Mor Forma Yok Satıyor.!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
morforma001.jpg

Galatasaray'ın yeni sezonda giymesi için tasarlanan ve farklı tepkiler alan "mor forma" taraftardan yoğun ilgi gördü !..

Galatasaray'ın yeni sezonda giymesi için tasarlanan ve farklı tepkiler alan "mor forma" taraftardan yoğun ilgi gördü !.. Satışa sunulan formalara sarı-kırmızılı taraftarların büyük ilgi gösterdikleri, mor renkteki formaların, satış sıralamasında açık farkla önde gitmekte olduğu açıklandı.

Galatasaray Kulübü, internet sitesinden bir açıklamada yaparak, gösterdikleri ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür etti. Takımın giydiği orijinal formalar 89, taraftar formaları ise 52 liradan bugünden itibaren tüm Galatasaray Store'larda, Adidas satış noktalarında ve 'www.gsstore.org' adresinde satışa sunuldu.

Not : 2288 Yılı Öncesi Galat'ların ve Mor Renginin Öyküsü..

Mor rengi Galat'ların rengiydi.. Turkuaz renginin Türk Milletinin geçmisteki rengi oldugu gibi.. Galatların kurdugu saraylara hitaben kurulmus Galatasaray için aslında Mor rengi çok seyi ifade ediyor.. Mor ayrıca cesaret ve asilliğin rengi. Bu sebeple bu sene mor seçildi. 2288 in açılımı da bu. Galat lar 2288 sene önce bu topraklara geldi ve bu efsane tarihin ilk adımı oldu..

KaynaK

kız arkadaşıma aLabiLirim.. :hhmanD
gerçi formanın şekLi pek hoş değiL renk değiL de.. Türk TeLekom'un yazısını utanmasaLar Times New Roman'da yazacakLarmış.. İnsan biraz özenir..

Ben düşünmüyorum mor renkli olan formayı...

Bence Çok Güzel Bir Forma ;)

kardeşim formatını beğenmiyorsan formanın sende benim gibi bul bi Fiorentina forması giy sırtına takıl.. Nerden bulacağını ben söyleyemem çünkü Türkiye'de satılmıyor.. en olmadık yerde bulabilirsin .)

türk telekom yazısı bozuyo dayı normalde hoş duruyo...

Bu insanlarda hiç zevk yokmuş =)

bence güzel forma turuncu gibi yine ilginç bir tarz ortaya koydu Galatasaray özellikle morun neden seçildiği ve anlamı çok güzel... ama bu sene klasik formayı alacağım.....

Mor Renge Sempatim Var AsLında Fatih Terim'in Fiorentina'ya Geçtiği SeneLer Paso Fiorentina'nın MaçLarını İzLerdik, OnLarda İtaLya^da Mor MenekşeLer OLarak AnıLdığından Mor RenkLi FormaLarı Hoş Dururdu, BakaLım Bizde NasıL OLacak GüzeL =)

Mor menek$e .. mor menek$e.. aLayına qeßze xD .
mORa sempatim vaR ztn Gebzespor'un rengi (= aLıcam aLıcam (=

Bence olmamış bu forma
Yine de beğenenlere saygı duyarım sonuçta zevk meselesi=)

Abicim ne işiniz var morla falan, takılın işte sarı-kırmızı-beyaz. delikanlı adamsınız mor sizin neyinize :)

Allah aşkına mor olur mu ya? Asilliğin rengiymiş... :D:D

Yani anlmadım internette pek sevilmediğini okuyorum fakat bu haberde böyle bir açıklama yapılmış.ilhinç:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri