Mortal Kombat Deception + %100 Çalışan Emulator + FuLL Rip 1.91 GB

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Ben indirdim sabit tam ekran 1680*1050 çözünürlükte 60fps ile oynuyorum hiç ümitli değildim ama gerçekten çok sevindim..
Dostum sana ne kadar teşekkür etsem az..
En son 3 sene önce askere gitmeden denemiştim ama oynanabilirilk sağlanmıyordu neyse..
Fikir vermesi açısından sistemim;
q6600@3,6ghz cpu
2*2gb 1066mhz ram
1gb 512bit gtx285 ekran kartı
vista ultimate 64bit
İsteyen olursa resimde ekleyebilirim

yorumunu ilk sayfaya ekliyorum.teşekkürler...

mrb ben oyunu indirdim 2 gb civarydı.rardan cıkardm 4,30 gb oldu.ondan sonra gene tek bi rar oldu?cd mi yazıcz o dosyayı?

mrb ben oyunu indirdim 2 gb civarydı.rardan cıkardm 4,30 gb oldu.ondan sonra gene tek bi rar oldu?cd mi yazıcz o dosyayı?

rar olmadı o dosya iso dosyasıdır ama sende power iso ultra iso gbi programlar olmadığından ve iso formatını winrar la ilişkilendirdiğinden rar gibi gözükür.ilk sayfadaki yazılanları yapınız sırasıyla...

tmm yaptm emulatörüde kurdm dosyayı gösterm yürüt diorm bios hatası verio?onu nasıl yapcaz

tmm yaptm emulatörüde kurdm dosyayı gösterm yürüt diorm bios hatası verio?onu nasıl yapcaz

hatayı ekran görüntüsü olarak koyabilirmisin?birde şu var ps2 oyunlarını pc de çalıştırmak iyi bi ram iyi bi ekran kartı iyi bi işlemci ister aksi takdirde daha oyuna girmeden hata alabilirsin ama eğer pc in yeterince hızlı ise %100 çalışacaktır...

ha birde ayarlardan bios bölümünden bios u göstermen gerekebilir ama ben herşeyini ayarlamıştım bios hatası vermemesi gerek...

ben senin emulatörünü bulamadım kendim indirdim.PCSX2_0.9.6 bunu indrdm ben en son sürüm galıba?ondanda olabilirmiki

ben senin emulatörünü bulamadım kendim indirdim.PCSX2_0.9.6 bunu indrdm ben en son sürüm galıba?ondanda olabilirmiki

hocam ilk sayfaya koydumya görmemişsin.bu emulatörü indir iso yu göster yürüt de eğer pc yeterince iyi ise oyuna girersin.ben bu emulatörü biosunu falan herşeyini ayarlayıp size sundum böle hatalarla uğraşmayın diye.benim verdiğim emulatorda son sürüm 0.9.6...

Pcsx2 0.9.6.rar

indirme listemde.Wolf oyun zevkimiz tutuyo sanırım paylaşımlarının %50 si zaten yüklü %40 ı da indirmeyi düşündüğüm oyunlar.Bunuda pc de oynayabilmek için uğraşmıştım bayaa ama olmamıştı.İyi oldu thx..

indirme listemde.Wolf oyun zevkimiz tutuyo sanırım paylaşımlarının %50 si zaten yüklü %40 ı da indirmeyi düşündüğüm oyunlar.Bunuda pc de oynayabilmek için uğraşmıştım bayaa ama olmamıştı.İyi oldu thx..

sistemin iyi ise bu oyunu rahat oynarsın.bi hata ile karşılaşırsan yardımcı olurum...

dosyaları indirdim parolayı almayı unutmuşum 2 saattir aradım zor buldum sayafayı deli oldum yaa
şükür buldum parolayı arkadaşım
emeğine sağlık saolasın

bir zamanlar atari salonlarında eski sürümlerinii oynardım eski günlerim aklıma geldi beee tşk ederim emegine gönlüne saglık

beyler sıze bo sorum olacak emulatoru kurdum oyunda oynuyorum kasma falanda yok hersey normal aslında god of war 2 oynuyorum elımde 4 gb bı ıso dosyası var memory kartlarıda formatladım ama god of war da save yerlerı var bılen bılır orda oyunu savelemeye calıstıgım zaman sıyah ekran ve omega ısaretı var yanı bı turlu save yapmıyor bu sorunla karsılasan varmı yardımıcı olursanız sevınırım ben bı çozum bulamadım bılen arkadaslardan yardım beklıyorum bu arada elımdekı emulator pcsx2 son versıyonu sıstemde corequad 2.40 3gb ram gtx260 ekran kartı

sistemin iyi ise bu oyunu rahat oynarsın.bi hata ile karşılaşırsan yardımcı olurum...

Kardeşim bana bi konuda yardımcı olmanı istiyorum. Sorun şu; emulatorde dediğin bütün ayarları yaptım. Hiç öyle grafik hatası değil bu. Ama çalıştır-yürüt derken, ''CDVDiso Msg'' çıkıyor. Tamama tıklıyorsun sonrada 'Pcsx2 Msg'' hatası veriyor. Ordada Error Openin Cdvd Plugin yazıyor. Ne yapmam gerekiyor gözünü seveyim bana yardım et. Sabah oldu hala uğraşıyorum.

işte böyle kardeşim. En kısa zamanda cevaplarsan çok teşekkür ederim.

herşey tamamda şimdide yürüt dediğimde hata raporu gönder, gönderme çıkıyor :(:(:(:(:(

beyler sıze bo sorum olacak emulatoru kurdum oyunda oynuyorum kasma falanda yok hersey normal aslında god of war 2 oynuyorum elımde 4 gb bı ıso dosyası var memory kartlarıda formatladım ama god of war da save yerlerı var bılen bılır orda oyunu savelemeye calıstıgım zaman sıyah ekran ve omega ısaretı var yanı bı turlu save yapmıyor bu sorunla karsılasan varmı yardımıcı olursanız sevınırım ben bı çozum bulamadım bılen arkadaslardan yardım beklıyorum bu arada elımdekı emulator pcsx2 son versıyonu sıstemde corequad 2.40 3gb ram gtx260 ekran kartı

emülatorden dolayı kayıt problemleri çıkabilir,grafiklerde hata olabilir.bence büyük ihtimal emulatör den dolayı ama tam bilemiyorum.memory kartlarla ilgili ayarlar varmı emulatörde.

Kardeşim bana bi konuda yardımcı olmanı istiyorum. Sorun şu; emulatorde dediğin bütün ayarları yaptım. Hiç öyle grafik hatası değil bu. Ama çalıştır-yürüt derken, ''CDVDiso Msg'' çıkıyor. Tamama tıklıyorsun sonrada 'Pcsx2 Msg'' hatası veriyor. Ordada Error Openin Cdvd Plugin yazıyor. Ne yapmam gerekiyor gözünü seveyim bana yardım et. Sabah oldu hala uğraşıyorum.

peki ayarlardan cdvdrom dan select iso ya tıklayarak rarlardan çıkan tek mortal kombat deception dosyasını göstermişmiydin?ondan sonra çalıştır yürüt diceksin.

işte böyle kardeşim. En kısa zamanda cevaplarsan çok teşekkür ederim.

herşey tamamda şimdide yürüt dediğimde hata raporu gönder, gönderme çıkıyor :(:(:(:(:(

ayarlarda cd-dvd plugini değiştirip öle dene birde...

Geri