arkadaşlar yaptım ekran ayarlarını düşürceksiniz zero gs moduna kadar indirin
omer112 New member Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 260 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Es eS 16 Eyl 2010 #41 arkadaşlar yaptım ekran ayarlarını düşürceksiniz zero gs moduna kadar indirin
W WoLF Guest 16 Eyl 2010 #42 omer112' Alıntı: kardeş bu hatayı veriyo 4 çekirdek 512 ekran 3gb ram anladım neyi yavaş kaldı Imageshack - catsgdc.jpg Genişletmek için tıkla ... dostum çalışmadığı bilgisayarının yavaş kaldığı anlamına gelmezki. ben zaten ilk sayfada yazdım her pc de çalışmayabilir diye. ama çalışırsa da sorunsuz çalışıyo.kendim denedim arkadaşlar bile oynadım. bu gibi emulatörlerin geliştirmesi gereken çok şey vardır.onun için tüm pc lerde oynanmayabilir bazılarında hata verebilir. aynen denilenleri yaptın dimi ? orda hata raporu falan var ise onu okumak gerek.
omer112' Alıntı: kardeş bu hatayı veriyo 4 çekirdek 512 ekran 3gb ram anladım neyi yavaş kaldı Imageshack - catsgdc.jpg Genişletmek için tıkla ... dostum çalışmadığı bilgisayarının yavaş kaldığı anlamına gelmezki. ben zaten ilk sayfada yazdım her pc de çalışmayabilir diye. ama çalışırsa da sorunsuz çalışıyo.kendim denedim arkadaşlar bile oynadım. bu gibi emulatörlerin geliştirmesi gereken çok şey vardır.onun için tüm pc lerde oynanmayabilir bazılarında hata verebilir. aynen denilenleri yaptın dimi ? orda hata raporu falan var ise onu okumak gerek.
omer112 New member Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 260 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Es eS 16 Eyl 2010 #43 üstat emulatörde oyun ayarları çok yüksek biraz düşürdüm oynuyorum şimdi saol klavyene saglık
W WoLF Guest 16 Eyl 2010 #44 omer112' Alıntı: üstat emulatörde oyun ayarları çok yüksek biraz düşürdüm oynuyorum şimdi saol klavyene saglık Genişletmek için tıkla ... rica ederim. bazı pc lerde ayarları değiştirmek gerekebiliyo demekki.
omer112' Alıntı: üstat emulatörde oyun ayarları çok yüksek biraz düşürdüm oynuyorum şimdi saol klavyene saglık Genişletmek için tıkla ... rica ederim. bazı pc lerde ayarları değiştirmek gerekebiliyo demekki.
M mghebiz New member Katılım 12 Ocak 2008 Mesajlar 13 Reaction score 0 Puanları 0 7 Eki 2010 #45 güzel paylaşım sağolasın kardeş, ama ben kotaya takıldım. kaldım buralarda çaresiz
S sokys123 New member Katılım 4 Mar 2011 Mesajlar 1 Reaction score 0 Puanları 0 4 Mar 2011 #46 Emulator nerde?
uht New member Katılım 4 Ocak 2009 Mesajlar 4 Reaction score 0 Puanları 0 24 Mar 2011 #47 Bu oyuna bayılıyorum