Mourinho Kovulsam 1 Haftada iş buLurum

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
mourinho.jpg

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, başkan Massimo Moratti'nin kendisini görevden alması durumunda bir sıkıntı yaşamayacağını ve kısa bir süre içerisinde yeni bir takım bulabileceğini iddia etti.

Serie A'da muhteşem bir performans sergileyen mavi siyahlılar,önümüzdeki haftasonu Juventus ile zorlu bir maça çıkacaklar. Bu karşılaşma öncesinde rakiplerini eleştiren açıklamalar yapan Inter teknik direktörü, dikkatleri yine üzerine çekecek gibi gözüküyor.

Goal.com Italia'ya konuşan Mourinho, "Barcelona'ya yenilmek İtalyan futbolu için kötü olabilir, evet ama asla deplasmanda Bordeaux'ya ya da iç sahada Zürih'e yenilmek kadar kötü olamaz" diyerek rakipleri Milan ve Juventus'a yüklendi.

Geçtiğimiz hafta İtalyan basınında çıkan haberlerde, Mourinho'nun son devirlerini yaşadığı ve kötü bir sonucun ardından gönderilmesinin gündeme gelebileceği iddia edilmişti.

Bu konuda da fikrini belirten Portekizli teknik adam, "Bu haberleri ben de gördüm. Hatta yerime gelebilecek isimlerin bulunduğunu bile okudum ama benim açımdan bir problem yok. Eğer kovulursam, en geç bir hafta içerisinde kendime başka bir takım bulurum" diye konuştu.

GoaL

şu adam şöyle kıl olmasa kral olucak ama bu tavırları anca rezil ediyor kendini ...

doğru söylemiş bencede buLur.
en sevdığım huyuda rakıplere alenı sallaması. Mılan ve Juventus'a yaptıgı göndermeler super :)

Çok saçma konuşuyor ama söylediği yalan da değil.

Teknik direktör olarak iyi bi isim şu konuşmalarıyla sağa sola sataşmasıyla Türkiye'de iş yapar böyle adam lazım Bu adam 3 büyüklerden birinde olsa başkan maşkan çıkıpta hakem federasyon diyip konuşamazdı zaten o işi kendi yapardı.Tek merkezli yöneteceğinden yönetim zaafı olmaz

Geri