Motorlu Araçlar & Modifiye Dünyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uFF Herkes RütBe Alıyor Bizde İsteriz!!! :D

modifiyede amma talipli war ... hh nin gözde bölümüne aday olmak da zor bi iş tabi :D

bol şans fırtına ...

herkes ne kadar bilgili we ilgili oldugundan bahsetmiş ama onca konusma sırasında bn farkedememişim ..

zamanı gelmişti..bölüm moduda onay vermiş

+ hayırlısı olsun

O böLümLe çok fazLa alakaLı oLduğum söLenemez ancak şunuda beLirtmemde fayda war fırtına diyince modifiye akLa geLiyor =)
ßenim için ßöLüm moderatörünün görüşüde oLdukça önemLiydi.ßedri ßaya net konuşmuş ve destekLiyor...
Gerek karakteristLik özelliğin,Gerekse oLgunLuğunla o ßöLümü hak ettiğin kanaatindeyim.
(+) 1907 HayırLı oLsun bakaLım aramızda oLman dileğiyle...=)​

+ diyorum bence güzel paylaşımların var, fakat hut dasın umarım yorulmazsın şimdiden kolay gelsin:goz:

benimde her girisimde nerdeyse mutlaka bir göz attigim koskoca forumda yillardir tek bölümdür Motorlu Araçlar & Modifiye Dünyası ve senin burayla ne kadar ilgili oldugunu cok iyi biliyorum+ bircok konu hakkinda bayagi bilgisin bir bayana göre tebrikler .benim aradigim tek kriter olan daimilikte sende yeterince mevcut. o yüzden sana hic düsünmeden benden +1 simdiden hayirli olsun

bence suan uploader team desin bence bunu kullan..basamak olarak kullanma...

bilgi konusunda sadece resimle olmuyo ben yeniyim buralarda ama görüşüm bu yönde bir üye olarak
olumsuz(-)

hakkında hayırlısı genede..

Ol ülen ford parçacısı :D:D

al sana bi tane artı

+

- - - olumsuz.

Sonuna Kadar + İnŞaLLAh OLursun ;)

Sana yakışır diyorum [[[ + ]]] 1903
Yine de hakkında hayırlısı neyse gerçekleşsin Fırtına :goz:

+1905 oLumlu :)

BöLüme ilgin ve aLakan gözden kaçırılacak bir sey değil=)

[+2008]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri