Mossad ve Balbay___________

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Mossad ve Balbay

Geçtiğimiz hafta gündemde Cumhuriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay’ın tutuklanması vardı.

Cumhuriyet gazetesi ve onun Ankara Temsilcisi söz konusu olunca orada bir durmak gerekiyor.

Ülkemizin çok önemli süreçlerden geçtiği şu günlerde şüpheli, gizemli ve illegal yapılanmalarla ilgili hangi taşı kaldırsanız altından o gazetenin mensupları çıkıyor nedense.

Uğur Mumcu cinayetinden tutun da, Ahmet Taner Kışlalı, Çetin Emeç, Bahriye Üçok ve daha birçok karanlık ve derin cinayetlere kadar her “kanlı” olayda işte bu gazetenin parmağı var.

Lanetli “Genç subaylar rahatsız” provokasyonu, bahçelere atılan bombalar ve gazetenin önde gelen idarecilerinin ETÖ bağlantıları da bu gazeteyi önemli kılan unsurlardan…

Biliyorsunuz, gücünü karanlık derin provokasyonlardan alan bu kuruluş, “Tehlikenin farkında mısınız?” diyerek kendine yaraşır karanlık yaygaralar kopartmıştı bir zamanlar…

Geçen hafta yine kendine pek yakışmayan beyaz sayfalarla ortaya çıkıp “Biz susarsak, kim konuşacak?” diyerek tahrik kokan planların peşine düşmüştü. Adeta işlediği cürümlerin ortaya çıkmasından korkan suçlular gibi…

Karanlıktan, tahrikten ve de provokasyondan beslenen bu odaklar kendileri için denizin bittiğinin farkına varıp adeta son kozlarını oynama peşindeler.

İşte Vakit gazetesi muhabirleri Kenan Kıran ve Murat Alan’ın önemli bir gazetecilik başarısına imza atarak ortaya çıkarttıkları insanın kanını donduracak belgelere göre Balbay resmen İsrail istihbaratına çalışmış.

Mustafa Balbay, TSK’nın İran ile ilgili istihbarat bilgilerini de elde ederek, bunları İsrail’de bir e-posta adresine servis etmiş. İddiaya göre Balbay, TSK’ya ait gizli bilgileri İsrail gizli servisi MOSSAD’a da göndermiş.

Mustafa Balbay’ın bilgisayarından bu bilgileri sildiği, fakat İstanbul Emniyeti uzmanları tarafından kurtarılan belgelerde TSK’nın hazırladığı İran, Irak ve Suriye’nin askeri ve beşeri yapısına ilişkin belgeler bulunduğu iddia edilmişti.

Bu gelişmeler sonrası, sorgulamada Mustafa Balbay’ı ‘Bilgisayarımdan silmiştim, nasıl ulaştınız’ diye panikleten Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait gizli belgeler, dudak uçuklatan detayları ile dikkat çekiyordu.

Adeta bir istihbarat görevlisi gibi çalıştığı ortaya çıkan Balbay’ın elde ettiği ve TSK’nın askeri planlamalarda kullanmak üzere arşivlediği gizli belgelerin, bir kısmı şöyle:

*74 numaralı klasörde Genelkurmay Başkanlığı 2. Başkanı Orgeneral Ergun Saygun’a ait ve ‘sağ yarısı’ isimli 23 Kasım 2006 tarihli belgeler.

* 75 numaralı klasörde Başbakanlık Güvenlik İşleri Başkanlığı’ndan çıktığı anlaşılan belgeler.

* Yine aynı klasörde gizli ibareli, “Türkiye Cumhuriyetinin İç Güvenliğinin tesis edilmesi ve İç Güvenlik Konsepti” içerikli belgeler.

* TSK’ya ait askeri terimler içeren gizli ibareli ve İran’la ilgili gizli askeri değerlendirme raporu.

* TSK’ya ait psikolojik harekât ile ilgili belgeler.

* Komşu ülke (İran) kara kuvvetlerine ilişkin silah araç ve gereçlerinin belirtildiği belgeler.

* “Türkiye’ye komşu ülkelerin davranış ilkeleri” isimli, Silahlı Kuvvetler tarafından hazırlanmış rapor.

* 82 numaralı klasörde, TSK tarafından hazırlanıldığı belirtilen Türkiye’ye komşu ülkeler İran, Irak, Suriye’nin askeri durumu, mevcut silah kapasitelerine ilişkin önemli bilgilerin yer aldığı belgeler…

*Türkiye’ye komşu ülkelerin etnik ve dini yapısına ilişkin belgeler.

* Yine Genelkurmay Başkanlığı’nın çok gizli ibareli komşu bir ülkeye ilişkin stratejik istihbarat kitabı ve bu kitabın ekindeki gizli ibareli bölümler.

* Üzerinde gizli kaşeli, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce hazırlanmış komşu bir ülkenin (Suriye) istihbarat silahlı kuvvetlerine ilişkin istihbarat raporu ve bu raporun ekindeki aynı ülkeye ait sivil savunma teşkilatı, askeri okullar ve bu ülkenin istihbarat teşkilatına ilişkin dökümanlar, aynı ülkenin bakım onarım tesisleri ve bu ülkenin kara kuvvetlerinin nasıl konuşlandığına dair ayrıntılı dökümanlar, çok sayıda gizli ibareli rapor.

:saskin:eek:ha:saskin​

http://www.habervaktim.com/yazar/12290/mossad_ve_balbay.html

bu haberi yapan hangi istihbarata çalışıyor? cia mı?

fettullahçı medyanın hangi isthbarata hizmet ettiği malumdur haberin kaynağı farklı olsaydı inanabilirdim.

doğal olarak haberin inandırıcılığı yok ayrıca mossda servis etti diye iftira attığını düşünüyorum.

mossada tsk nın gizli bilgilerini bilgilerini servis ettiyse ve bu kanıtlanırsa VATAN HAİNİDİR.

ayrıca bilgileri yabancı servislere taşıyanlara hain diyoruz peki ya işbirliği içinde olanlara ne demeliyiz bop çulara ılımlı islamcılara ne demeliyiz.

balbayınki belge niteliğinde ,,yalanlanırsa mesele yok,yada aklanınca sorun yok..ama bahsettiğin bopçusu işbirlikçisi diye nitelediklerinin hiçbirinden mahkeme kararı senin gönlünün istediği gibi çıkmadı.. hakkında yüzlerce dava açılan fethullah hoca yada diğer siyasi kişiler hakkında henüz vatan hainliği belgesini ben duymadım.. varmı mahkemeye sunulmuş bişey...

bu haberi yapan hangi istihbarata çalışıyor? cia mı?

fettullahçı medyanın hangi isthbarata hizmet ettiği malumdur haberin kaynağı farklı olsaydı inanabilirdim.

doğal olarak haberin inandırıcılığı yok ayrıca mossda servis etti diye iftira attığını düşünüyorum.

mossada tsk nın gizli bilgilerini bilgilerini servis ettiyse ve bu kanıtlanırsa VATAN HAİNİDİR.

ayrıca bilgileri yabancı servislere taşıyanlara hain diyoruz peki ya işbirliği içinde olanlara ne demeliyiz bop çulara ılımlı islamcılara ne demeliyiz.

Şimdi sana sorarlar kardeşim, hangi kaynağın haberine güvenilir olarak bakacaksın diye. Cumhuriyet gazetesinin ve ergenekon soruşturmasında gözaltına alınan bir habere itibar edip Başbakanı vatan hainliğiyle suçlayacaksın ama bir gazeteci ile ilgili bir iddia ortaya atıldığında ispat zorunluluğu isteyeceksin.Bu ne yaman çelişkidir söylesene

İslamın ne türlüsü senin işini görür onuda anlamış değilim.Ilımlısımı,yobazımı, hangisi makbul sence; bi zahmet tarif ette millet senin talimatların doğrultusunda inansınlar, ibadetlerini yapsınlar.Ne Ahmet yaranıyo sana,ne Mehmet nede Yorgi..

Altı boş ithamlarla insanların üzerine çamur atmayın..

-----------

Şimdi sana sorarlar kardeşim, hangi kaynağın haberine güvenilir olarak bakacaksın diye. Cumhuriyet gazetesinin ve ergenekon soruşturmasında gözaltına alınan bir habere itibar edip Başbakanı vatan hainliğiyle suçlayacaksın ama bir gazeteci ile ilgili bir iddia ortaya atıldığında ispat zorunluluğu isteyeceksin.Bu ne yaman çelişkidir söylesene

İslamın ne türlüsü senin işini görür onuda anlamış değilim.Ilımlısımı,yobazımı, hangisi makbul sence; bi zahmet tarif ette millet senin talimatların doğrultusunda inansınlar, ibadetlerini yapsınlar.Ne Ahmet yaranıyo sana,ne Mehmet nede Yorgi..

serçe sürekli kilisenin çanına pisliyormuş.papaz efendi de çok sinirleniyor.sonunda çanın yanına bir kase şarap koyar,serçe şarabı içince kafayı bulur ve papaz efendi serçeyi yakalar.
-ulan sen ne biçim adamsın.hristiyansın desem kilisenin çanına pislersin,
müsülmansın desem şarap içersin,
yahudisin desem sinagogun bahçesine pislersin.nesin sen? diye sorar.
serçe de tabi kafa iyi baygın baygın cevap verir:
-,,,,,,,,,,,,
sizce ne söyler?
hadi bilin bakalım

Bu Cumhuriyet gaztesinden herşey beklenir

asker ve polis katili terörsitlerin ölüm ilanlarını yayınlayanlar bunlar

PKK nın başı Öcalanın bebek katili olmadığını ve her yerde Türk bayrağı görmekten bıkkınlık geldiğini söyleyebilecek kadar alçalan yazarlar bunlar

şimdi de israil ajanı olayı

başka ne denebilir ki

..................İslamın ne türlüsü senin işini görür onuda anlamış değilim.Ilımlısımı,yobazımı, hangisi makbul sence.............

Olmayanı makbuldür... Sadece İslamın mı? Kürdün ölü olanı makbuldür onlara göre, Ermeni' nin Erzurum Aşkale' de kar küreyeni, dindarın İran' a sürülmüş olanı, türbanlının sadece temizlik yapanı, gazetenin arka sayfa güzeli vereni, liderin henüz başbakan olamamış olanı, spikerin "bu kez kazanıyoruz değil mi" diye gaf yapanı, ördeğin şaraplısı, çikolatanın likörlüsü.............

Olmayanı makbuldür... Sadece İslamın mı? Kürdün ölü olanı makbuldür onlara göre, Ermeni' nin Erzurum Aşkale' de kar küreyeni, dindarın İran' a sürülmüş olanı, türbanlının sadece temizlik yapanı, gazetenin arka sayfa güzeli vereni, liderin henüz başbakan olamamış olanı, spikerin "bu kez kazanıyoruz değil mi" diye gaf yapanı, ördeğin şaraplısı, çikolatanın likörlüsü.............

evet bu kadar güzel özetlenmiş bir yoruma sadece alkış yapılır..eline diline sağlık..

-----------

illaki popüler yayınlar olacak diye bir kaide yok.Aslan gibi yazarlar var Uğur mumcu necip hablemitoğlu,turan dursun,ahmet taner kışlalı,turgut özakman gibi köhne zihniyete karşı emperyalist köpeklere karşı örümcek beyinli yobazlara karşı durmuş ve durmakta olan nice Cumhuriyetçi Yazar var.

islamın ne türlüsü işimi görür gibi acaip bi soru sorman çok garip geldi bana neden böyle bir soru sorduğunu anlayamadım lakin çok merak ediyor olmalısın söyleyeyim

İslamın KURANDAKİ gibi olmasını istiyorum

yaşadığımız ve yaşatılmaya çalışılan din islam değildir, bana 5 vakit namaz kılan hristiyan gibi ramazanda oruç tutan yahudi gibi saçma gelen tuhaf bir din yaşıyoruz
din olarak yaşadığımız inanç islam değil daha çok hristiyanlığa benziyor.
gerçek islamda mezhep olmaz yaşadığımız dinde aynı hristiyanlar gibi mezhepler var ülkemizdeki en popüler mezhep ise sünniliktir(hanefisi,şafisi,hanbellisi,caferisi vsvss) iranda şiaa ikisininde islamla bir alakası olmadığına inanıyorum zaten kurandada mezhepçiliği tarikatçılığı men eden bir çok ayet varken , islamı şartlara kurallara kalıplara sokan mezheplere göre yaşanan din islam olamaz.

haydaaaa bana sorulan soruyu sanki ben böyle düşünüyormuşum gibi yazmışsın üstüne üstlük kendi görüşlerinide bana yamamaya çalışmışsın.

vallayi bravoo (maşallah sana) , kendimi katil zanlısı gibi hissetmeme neden oldun, bu kadar alakasız düşünceyi toplayıp üstüme yığdın yaa vallayi maşallah....

illaki popüler yayınlar olacak diye bir kaide yok.Aslan gibi yazarlar var Uğur mumcu necip hablemitoğlu,turan dursun,ahmet taner kışlalı,turgut özakman gibi köhne zihniyete karşı emperyalist köpeklere karşı örümcek beyinli yobazlara karşı durmuş ve durmakta olan nice Cumhuriyetçi Yazar var.

islamın ne türlüsü işimi görür gibi acaip bi soru sorman çok garip geldi bana neden böyle bir soru sorduğunu anlayamadım lakin çok merak ediyor olmalısın söyleyeyim

İslamın KURANDAKİ gibi olmasını istiyorum

yaşadığımız ve yaşatılmaya çalışılan din islam değildir, bana 5 vakit namaz kılan hristiyan gibi ramazanda oruç tutan yahudi gibi saçma gelen tuhaf bir din yaşıyoruz
din olarak yaşadığımız inanç islam değil daha çok hristiyanlığa benziyor.
gerçek islamda mezhep olmaz yaşadığımız dinde aynı hristiyanlar gibi mezhepler var ülkemizdeki en popüler mezhep ise sünniliktir(hanefisi,şafisi,hanbellisi,caferisi vsvss) iranda şiaa ikisininde islamla bir alakası olmadığına inanıyorum zaten kurandada mezhepçiliği tarikatçılığı men eden bir çok ayet varken , islamı şartlara kurallara kalıplara sokan mezheplere göre yaşanan din islam olamaz.....

Neden acayip geldi, senin nasıl bir islamiyet istediğini sormam.Kimseyi beğenmiyosun herkese bir kulp takıyosun, doğru bildiğin neyse söyle bizde öğrenelim, belki biz yanlış yapıyozdur,

Herşeyi hallettin maaşaaalah;laikliği kurtardın yobazların elinden, emperyalistlerden bu cenet vatanı kurtardın, ondan sonra İslamdaki mezhepler meselesine o engin bakış açınla kurtuluş reçeteleri yazdın, SEN NEYMİŞSİN BE ABİ...

Senin derdinin ne olduğunu söyleyeceğim ve sana bir daha post atmayacam, çünkü sen anlamsız yorumlarına karşılık alarak adam yerine konulduğunu düşünerek mutlu oluyosun, sana bu mutluluğu daha fazla tattırmayacam.Şimdi iyi dinle.

Mezhepler arasında uygulamadaki farklılıklar dışında hiçbir fark yoktur.Dünyanın dört bi tarafına yayılmış olan müslümanlar birazda coğrafi şartların tetiklemesiyle ufak ictihad farklarıyla ibadetlerini yapmaktadır, çok keskin hatlarla birbirinden ayrılan uygulamalar yoktur.Kaldı ki sen oruç tutmayı, namaz kılmayı islamiyetle bağdaştıramıyosun, sen hangi kitaptan çıkarttın bunları, İslamın şartını inkar ediyosun, böyle İslam olmaz diyosun

Allah kurtarsın birader,Allah kurtarsın..

-----------------

Yüzlerce deneyimli Mossad ajanıyla bilgileri bulamayacak, Mustafa Balbay bulacak... İnanırsanız . Vakit"in inandırıcılığı ne kadarsa bu haber de o kadar dogrudur...Üstelik Balbay ın temmuzdan beri incelenen bilgisayarında buı belgeler 7 ay sonra bulundu öyle mi?Çocuklar bile buna güler.

vay be, hayran kaldım bu haberi yazanlara. sanırım balbayı kimler sorguluyor, kanıtları kimler topluyor net anlaşılmıştır. savcı biziz demenin daha açık yolu varmıdır acep. 7 aymı sürmüş bu bilgileri balbayın bilgisayarına montelemek. hamlemitoğluna yaptıklarını aynen tekrarlıyor fetullahçı mossadçılar. kendileri yazıyor kendileri oynuyor. insan kızıyor be bu ergenekonculara. siz o kadar ince planlar yapın, o kadar organize örgütlenin ki ne mit ne ordu istihbaratlarının ruhu duymasın, ama tüm belge bilgiyide ortalıkta koyun, saklamayı beceremeyin. hatta kaçmayı bile akıl edemeyin. hatta o kadar salakki bunlar çoğu birbirinden habersiz. hepsine uydurabildikleri tek suçlama örgüt üyesi olmak. örgütüde kanıtlayabilene aşk olsun. ama bu süper tarafsız medyamız her türlü belge bilgi, ses kaydı, videoyu savcıdan önce bulup servis yapıyor halkımıza. maksat halka hizmet ( abd ve israil halkı bu halk sanırım) devam edin bakem bu yalan dolan saltanatına. savcı, hakim ve cellat ; kim bunlar? saygılarımla...

O kadarda silmiştim deyipte silemeyen BALBAYın beceriksizliğine laf söylemeyin kalkın fasafiso diyerek sulandırın.. pc den anlamayan cumhuriyet yazrına ne denirki? cep telefonunu kullanmasını bilmeyen önder sav gibi buda kendi ajanlığını gizleyemeyn bir yazarmış işte.. iddia bu..açıklamasını kendi yapsın ...

Geri