MotorLu araçLar&Modifiye dünyası A.mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
ÖnceLikLe seLamLar...
Modifiye böLümüne son 1-2 aydır bakıLdığında bir kirLiLik göze çarpıyor...VeriLen konuLar tekrardan veriLiyor , Gereksiz-aLakasız konuLar açıLıyor , ve buna bağLı oLarak birçok birikmiş konu var...
Aktuğ'un görevi bırakmasından sonra böLümde ciddi anLamda bir açık oLuştu..Bunu böLüm sakinLeride anLamışLardır zaten...Oraya bir yönetici gerekiyor ve ben bu görevi LayıkıyLa yerine getirebiLeciğime inanıyorum.MotorLu araçLar modifiye dünyası böLümüne asistan mod adayıyım..
Bu bağLamda sizLerden destek bekLiyorum...
GörüşLeriniz için şimdiden teşekkürLer ;

SaygıLar

Oraya gerçekten bi mod gerekiyor.. PaylaşımLarında güzeL

benCe oLabilirsin :goz: [ + ]

daha oncede acmissin erken denilmis sanirim
zamaninin geldigini dusunuyorum +1

edit :
o bölüme açtığın an itibari ile 17 konun var.. ben yeterli olmadığını düşünüyorum.... bu yüzden [ - ]

ben 30 u gecik konu saydin -)

ÖZÜR DİLERİM

Ewet arkadaşlar.. yanlış saymam sonucu 17 demiştim... şimdi tekrardan saydım. 120 130 arası konu var.. yaklaşık 50 taneye yakın belki daha fazlası çöp kutusunda yada geri dönüşüm kutusunda...

oyum yine değişmiyecek... [ - ]

hayırlısı olsun hakkında...

Aktuğ'dan sonra orası çok boş kaldı, kesinlikle bi mod ihtiyacı var ve bence en uygunu sensin, oraya en çok emek verenlerin başında geliyosun. Ayrıca konu sayısının moderatörlükle pek bi alakası yok, bunu bazıları dışında herkes bilir. Sen yeter ki gaza gelip bu başlığa cevap yazma:goz:

(+)

+1 hayırLı oLsun :goz:

O böLümde Aktif Biri oLarak Seni Görmek İsterim +1903

KEsinlikLe Katılıyorum Ve Yolun Acık Olsun Olmanı Cok isterim İnsallah Olursun. [+ ]

o boLume yönetici gerekLi +1

hayırlı olsun .. :) + :)

+1 aktuğ'un zaten sana desteği tamdı .

Bölümünde boş olması açısından seninde katkıların göz önünde bulundurularak .
Destekliyorum .
Hakkında hayırlısı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri