installer.exe

more nin önerdigi programı deneyin arkadaşlar kesin çözüm baglantı sorununuda hallettiler mp3 ü yasaklayanında :D annelerine saygılarımız var ne istiyolar internetimizden arkadaşım :D ne güzel Tek eglencemiz buu :D isyan ederim ulen :D :D:D:D:D neyse çozutmayalım :D

arkadasım limewire sorunsuz çalışıyor bende. daha önce sorunu vardı ama format atmıstım bi ara makineye sonra limewire de düzeldi. metalik arkadasın dediği gibi albüm şeklinde aha verimli ama tek parçalar için albüm indirmek biraz daha zahmetli...

limewire bazen sapıtıyo , hiç bir şarkıyı bulmuyo vs... böyle durumlarda uninstall yapıp yükleyin ..
en son sürümü olmasına dikkat edin çünkü sanırım artık bi önceki sürümlerinin upload verimi düşüyor..
bearshare da ii bir program.. bildiğpim kadarıyla limewire uploadlarını bearshare dan çekiyor..

Geri