modlara isyanım war

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1lk3

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben daha yeni sayılırım bu sitede ve modların açtıgımız konulardaki duzeltmeleri beni deli dediyo sorgusuz sualsiz uyarısız konularda oynama yapılıyo ve mod arkadaslarda triplerde verdikleri cvplarda bi küçümseme seziyorum ama böle dwm ederse ben yokum .....:(

hangi konu ve kim...

bizim modlar süper ötesi calisiyor
temizlik yapalim dedik arkadaslar gecelere kadar calisdilar ve hep de böyle kaliteli olacak

bi bildikleri vardir

hangi konu acaba ?

Arkadaşım bir linkle örnek verirsen daha iyi olur...

kurallar çerçevesinde yapıyoruz işimizi vede sorunlu olduğun modlarla paylaştınmı durumunu konu açmanı gerektirecek kadar vahimmi durum

arkadaşlar eğer konularınızda hiçbir şekilde kural ihlali, aynı konu açımı vs.. gibi durumlar söz konusu değilse, hiçbir mod. konularınızla oynama yapmaz.
Senin şu anda açmış olduğun üslupla konuları açtıysan yerinde bi karar vermişler

||önce bunu haksızlık yaptıını düşündüün modlara pm atarak,olmadı smod lardan birine pm atarak,eh hiç olmadı konu açarak halletmen lazım.sonra biraz sabırlı olmalı ve forum kurallarını okuduktan sonra tekrar düşünmen lazım..burda bütün modlar herkese eşit davranıo;)bu yüzden şimdi pm ile o mod lara ulaşmaya çalış..||

böle konu acıpta onlar kendılerını ıyı bılıolar dıyerek olmaz kı bu iş madem kendılerını ıyı bılıolarsa konuyada gerek yoktu... hem onlarca mod war hangı bırı herkes zan altında kalıyo..

MelihBakR' Alıntı:
arkadaşlar eğer konularınızda hiçbir şekilde kural ihlali, aynı konu açımı vs.. gibi durumlar söz konusu değilse, hiçbir mod. konularınızla oynama yapmaz.
Senin şu anda açmış olduğun üslupla konuları açtıysan yerinde bi karar vermişler

yalakalıgın luzumu yok;)

iSpiK' Alıntı:
böle konu acıpta onlar kendılerını ıyı bılıolar dıyerek olmaz kı bu iş madem kendılerını ıyı bılıolarsa konuyada gerek yoktu... hem onlarca mod war hangı bırı herkes zan altında kalıyo..

konuyu ben acmadım ben sıkayetlerımı pm ıle bıldırebılıorum ama gercekden 2-3 mod arkadasımız war burnu hawada bunu soledım sadece;)

stormyman' Alıntı:
yalakalıgın luzumu yok;)

ben melihin yazısında bi yalakalık göremedim ama senin mesajında bir eziklik gördüm. melih bişi yaptıysa sana onunla hallet istersen burada artislik yapma

J@CK@L' Alıntı:
ben melihin yazısında bi yalakalık göremedim ama senin mesajında bir eziklik gördüm. melih bişi yaptıysa sana onunla hallet istersen burada artislik yapma

ispik kardeşim örnekmi istiyordun:hh?

J@CK@L' Alıntı:

adamı tanımam etmem J@ck@l

Arkadaşlar tekrar tekrar belirtiyorum
eğer benimle bi sorunu olan varsa gelsin msne profilimde yazıyor
gelsin halledelim orda
foruma taşımayın

eywallah ama jackal yönetici diilki bi user ;)

her neyse oda sorumlu dıgılmı en azından?bu sadece ornekdı benım kımseyle sorunum yok hackhellıde sewıorum.ama sadece kendını ustun goren 3-5 kısı war onlar kendılerını cok ıyı bılıolar;) bunlardan 1de jackal'dır mod user admin her neyse artık
önce jackala saygılı olmasını ınsanlarla nasıl konusulcanı ogretıp userlık werırsenız sewınırım ıyı forumlar tansıyonu yukseltmeye gerek yok

stormyman' Alıntı:
her neyse oda sorumlu dıgılmı en azından?bu sadece ornekdı benım kımseyle sorunum yok hackhellıde sewıorum.ama sadece kendını ustun goren 3-5 kısı war onlar kendılerını cok ıyı bılıolar;) bunlardan 1de jackal'dır mod user admin her neyse artık
önce jackala saygılı olmasını ınsanlarla nasıl konusulcanı ogretıp userlık werırsenız sewınırım ıyı forumlar tansıyonu yukseltmeye gerek yok
Senin gbi user ların olduğu yerde mutlak ihtiyaç var öylelerine..!

stormyman
ne yapmaya çalşıyorsun sen ??
gel o kadar laf söyle millete sonrada tansiyonu yükseltmeyelim de
ne haklı olmaya mı çalışıyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri