MotorLu araçLar&Modifiye dünyası A.mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence de olabilirsin bu arada ilk sayfada 2 konu hariç hepsi kilitli :D ehhehehe

**

-Bolume yonetıcı gereklı
-Benım bolumdede eskıden bı takım olumsuzluklar yasanıyordu ama baydan berı tamamıyle gereksız tartısmalardan kacıyorsun (siyaset polıtıka)
-Mod olmak istedigin alanlada ilgili ve bilgili gozukuyorsun..Hayırlısı neyse o olsun bakalım olumlu bakıyorum ama bıraz daha sakin..

O görevin üstesinden gelebilecek olgunluktasın [+]

oy verdimmi hatırmalmıoym ama +

bence çokiisin o bolumde ++++++++

bence her insan hatta yapa bilir veya sinirlene bilir belki kötü bir günü vardi bu demek degildirki hemen yok bi iki kizdi sinirlendi diye mod olamaz ben cok göriyorum onu modifi bölümünde ve paylasimida fazla yani bence modifiye bi mod araniyorsa geßzeli olmali cünkü o bilgide onda mevcutdur bukadar diyorum ve hayirlisi sana ~GeßZe'Li~ +

+ versem ayıp olur mu......

Kardeşim Seni Çok Severim Bilirsin Ama Şimdi Verileri Ortaya Koyalım...

Aktuğ Gittikten Sonra Modifiyede Takılan İki Üye Var Adam Akıllı Biri Arfy Biri De Sen Şimdi Doğruya Doğru Bu İşi Çok İyi Bildiğinden Şüphem Yok Ki Aktuğla Konuşmalarımızda Da Bunu Belirtiyordu Ama Şu Var Ki Onunda Ve Benimde Bazı Çekincelerimiz Vardı Bu Konuda O Da Senin Olmanı İstiyordu Ama...

İşte O Şüphelerden Biri Ve En Önemli Olanı Bunu Sende Çok İyi Biliyorsun Ki Defalarca Banlandın Ve Banlandın Bundan Dolayı Biliyorsun Hackhell'de Bu Denli Sınırsız Banından Tut Normal Sevide Ban Gibi Değişik Ban Cezasına Çarptırılanlar Kesinlikle Moderatör Olamazlar Bunu Sende Benim Ve Bu Sitedeki Herkes Kadar Biliyorsun...

Neyse Sonuç Olarak Bu İşi O Bölümde Senden İyi Bilen Ve Yapan Hemen Hemen Kimse Olmaması Fakat Aldığın Birçok Çeşitli Ban Cezalarını Bir Kefeye Koyarsak Sonuç Realist Olacak Olursak NÖTR Kardeşim Bu Oylamada NÖTR Kalıyor Ve Hakkında Hayırlısı Olmasını Temenni Ediyorum...

DefaLarca banLanmam bir eksi benim için ama ban yememinde moderatörLük yoLunda bana engeL oLacağını sanmıyorum...Zaten son ayLara bakıLdığında gereksiz tartışmaLardan kaçınıyorum buna mütakip ban yemiyorum...
Hackhell büyük bir pLatform bu pLatformda birşeyLer vermeden birşeyLer aLamazsın...Ben modifiyede kendimi ispatLadım ve böLüm hakkında biLgimde var...BunLar artıLarım...İyi inceLerseniz hackheLL'da şuan yönetici oLup geçmişinde ban yiyen arkadaşLarda var..Ban yemek bir engeL oLamaz çünkü insan hataLarından ders aLır her ban yiyişinde...Ben artık aLacağım dersi aLdım ve son günLerde de bunu gösterdiğime inanıyorum...
Ayrıcada + , - veya karamsar oy verecekseniz oyunuzu verin çıkın Lütfen Lafınızı uzatmayın...

Uzun Lafın kısası ban yememin mod yoLunda bana engeL oLmayacağını ve artık hackheLL'da yönetici oLacak kapasiteye geLdiğimi,tecrübeLendiğime inanıyorum...Bu yoLdan beni artık çeviremezLer çünkü Artık hackheLL'a hizmet vaktinin çoktan geLipte geçtiğini düşünüyorum...Bir başka açıdan konuya bakarsak ...
SağLıcakLa kaLın...

UNUTMAYIN BİR İNSANI ELBET GEÇMİŞİYLE YARGILARSINIZ AMA ÖNEMLİ OLAN BUGÜN YAPTIKLARIDIR...GEÇMİŞTE OLAN OLAYLAR BUGÜN VE GELECEĞİ KARARTMAYA YETERLİ Mİ ?

1-modifiyeye mod olmak sadece 3-5 araba resmi vermekle olmuyor.otomobilleri
iyi tanımalı,gereken yerde insanları doyuran yorumları yapabilmelisin.
çünkü otomobil bir hobi olmanın ötesinde ekmek,su gibi hayatın vazgecilmez
bi parcasıdır.( enazından benim için öyle :) )

bölüm modu olduğum zamanlarda senin çok kaliteli paylaşımların wardı.suandada olduğu kesin.ama bence biçoğunun çöp kutusuna gitmesi çokta önemli olan bişey değil.sonucta resim upload ettiğin site ucunca otomatikman resimlerde gidiyor.ben bölümde binlerce resim verdim.suan arastırılırsada biçoğu ucmuş waziyette olduğuna eminim.yani dediğim gibi resim wermek konu açmak bölüm için yeterli değil.işin özü arabaları tanımakta,onları hayatın çok önemli bi parcası olarak görebilmekte.

msndeki muhabbetlerimizede bakınca otomobiller konusunda pekte boş olmayan
biri olduğun anlaşılıyor.bilgin war.yerimi doldurabilecek bi potansiyele sahip olduğun kesin.

2- http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675

burda dark angel demiş ki
" Moderatörlük için başvuran arkadaşların öncelikle forum kurallarını iyi bilmesi ve forum kurallarına aykırı haraketlerde bulunmaması gerekmektedir... ( Flood , Küfür , Reklam vs.... ) "

işe bide bu boyuttan bakarsak sicilinin pekte temiz olduğu söylenemez.
detaylar hakkında polemiğe girmek istemiyorum.herkesin yorumunada saygılıyım.

sonuçta modifiye eski modu olarak ,bölüm için yeterli olduğunu belirtmem gerekir. bu yüzden oyum +
( ama 2. maddede belirttiğim sebepleride gözardı etmemek lazım.karar yönetici arkadasların. )

Saygılar...

Aktuğ'a Katılıyorum, Normalde Senin Konuna Yorum Yapmak İstemiyordum, Nedeni Hem Evet, Hem Hayır Oyum Olduğu İçin, Nedeninide Aktuğ Gayet İyi Açıklamış, Senin ve Hackhell İçin Hayırlısını Diliyorum...

karar Adminlerin
Hayirlisi OLsun

bencede sen olmalısın gebzeli +999

yeni görevin hayırlı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri