Mor Forma Yok Satıyor.!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama Galatasaray forması için hem renk hem dizayn olarak biraz hafif kalmış...

Bence sessiz sedasız kaybolur bu mor formalar ortalıktan..

yok abi bu iş çok karışır bu sene mor renk esprileri yetmezmiş gibi bi de bu Galatlar başımıza iş açar ben söyleyim millete malzeme çıkar bu kelimeden

Dai sana da hiç bir şey demiyorum ..Anladın sen onu :hhmanD:hhmanD

tanıdığım 10 gsLiden 9u formayı beğenmezken bu patLamayı fiorentinaLı taraftarLar gerçekLeştirdi sanırım

Ne Olursa Olsun Biz GALATASARAYI Sarı ve Kırmızıyla Sevdik.

BAŞKA RENK YAKIŞMAZ.

Mor formalı Galatasaray!

GALATASARAY’ın yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımı için düzenlenen gösteriyi televizyon haberlerinde izledim ve "Yanlış mı görüyorum acaba" diye düşündüm.

Yüzyıllık Galatasaray’a kimin "mor" formayı uygun gördüğünü de merak ettim.

Profesyonel futbol artık gerçek bir endüstri ve forma satışları da kulüplerin önemli bir gelir kaynağı.

Bu nedenle her sezon yeni formaların yaptırılmasında yadırganacak bir durum yok. Yeni forma çıkmalı ki, taraftarlar her sene yeni forma alsınlar, tuttukları takıma destek olsunlar.

Ama bunu yaparken herhalde geleneği olan kulüplerin, bu geleneklerini tersyüz etmek yoluna gidilmemeli..

Avrupa’da birçok kulüp, kendi orijinal renklerini taşımayan formalar giyiyor. Dolayısıyla, Türkiye’de de benzeri bir uygulama normal sayılmalı.

Ancak unutulmaması gereken şey, bu formaların taraftarlarca sevilmesi, benimsenmesi gerekliliği!

Sonuç olarak bu formalar her sene onlar satın alsınlar diye değiştiriliyor.

İnternetteki anketlere baktım, Galatasaraylıların çoğu bu formaları beğenmemiş.

Ben de bir Fenerbahçeli olarak, sahada morlu bir Galatasaray’ı seyretmekten zevk alacağımı sanmıyorum. Eminim ki Galatasaraylı taraftarlar da mesela turunculu bir Fenerbahçe görmek istemezler.

Geleneği olan formalar ile bu kadar oynamak, doğru değil.

Mehmet Y. YILMAZ

yazar o zaman Galatasaray resmi sitesine girsin açıklamada ne yazıyor.... önce ona baksın fenerli olarak ahkam kesmesin şu an açık ara satışlarda mor forma gidiyor... ve bence de güzel forma....

gs li olmama rağmen hiç beğenmedim mor formayı

10 numaraLı Mor formadan aLıcam 1 tane.(En kısa zamanda)

ewet ya mor forma bir tuhaf kaçmış keşke barcelona'nın açık yeşil forması olasaydı daha iyi olurdu. hem sarıya yakın renk göz alıcı muhteşemliğide var.

ewet ya mor forma bir tuhaf kaçmış keşke barcelona'nın açık yeşil forması olasaydı daha iyi olurdu. hem sarıya yakın renk göz alıcı muhteşemliğide var.

Kardeş Bunlar Formayı Kafalarına Göre Seçmiyorlar.

Turuncu Forma Sarı ve Kırmızının Karışımı. Mor Forma Galat'ların Rengi.

Öyle Yok Yeşil Olsun Yok Kahverengi Olsun Yok.

Ama Ben Her Zaman GALATASARAYIN Kendi Renkleri Olan SARI-KIRMIZIDAN Yanayım.

illaki kafalarına göre seçmiyorlar bende barca'nın cix yeşil rengi olsa daha iyi olurdu dedim yeşil olsun demedim ki :D

Her Sene 3. Forma BöyLe Uçuk OLacak Bunu İster Beğenin İster Beğenmeyin, İki Forma BeLLi İşte ÇubukLu Beyaz Sarı Kırmızı Ve Yarı ÇubukLu 3. Forma Geçen Sene Turuncuydu, Bu Sene Mor, Amaç Forma Satmak Ve İLgiyi Ön PLanda Tutmak, Herşeyde Bir Mantık Aramayın, Sadece Bize Sanıyorsunuz Bu FutboLu, BayanLarında FutboLdan HoşLandıkLarını Düşünemiyormusunuz? KLüp Birazda OnLara ÇaLışıyor BöyLece, Bize Zaten ÇubukLu Forma Var, Beğenmeyen Moru ALmasın DiğerLerinden ALsın Be Kardeşim, Amma Sorun YaratıLdı Bu Konuda, ELin Fiorentinası SeneLerdir Giyiyor Bu Formayı Biz Giyince OLay OLuyor, Bende ÇubukLudan Vazgeçmem Ama Bu İş Artık Ticaret Bir AnLamda KLüp Bu İşten Para Kazanıyor Dikkat Çekmek İçin YapıLıyor Bu İşLer 3 Çeşit Forma Var Beğenmeyen ALmasın, Ama BaşkaLarına Da KarışıLmasın Bu Konuda ALan ALır ALmayan ALmaz Sonuçta Kazanan KLüp Burda Fark Etmez, Ben 3ünden De ALacam Maksat KLüp Kazansın...

satar tabi..
Her kadıköyden çıkışta artıkın hem yüzleri mor hem formalı mor olur :D

Geyik amaçlı söyledim kimse tartışma çıkarmasın :D

Bayan taraftarlar için uygun bir forma :durdurun
Erkeklerde hoş durmaz bence. :)

Ya bişey diyimmi allah aşkına diğer takım taraftarı yazmasın konuya tartışma çıkması yakındır.Yok kadıköyden çıkarken mor falan bunu de sonrada geyik olsun diye dedim de varmı böyle bi mantık ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri