Mouse İle Klavye Tarih Oluyor

bence bunlar donanımdan kazanmak için böyle yapıyorlar, önce dokunmatik işletim sistemi sonra piyasaya bol bol dokunmatik monitör. ooooh ne güzel istanbullll

biz böyle iyiyiz ne gerek var. faremızle uyum içinde yaşıyoruz. hem o mönitorin camını kım sılecek . ıkıde bır kırlenır.:gulumseCocuk:

dokunmatik yerine sesle bilgisayar kontrol yangınlaştırılsaydı daha ii olurdu :D

dünya tersine dönse mousemden vazgeçmem gökteki güneş sönse klavyemden vazgeçmem :):):):):)

ya bnm hep dusunduğum bişey var oldu diyelimki bu olay cs tarzı bi oyun oynuosun ekrana mı girişcez vursana lan diiip ekranamı girişcez ekran satıcıları içn sper olr :D

valla oyuna kızdığımızda klavyeye iki üç tane patlatıyoz...:D....dokunmatikte napcaz stres topu falan mı kullancaz yoksa yastık mı dövcez aksi takdirde dokunmatik ekranımız ani bir sinir ile darbe alıp çatır çatır kırılabilir allah korusun....:D

valla dayı eyvallah ama ben sahsen halimden memnunum ekran mahvolur teknolojini fazlası zarar mesela 4 çekirdekli islemciler falan var amma cok takılıyor örnegin vista süper özellikler var ama PC yi ne kadar yordugunu söylemem gerek yok bence mütevazi olmak lazım birazda böyle iyiyim ben ;)

razer ne zaman mouse üretimini bitirir ben de o zaman bırakırım mouseu :durdurun

ben kullanamadıktan sonra ne yapayım?

beyler saten windows 7 çıktı ve ben şu an size yazarken yani forumda dolaşırken kullanıyorum.dokunmatik ekran olmasada mouse ok'unu simge üzerinde 3 saniye tutmanız yeterli oluyor

Geri