Mourinho: Ancelotti arkadaşım değil

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Jose Mourinho, rakipleri, transferler ve Carlo Ancelotti ile ilgili konuştu. İşte Mourinho'dan inciler: "Real'den korkmuyorum", "Kadroyu daraltmaya çalışıyoruz", "Ancelotti benim arkadaşım değil"

49294.jpg

Jose Mourinho bugün düzenlediği basın toplantısında Inter'in rakipleri Milan ve Juventus'tan, yıldız isimlere para döken Real Madrid'e ve eski rakibi Ancelotti'ye kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Mourinho, "Real Madrid ile ilgili söyleyecek özel bir şeyim yok. Bu sezon onlarla oynamadık bile. Onlardan korkmuyorum. Büyük bir dünya kulübü olabilirler dünyanın gözü onların üzerinde olabilir ama söyleyecek bir şeyim yok. İtalyan takımlarından da korkmuyorum.Onların yaptığı normal. Bugünlerde herkes daha iyi olmaya çalışıyor bu apaçık ortada" dedi.

Sözlerine devam eden teknik adam, "Hep aynı görevlere sahibim. Geri dönmekten dolayı mutluyum. Çalışmayı, oynamayı, çalıştırmayı seviyorum. Rekabeti seviyorum. Gelecek haftanın dostluk maçları için çalışmalara hemen başlayacağız. Mutlu ve tatmin olmuş durumdayım. Kadronun büyüklüğü benim için sorun. Bu durum beni mutsuz ediyor. Çalışmak için iyi değil. Maç 11 kişiye 11 kişi oynanır ama antremanda 30 kişi var. Ayrılmak isteyen oyuncuların kalmasını istemiyorum. Takım için iyi değil. Jimenez, West Ham'a gitti. Onun adına mutluyum. Diğer oyuncular kalmak istiyorlarsa saygı duyarım" dedi.

Mourinho basın toplantısının sonunda eski Milan antrenörü Carlo Ancelotti ile ilgili bir soruyu, "Ancelotti benim arkadaşım değil" diyerek yanıtsız bıraktı.

KaynaK

Geri