Motorlu araçlar bölümüne mod olmak istiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetcan

New member
Reaction score
0
Yavaş yavaş gerekli bilgileri toplamaya başladım. Artık o bölümde daha aktif olacağım. Paylaşımlarım artacak. Kendimi şu an için çok uygun görmüyorum ama paylaşımlarım arttığında daha çok saygınlık kazanacağıma inanıyorum destekleyenler için şimdiden teşekkürler saygılar...

AHMETCAN HERZAMAN YANINDAYIM AMA SENCE SU DAHA GUZEL OLMAZMI SADECE BI ONERI

ilk once butun paylasimlarini versen zaten sayginlik kazanirsin ve yoneticilerde bunlari görur kesin o zaman mod olma ihtimalin daha yuksek olur

saygilar....

Saol kardeş ama zaten şu an için değil ya söledim zaten paylaşımlarımı yaptıktan sonra isterlerse olur istemezlerse kalır canları saolsun evet sadece bi öneri bu ayrıca destek için teşekkür ediyorum :)

Abi paylaşımların bi ön plana çıksın istersen önce...Daha sonra zaten kimsenin emeği karşılıksız kalmaz fark edilirsin.Hak ettiğini de alırsın.O zaman bi teşekkür bile alsan mutlu olursun.Bi de o bölümde mod ihtiyaı var mı??Bu da öneml, bi konu.

Yok hani kady uyarılardan birinde bi bölüm için en fazla 2 mod olur demişti öyle hatırlıyorum ondan bu bölümü istedim. Ya aslında haklısınız bu biraz erken oldu özür diliyorum bi paylaşalım hele ondan sonra msg bırakın bu başlığa konu kapanabilir özür diliyorum :)

Motorlu Aracin Yoksa Olamazsin :D Full Modifiyeli Bir Aracin Olmasi Lazim :p

Senin hiç olmazsa aday olacağın bi bölüm way.Ya ben ne yapayım HErtelden bölümünde kaybolup gidiyorum.Sen mod luk istiyosun ben bölüm açılmasını:) Ama ben halimden memnunun zaten ilgilenen arkadaşlar ben mod olsam da olmasamda faydalanıyor.Bu da bana yeter de artar bile...

Yaw alla alla madem öyle niye buraya içini döküyosun be kardeş ben yazmışım oraya konu kapatılabilir diye zaten ısrarla buraya msg atıyosunuz sorunlu gel de kitle şu başlığı lütfen

ahmetcan bende herzaman arkdandayım saygınve seviyeli bir usersın ama forum biraz daha genişlediğinde ve büyüdüğünde paylaşımlarında göz önünde bulundurularak istediğin yere geleceksin.. (forumun büyümesi için reklama ihtiyacımız var unutmayın)

buarada sep dikkatimi çekti her mod başvurusunda yakınıyosun :D ama düşüncen güsel yararlanan arkadaşların teşekkürü bile yeter....

Saol be abicim sen de olmasan ne halt etcez bilmem hep arkamdasın. Tabi bu arada sorunluya sen de sölesen de bu başlığı bi kitlese şimdilik biraz gereksiz kaldı da...

okki isteğin üzerine başlık kilitlenecek ;) şunu unutma bazı userlarında değeri gizlidir ;)

Başlık sahibinin üsteği üzerine tarafımca kapatılmıştır... Saygılarımla..

Arkadaşlar eskisinden daha çok ilgileniyorum bu bölümle. Berk kardeşim de yoğun galiba pek uğramıyo diye boş kalsın istemiyorum. Ama sonuna kadar yırtınıcam da demiyorum ihtiyaç şu an için pek yok ama dediğim gibi amaç boş kalmasın. Yorumlarınızı buna göre yapın lütfen. Saygılar...

bence olması ıyı olur paylasımları guzel benım foruma tammamen donmem ıcın 1 ay kaldı
benden destek

Teşekkürler berk bölüm moderatörü olarak yorumunu eklemen güzel oldu ayrıca ne zaman döneceğini de söylemen ilgilenme yoğunluğumu da ayarlamamı sağladı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri