Moderatörlük Başvurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aduLt en çok görüntüLenen böLüm ama yapıLan payLaŞımın karşıLıksız kaLdığı tek böLüm

mutlaka öylerdir.. fazla adult bölümünde kalmıyorum.. ama aşağı yukarı 1 buçuk seneye yakındır forumu kullanıyorum ve hemen hemen adult bölümünde fazla ilgili olmamama rağmen kestirebiliorum.. en fazla teşekkür basıllan bölüm ama senin dediğin gibi her paylaşımdada sömürünün en fazla olduğu bölüm...

bu konuda sana ve araghorn-g ye katılıyorum..

Yine aynı hikaye =) yok 15 yaşında yok 12 yaşında..
15 yaşında "olgun" um diyorsan 12 yaşındaki çocuğu muhattaba almaman lazım.Alıyosanda sana olgun demem.. =)
Neyse konu değerlendirilebilir fakat pek önemli bişey değil yani gelip kitlemek zor olmasa gerek..
Ayrıca bu tür konulara mesaj yazan(erken -1905 , daha çok erken , şurayı bi oku istersen vs vs... )"yönetici"lerde var bunlara bi çözüm bulunmalı asıl ;)
+1
Konu kapanmıştır, Dark_Angel böyle bir uygulamayı uygun görürse eğer, kendisi cevap verecektir :goz:

Fatih'e KatıLıyorum...
Mesaj KısıtLaması KesinLikLe GetiriLmeLi...

SınırLAma GetiRirSek Oda Bir KuraL oLuYorr

iPini KaçıranLAr yinE koNu AÇaRLar Ve O kUraLAda uYmazLar :)

fKt BeLirLi Bir msj ALtınDakiLEr... OtOmAtik OLaraK Konu HHda göREv aLmak iStiOrm

BölümünE Konu AÇamaazLArSa GayEt güzEL OLur...

SEnın yorumlarınıda bılıyoruz galatasaray bolmune bır gırın arkadaslar yorumlarını okuyun sadece tesekkurler deyıp KASIYOSUN... :vur eger kasmaksa amacın oyun bolumlerınde rahatca bu olayı yapabılırsın :clap

sanırım aday başvurularında kaale alınan mesajlar ve alınmayanlar var
3-5 mesajlı bir üye geldiğinde "+1 veriyorum hayırlı olsun kanka" yazdığında
bu mesajın yöneticilerin kararına etkisi "0" dan başka ne olabilir ki?

ii fikir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri