MotorLu araçLar&Modifiye dünyası A.mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de 2 kez ban yemiştim ama uzun süre modLuk yaptım..
sevdiğim kişiLerdensin..
+1
hayırLısı oLsun..

o görevi layıkıyla yerıne getırecegını dusunuyorum(+1923)

Biraz Daha Sinirlerine Hakim OLabilirsin..Sonuçta Hiçkimse 4 4 lük Değil..

+1 HayırLı OLsun..

Bir kişinin Önceden yapmış olduğu Hatalarla ban yemiş olması Modluk başvurusu yapamıyacak

bir duruma itilemez bence ne kadar eski konularında Haraket etmiş olsada şimdi Gebzelinin değiştiğini Görüyorum

ve şöyleki aday olduğu bölümde Gözle görülür bir ilgisi var destek +1905

hayırlı olsun kardeşim =)

Єηєму;2418888' Alıntı:
Adama Gıcıksanız Atın - nizi Uzayın. Cavcav Etmenin Alemi Yok.

Oyum +

Hayırlısı Olsun.

Sana böyle konuşma yetkisini kim veriyor?? Benim BuRak ile aram gayet iyi ama yönetici olmaya yeterli değil diyorum.. Gıcık olduqum yok illa - vermek için gıcık olmak mı gerekiyor?

Sallayın şöyle tartışmaları, isteyen istediğini yazar ama başlığı sabote etmeden. Gereksiz mesajlar silinirse iyi olur diye düşünüyorum.

belki gerceçten ihtiyaç olabilir ama yeterli oldunluğu göremedim kusura bakma !!
- 1907

150 i aşkın konu sayın olabilir..

bölümde aktifte olabilirsin..ama yönetici olabilmen için bunlar yeterli olmaz die düşünüorum..

ve kaç yerde verdiğin cevaplarla ismin gözüme çarpmıştı die hatırlıorum.. yanlış hatırlamıosam da ban yemiş birisisin..

bunları gözönünde bulunduracak olursak eğer, ben [-] diorum..

insanlarla uğraşmak zordur. özellikle mod olduğunda çok farklı kişilerden çok değişik sorular ve tepkiler alacaksın. bir üyeyken söylenen bir kaç kelimeye tahammülün yok (kenanın verdiği postlardan ve bazı bölümlerde rastladığım cevaplarından) mod olursan şayet ne yapacaksın acaba?

hakkında hayırlısı olsun. -

gecmişte ceza almışsın ama önemli olan hatalardan ders cıkarmak. ayrıca benim de gozumden kacmıyor degil bazen sert cıkısların var yorumlarında daha sakin olmalısın. nacizane fikrilerim bunlar :) hataların tekrar edilmemesi dilgiyle +1.

hem ban yemiş hemde kenanın verdiği lafları sarfettiysen -1000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri