Modluk Başvurusu

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar, son günlerde moderatörlük başvurusu enflasyonu yaşanıyor forumumuzda, ipini koparan atlıyor hemen, buna bi çözüm bulmak lazım, o panoyu özel alan yaparsak yani ilk mesajda ya da yeni üyelikte modluk başvurusu için başlık açmayı kısıtlarsak bunu engellemiş oluruz. Bence orda başlık açmak için msj sınırı olmalı. Üyenin orda başlık açması için ya da cevap yazması için en az 250 msjı olması gerektiğini düşünüyorum. Belki böyle bişi teknik olarak mümkün değildir, en azından kural olarak koymamız gerektiyor bence. Umarım yanlış anlaşılmam. Saygılar.

Katılıyorum +1

güzel bir fikir teknik olarak mümkün ama o msj sayısına gelmeyenler göremezler yada yeni kod yazılmalı userlerin oy verebilmesi ve sayfaları okuması için

evet güzel bir fikir katılıyorum
sana kardeşim bu fikir 250 kural olabilir sınır koyulabilir oyle bir sistem var bildiğim kadarıyla ama admin arkadaşlar vede smodlarımız bir karar varsin bence
saygılar =)
konu için teşekkürler

mümkünse böyLe bişey gayet güzeL oLur =)

kardeşim her zamanki gibi güzel bi düşünce atmışın ortaya. helal olsun sonuna kadar destekliyorum seni

Genelde O konular da Geyiğe dönüşüyor =)

Mümkünse +1907

eğer mümkünse çok ii olur çünkü o konuları görünce yanlışlıkla geyik&mizah a girdiğimi sanıyorum :D

katılıyorum sana belli bi mesaj altındaki kullanıcıya konu açma hakkı verilmemeli modluk başvurusu bölümünde
çünkü adamın hiç mesajı yok giriyor başvuruyor konuyada kasılan biton gereksiz post dalga geçenler ciddiye alanlar ne gerek var hiç açamaması en doğrusu olur ;)

thumb_116466123.jpg

kendine çok mu güveniyorsun... Satrançta beni kimse yenemez mi diyorsun :saskin İşte kendini kanıtlamanın tam fırsatı :goz:
4. Geleneksel hackHELL satranç turnuvası başlamıştır ve siz değerli satranç ustalarını beklemektedir. :victory
kayıt olmak için

TIKLAYINIZ...

Bence 250 mesajın altındakilere de şans verilmeli. Yeni üye 1 mesajı bile olsa modluk için denenmeli:p

250 mesaj sınırı güzel bir düşünce. Yapılabilirse güzel olur.

Geri