modlara isyanım war

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet userım ben :)

ben de forumda kendilerini başkalarından üstün görenlere rastlıyorum. bu cok

normal.
bu normal hayattada öyledir zaten. bunu gerizekalılar gibi tartışmaya gerek yok.

yani bir muhendıs kendini bir çaycıdan üstün görebilir.

bu insanın yapısında var. yada bir mod kendini bir user dan bir admin de kendini smoddan üstün görebilir.
bunun neyini tartışıyoruz ki.

Bence şunu tartışalım.
kendini başkasından daha aşagıda görenleri.kompleksili olanları tartışalım o zaman.
Mesela forumda 2-3 tane ezik var onlardan biriside stormyman :)

edit: storyman yakalalık yapma dıyen sensın konusmayı öğretin diyen sensin. sen hakkaten ezikmişsin :)

AsS@SsiN' Alıntı:
Senin gbi user ların olduğu yerde mutlak ihtiyaç var öylelerine..!

ispik kimmi diodun al bitane daha önce siz burda eşitli kurun ondan sonra tartışırız iltifak kurmadan sorunlarımızı çözebiliriz sadece ama siz sorun çözmek yerine hatalarınızı örtmeye tercih ediosunuz eywallah

stormyman' Alıntı:
her neyse oda sorumlu dıgılmı en azından?bu sadece ornekdı benım kımseyle sorunum yok hackhellıde sewıorum.ama sadece kendını ustun goren 3-5 kısı war onlar kendılerını cok ıyı bılıolar;) bunlardan 1de jackal'dır mod user admin her neyse artık
önce jackala saygılı olmasını ınsanlarla nasıl konusulcanı ogretıp userlık werırsenız sewınırım ıyı forumlar tansıyonu yukseltmeye gerek yok

sen yokken J@CK@L vardı...
kendisini begenmesen dahi bu forum icin harcadıgı emeklere saygı duy artislik yapma

J@CK@L' Alıntı:

ben de forumda kendilerini başkalarından üstün görenlere rastlıyorum. bu cok

normal.
bu normal hayattada öyledir zaten. bunu gerizekalılar gibi tartışmaya gerek yok.

bu insanın yapısında var. yada bir mod kendini bir user dan bir admin de kendini smoddan üstün görebilir.

Bence şunu tartışalım.
kendini başkasından daha aşagıda görenleri.kompleksili olanları tartışalım o zaman.
Mesela forumda 2-3 tane ezik var onlardan biriside stormyman :)

edit: storyman yakalalık yapma dıyen sensın konusmayı öğretin diyen sensin. sen hakkaten ezikmişsin :)

jackal anlasıldı kafan ii muhabbet koyu :d
laf tam yerine yerleşti
artık bu lafın üstüne bişi denilmez :d

hackhelle emegı gecmısse emegıne saglık sorun suan o deıl ama nese sıze derdımızı anlatamıoz bız sız anlamak ıstemıosunuz+bende once onun olması bıseyı deıstırmez iyi geceler hepinize

siz neden bahsediosunuz yaa..burda işLer böLe yürüyo konu uygun görüLmediyse kapatıLır..gerÇeqten yanLış bi üsLüpLa kapatıLdıını düşünüyosanız önce o mod iLe görüşmeLisiniz..jackaL ii biLir benim de zamanında bi sürü konum kapatıLdı hiç biri için kaLkıp böLe bi şiqayette buLunmadım..ALLaha şüqür şimdi çoğu üye we mod sewer beni burda ben de düzgün konuLar açmayı öörendim...sende öörenirsin başarıLar = Pp​

uzatmayada fazla gerek yok sanıRım zaten...

Şikayetiniz varsa önce kendisine,memnun kalmazsanız foruma verin adlarını..
böle kapalı kutu olmaz ;)

edit: siz yeterince açmışsınız kutuyu zaten :D
konuyu açan ark. da bi örnek verse ii olurdu aslında..

J@CK@L' Alıntı:

+ sonsuz
yani adam mod olmus rutbe ve sorumluluk kazanmis kendi alninin elinin teriyle birakta biraz farki olsun dimi
storyman bosu bosuna cene yoruyosun walla

i55980_Clipboard02.jpg

Bu pmye cevap vermek yerine buraya konu açmışsın ,ben senin amacını anladım ,dikkat çekmeye çalışıyorsun aynı konu sahibi olmadıgı halde konuda bir cok mesajı bulunan diger arkadaş gibi, üslubum düzgün ve ne yaparsan(ız) yap(ın) üslubumda bir degişme olmayacak,konuyu da kapatmıyorum belki öyle ortaya laf atıp link vermeden kanıt göstermeden suçlamanın ne kadar yanlış oldugunu anlar da link veya kanıt sunarsınız diye. Ayrıca biz dadı değiliz ki size nasıl davranacagınızı ve kuralları anlatalım, gözünüz ve okumanız var kuralları okursunuz,riayet edersiniz..

Bence butun Modlar ıyı kardes Anlayıslılar.
fakat
Bende gecen gun bu durumla Karsılastım bazı Mod ve Post sayısı yuksek uyeler cok Saygısız ve kucumseyıcı davranıyorlar..

CσкσPяєηS' Alıntı:
bazı Mod ve Post sayısı yuksek uyeler cok Saygısız ve kucumseyıcı davranıyorlar..
No bazı mod..
Açık konuşun biras..

böyle durumlarla karşılaşıyorsanız bana pm atın..
şunu da söyleyeyim de..
mod arkadaşların zaman zaman üyelerin istediği yumuşaklıkta davranmamasını normal karşılamak lazım.. hergün aynı sorunlarla ama farklı kişilerle karşılaşıyorlar ve hiçbir çıkar gözetmeksizin sadece sevdikleri için bu siteye hizmet ediyorlarve dolayısıyla size hizmet ediyorlar.. o yüzden onlara biraz daha anlayışlı olun..
Aynı şey mod arkadaşlar için de geçerli.. biliyorum yoruluyorsunuz ama her kullanıcı kendine özel ilgi istiyor bunu da göz önüne alalım..
teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri