- Reaction score
- 0
mesaj sayisiyla olacak is degil bu.. forum oyunlarinda herteldende bircok post atarak bu sayi yapilabilir..
ilk uyelerdenim neden hala benim 6bin mesajim var benden 2 yil sonra uye olmus birisi nasil olurda 20binlere ulasir?
bence kisinin mesaj sayisi degil. bolumune yapmis oldugu katki onemlidir.. 100 msji olur oyle guzel seyler paylasir eger taninirsa o adamin mod olmasi icin hicbir engel yok.
verdigim bir ornekti ciddiye alinmasina gerek yok tabiki; ancak dedigim gibi i$ mesaj sayisinda bitmemeli..
dediğinde haklı olabilirsin lamagro ama bir durum da var ki; mesela 2000 mesaj sınırı konuldu. o 2000 mesajı tamamlamaya çalışırken forumun az ve ya çok nasıl işlediğinin farkına varabilir ve ya moderatör olmak için kendini ne şekilde geliştireceğinin anlayabilir. forumun ne olduğunu bile anlayamadan görev almaya kalkmayacaktır en azından.
sadece görev almak isteyenler bölümü için uygulanabilecekse bu uygulama çok iyi olur. smod olmak istiyorum, admin olmak istiyorum gibi başlıkları görmeyiz. forum geneli için uygulanmasının taraftarı değilim. çok iyi paylaşımları vardır engel olmak doğru olmaz bence.