Mozilla ile hackhell'e giremiyorumm..

JoNeRR*

L![se]L!
Reaction score
0
GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda.. Olu
arkadaşlar mozilla da araç çubuğuna sitenin adını yazınca birkez ve son kez değişim zamanı falan diyo ama İE ile girince bi sorun yok mozilla ilede şöyle girebiliryorum googleye yazıp ordan girebiliryorum sorun bende mi yoksa sitedemi acaba:saskin

buyrun buda resmi
869pnab.jpg

düzelir diye bekledim ama 2 gün oldu.

:melek:melek:melek:melek:melek:melek:melek:melek​

dün hackhell.com yazınca "kısa bir kahve molası diye" bir logo ve kahve resmi var.

ama karmanın dediği gibi yapınca giriyor siteye... bugün ise firefox'da öyle bir sorun yok..

'' Beni hatırla '' seçeneğini seçip foruma girdikten sonra bi konuya tıklayınca giriş yapın dio..tekrar giriş yapıorm..bu forumdaki başka bi linke tıklayınca yine giriş yapın dio...
bu yazıyı yazarken bile tekrar giriş yapıp öyle yazdım..

sinir :angry

'' Beni hatırla '' seçeneğini seçip foruma girdikten sonra bi konuya tıklayınca giriş yapın dio..tekrar giriş yapıorm..bu forumdaki başka bi linke tıklayınca yine giriş yapın dio...
bu yazıyı yazarken bile tekrar giriş yapıp öyle yazdım..

sinir :angry
evet öyle oluyor bende'de ama sorun şöyleki ;

http://www.hackhell.com/newreply.php?do=newreply&p=2385958
bu link'li sayfa'dan
http://hackhell.com/newreply.php?do=newreply&p=2385958
bu link'li sayfaya geçince yeniden üye girişi istiyor.."Beni anımsa" dememe rağmen :saskin
neyseki alıştım sorun olmuyor yani =) linke bakıyorum "www" yoksa yazı veriyorum 2 sn =)

geçen bende giremiyordum hiçbir şekilde... Ama düzeldi sonra :saskin

bendede oluyordu ama artık normal girince olmuyor yalnız benı hatırla dememe ragmen her giriştei yine kullancı adını yazmak zorunda kalıyorum...

çok enteresan bendede oluyordu neolduysa artık girince olmuyor yalnız benı hatırla diyorum ama yine kullancı adını yazmak zorunda kalıyorum...sebebi ne olabilir?

bendede oluyordu ama artık normal girince olmuyor yalnız benı hatırla dememe ragmen her girişte yine kullancı adını yazmak zorunda kalıyorum...

ewet bu halen dewam edio..hangi konuya bakarsak yeniden giriş yapmak gerekio...belki siteyle ilgili deildir dicem ama sadece bu sitede öle oluo..buna bi çare bulunmucak mı :saskin:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin

mozilla'da nasıl oluyor bilmiyorum da ie'de bende böyle girdiğimde illakilogin olmamı istiyordu. Bende Cookies klasöründe ki hackhell isimli dosyaları sildim. sonra tekrar siteye girdim, login oldum. sonra sorun yaşamadım. mozilla kullanmadığım için logları nerede tutuluyor bilmiyorum. denerseniz sanırım düzelir.

edit: şuan mozilla ile girdim ve sorun yok...

valla bende 2 haftadır login sorunu yok :) hafta sonu giriyorum. gelecek hafta girdiğimde zaten giriş yapmışım :) 2 haftadır log in olmadım :D daha fazla olurduda format attım.

Geri