Moderatörlük Başvurusu İle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesaj sayisiyla olacak is degil bu.. forum oyunlarinda herteldende bircok post atarak bu sayi yapilabilir..

ilk uyelerdenim neden hala benim 6bin mesajim var benden 2 yil sonra uye olmus birisi nasil olurda 20binlere ulasir?

bence kisinin mesaj sayisi degil. bolumune yapmis oldugu katki onemlidir.. 100 msji olur oyle guzel seyler paylasir eger taninirsa o adamin mod olmasi icin hicbir engel yok.
verdigim bir ornekti ciddiye alinmasina gerek yok tabiki; ancak dedigim gibi i$ mesaj sayisinda bitmemeli..

dediğinde haklı olabilirsin lamagro ama bir durum da var ki; mesela 2000 mesaj sınırı konuldu. o 2000 mesajı tamamlamaya çalışırken forumun az ve ya çok nasıl işlediğinin farkına varabilir ve ya moderatör olmak için kendini ne şekilde geliştireceğinin anlayabilir. forumun ne olduğunu bile anlayamadan görev almaya kalkmayacaktır en azından.

sadece görev almak isteyenler bölümü için uygulanabilecekse bu uygulama çok iyi olur. smod olmak istiyorum, admin olmak istiyorum gibi başlıkları görmeyiz. forum geneli için uygulanmasının taraftarı değilim. çok iyi paylaşımları vardır engel olmak doğru olmaz bence.

mantıklı son derece bende onayladım : )) +1907

Post atmanın cılkını çıkaranlar banlanır, bırak forumda görev almayı. Böylece gereksiz userlar da elenmiş olur =)

bildiginiz gibi post kasan uyeler sinirsiz banlanmiyor.
o yuzden gecici bir cozum olacak.. herneyse son post buraya
bora gelsin duzenleme yapilir en uygun sekilde onerin icin tesekkurler.

Yada tam tersi olarak post atmanin cilki cikabilir..

paylasim icin tsk. yazilari cogalabilir..

bunlarida dusunelim lutfen..

aynen katılıyorum daha sonra etrafta her konuya ''teşekkürler...'' yazıp çıkan bi dünya kişi olucak

evet bu kişiler zaten görev alamıcak kabul ama başvurusuna kadar bi dünya kirlilik yaratıcıklar

hatta ama bak 2000mesajımda var diyip üste çıkmaya çalışıcaklarda olucak...

fikrimin ne kadar önemi var bilmiyorum ama ayda yılda bir 2-3 tane ipsiz sapsızın bir iki tane konusun yapıcağı kirlilikten çok daha kötü bi durum oluşacağı kanaatindeyim...

-1.618

evet güzel fikir

tabi ki bir katsayı getirilebilir
ancak moderatorluk ile atılan postların çok fazla da bağdaştığını düşünmüyorum..

elbette bir miktar postu olacaktır..

ancak şişme postlara da inanın gerek yok.

Post atmanın cılkını çıkaranlar banlanır, bırak forumda görev almayı. Böylece gereksiz userlar da elenmiş olur =)

bence gereksiz modlar da elense çok iyi olur :D bazı modlar var sadece tarih sayfalarında yerini almışlar cisimleri yok ruhları da yok aramızda artık :dilCocuk:

konuya gelince bana sıcak bir öneri gibi geldi olabilir .. :hhmensigara:

Bence Limit 2,000 msj oLmaLı !!
Cok dogru bir uyguLama oLur. . .

ben de birazdan moderatorluk başvurusu yapıcam ona göre artılarınızı bekliyorum mod adayıyım dermişim şakasına :) konuyu açan arkadaşa harfi harfine katılıyorum oyum + destekliyorum
forumun akışını düzenini tanımalı ne kadar dabilgilide olsa paylaşımcıda olsa sistemi bilmeli bide şöyle durum oluyor mesaj sayısı açmış olduğu konu online süresi falan onları bi kenara itip siyasi görüşüne bakanlarda oluyor sanırım o saydıklarım arka planda kalıyor bu tip şeyler oluyor sanırımm neyse umarım hayırlısı olur alınıcak kararda.

Serdengeçti haklı Bencede 2000 mesaj sınırı olmalı

cılkı çıkar diyeblere katılmıyorum çünkü mesaj yazmak isteyen istediği kadar yazıp paylaşımda bulunma hakkına sahip

yani cılkını çıkarmak için ayriyeten ne yapması lazım

olmadı cezalandırılır

ama bence 2000 sınırı gayet mantıklı

Forum oyunları gibi bölümlerde post rahat rahat kasılabilir, oy verenlere de mesaj sınırı getirilmesi mantıklı olabilir. Destekledim :p

Karar MantıkLı, Mesaj Sayısı Yeteresiz OLanLarın BaşvuruLarı Zaten SmodLarca KapatıLıyo. Sisteme EngeLLeyici KoyuLmadığı Sürece BöyLr Bir KuraL DeğişkLiği OLsa BiLe BaşvuruLara OLacaktır. Nick DeğişikLiği Başvurusu 750 mesaj üstü OLmasına Rağmen, İnfaya Bu KriterLere Uymayan Bir Sürü Başvuru YapıLıyor. KuraL DeğişkLiğininde Bu Tür BaşvuruLarı EngeLLemeyeceğini Düşünüyorum.

Dediniz gibi olursa.Buranın Adı Forum olmaz.Burası forum sitesi herkez bildiğini paylaşak öğrenecek tartışacak bunun için var.Klonmuş mulonmuş gecin bu işleri + üye kaybına neden olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri