motorla kiz soyma

my8rc.jpg

:cool:

:D:D

ulem milleti bağladınız tobe tobe yok yatıyom ben zaten motosiklet kullanamam ben:D

aha buda ikinci rekorum :D

adsz6ma.jpg

ifrit' Alıntı:
yaw ben niye yapamiyom sinir oldum ya
sifresimi war lem yoksa bunun?

ilk rekorumun war,
-başLat
--çaLıştır
--- mspaint
:D:D:D

m_y' Alıntı:
ilk rekorumun war,
-başLat
--çaLıştır
--- mspaint

ulen bende diom baya bensio bea die biliodum olm fake olcanıı pis herif :D:D lem ben urasıom millet fake lio bea yuh a.q ne beleşçisinis bea :D

ikinci rekorum gercek ama :D:D:D

olm senden ii üç qağıtcı olurhea sen sorunluyla taqıl biras o seni ii bi pij yapar (qendine benzetir yani)

evren amma ballı adamsın ya 260 geçemedim saat sabah 05:29 geçicem ve soyucammm ulennnnn :D

BARIŞ' Alıntı:
evren amma ballı adamsın ya 260 geçemedim saat sabah 05:29 geçicem ve soyucammm ulennnnn :D

qanqa ya recor benim bea walla fake değil ulen m_y itibarımızıda sarsdın ya helal sana a.q

372 üst sınır, bosa ugrasmayın gecmeyi ;)

olm sen o fake ii yapmasan benin qi recorddu bea pis herif :D:D:D

|St_AnGeR|' Alıntı:
qanqa ya recor benim bea walla fake değil ulen m_y itibarımızıda sarsdın ya helal sana a.q

ben inandım ya üst sınır senin evren 2. denemesinde başarmış die ballısın dedim ;)

hea oks da bu m_y yapdı gene yapıcağını onun içn diom pis herif baq awatarı bile pis pis gülüo :D:D

işlemci ve ramla alakası olduğunu düşünüyorum 268'i geçemedim :)

ya su karının bi soyun musunu yapamadıq ya a.q bole iş olmas bea 3 de 332 yapdım ama sarısın çıqmadı muhaha ..:D

bu gercek,
kanıtı ise
bu sarısını ilk defa cıplak görmeniz

adsz2ls.png

görüyormusunuz hatun nasılda sevinmiş :cool:

way bea a.q 300 un ustune cıqtım ama bende cıkmadı orsp.. oln ee tabi fazla laf edince fake içn adm azimle sıçmıs..:D:D:D helel a.q sansa baq bea

Geri