Moderatör Olmak Forumda Şantaj Yapmak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dussssss' Alıntı:
KÜFÜRÜN ARKASIN OLMAK, SAYGISIZ OLMAK, ÇÖZÜM İSE DEVAM ET...
Ben küfür görmüyorum..

Ama şöyLe bişi gördüm;
"PRotype ilk olarak yaptığın işten memnun değil isen bunun en iyi şekilde yapacağıma Hackhell forumunda bulunanlar huzurunda söz veririm."
biz buna magazin diLinde ekmek arası rekLam diyoruz.. (;

Belli Mod Olmaya Göz Koymussun... Ama Unutma Onlarda İnsan Herseyimizi Onlar Yapamaz Birazda Biz Yardımcı Olucaz...Benim Bir Kaç Tane Konum Çöpe Gitti Nie Demedim Bile Cunku Diyor Bu Yuzden Diye...2 Kere Banlandım Gecici Tabi Bir Daha Aynı Seyı Yapsam Banlasa Acıp Niye Yaptın Desem Haksızım...Bu Yuzden Cuvaldızı Kendine İğneyi Baskasına Batır...

dussssss' Alıntı:
KONUYA KARŞIİLGİSİZ KALMADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
SANA BİR SAAT DAYANMASI BENİDE ŞAŞIRTI AMA ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM PRotype ADLI KULLANICININ ÜÇ PM ye dayanamaması ve bu pmlerde hiçbir kötü söz yda dolaylı bir anlatım biçimi içermemesi hali ile bu konuyu açma gereği duydum.

bu arada şunu da belirtmek isterim konuyu tamamı ile okumanı

SAYGILARIMLA;

Birşeyler gözünün olduqu belli oluyor..

3 PM ye dayanamamak sorunum değil sorunum bana ivme eder gibi önemli oLan insanlık diyip imza bırakman ben oturup senin mesajlarını islemiyorum bütün gün.. Bu yüzden senin imzan ney senin signatürün ney bunu bilebilir miyim hayır... Ve her konun kilitlendiqinde kapıma kiracınmışım gibi dayanıyorsun..

Önemli olan insanlık değil mi?

LaZiSH' Alıntı:
Ben küfür görmüyorum..

Ama şöyLe bişi gördüm;
"PRotype ilk olarak yaptığın işten memnun değil isen bunun en iyi şekilde yapacağıma Hackhell forumunda bulunanlar huzurunda söz veririm."
biz buna magazin diLinde ekmek arası rekLam diyoruz.. (;

Ben yapamayacağım bişey hakkında ne konuşurum nede yorum yaparım
Eğer Modluk PRotype yaptığı ise ondan alasını yaparım
Buna açtığım konulara bakarak anlayabilirsiniz.

Not: Adult ilen alınan teşekkür benim için hiçbirşey ifade etmiyor.

Saygılarımla;

dussssss' Alıntı:
Ben yapamayacağım bişey hakkında ne konuşurum nede yorum yaparım
Eğer Modluk PRotype yaptığı ise ondan alasını yaparım
Buna açtığım konulara bakarak anlayabilirsiniz.

Not: Adult ilen alınan teşekkür benim için hiçbirşey ifade etmiyor.

Saygılarımla;
normaLde cevap vermeyecektim ama şu not'un kafama takıLdı..
eğer becerebiLiyorsan bak bakaLım ben konuLarımı hangi böLümLerde açmışım tabi forumu bu denLi kuLLanabiLiyorsan..
Ama aduLt da oLsa emek emektir,senin de eğer böyLe bir niyetin varsa,siteye önce kuraLLara uygun emek ver..

PRotype' Alıntı:
Birşeyler gözünün olduqu belli oluyor..

3 PM ye dayanamamak sorunum değil sorunum bana ivme eder gibi önemli oLan insanlık diyip imza bırakman ben oturup senin mesajlarını islemiyorum bütün gün.. Bu yüzden senin imzan ney senin signatürün ney bunu bilebilir miyim hayır... Ve her konun kilitlendiqinde kapıma kiracınmışım gibi dayanıyorsun..

Önemli olan insanlık değil mi?

Moderatör isen forumla ilgili herşeyi bilmek zorundasın, Özellikle kendi bölümünde konu açan User'ların konularını ve nasıl bir profile sahip olmalarını

Mod'luk budur PRotype sen o ilk sildiğin konuyu okumadığını adım gibi biliyorum
Silmenin sebebi ise bölümünde otarz ayrıntılı bir konu açmamdı
Bundan rahatsız olarak özel mesajlarınla beni sindirmeye çalıştın
Moderatörlerinin egolarının tatmin olduğunu düşünürdüm, oda yoksa bu işi yapmanın hiç bir anlamı yok oyun bir cümle ile tanıtılmaz benim son tanıttığım oyunun tanıtımına yakın bir oyun tanıtımı bul bir dağa bu foruma konu açmak değil giriş bile yapmam.

Saygılarımla;

ilk başta şikayetini bu denLi güzeL bir türkçe ve kibar bir dille anLattığın için tşk ederiz.

yanLız bir sorun vaRsa hiç biR zaman bilirsin ki tek tarafLı değildir..yönetici gereKen açıkLamayı ve gereken kuraLLarı koyduğu haLde üzerine gidiLmez ama bazı yerLerde tabiki haKLısın onuda insanLığımıza vermeni isterim.. arasıra bizde çığırımızdan çıkabiliyoruz ee sonuçta insanız..

sen gibi bir üyeyi kaybetmeK istemeyiz.. yanLız ortak hareket ederek iyi sonuca uLaşmanızı isterim...

Protype sanDığın gibi birisi değildir.. Etki tepkiyi doğurur sen iyi yakLaşırsan oda sana aynı şekiLde davranazağından şüphem yok belkide bir yanLış anLaşılma olmuştur.. oda insanLık halidir..

yanlız tek şeyi anlamadım.. beLki onuda iyi niyetle söyLemişsindir..
bana görev versinLer.. en iyi şekilde yaparım fLn.. şikayet başlıgında bilirsinki bu tür cümleler yanlış anlaşılıyor... sanKi bişy bekliyorda ondan şikayet ediyomussun gibi anLaşılıyor neyse ama ben seni öyLe anLamadım

konu kapanmıştır.. sıkıntı yerine forumun tadını çıkarmaya bakın.. =)

konu kapatıLmı$ yorum yapıyorum kusura bakmayın =)

konuyu açan arkada$ımızın görev isteme sözünü ciddi bulmuyorum mecazi anlamda söyLediğini düşünüyorum bu denLi saygılı aklı başında yorumLar yapan birisinin görev veriLmeyeceğini biLe biLe görev isteyeceğine ihtimaL vermiyorum.. ayrıca pm'ler konusunda hoş olmayan sözLer sarfediLmiş.. PRo'ya yakı$tıramadım.. haklıda olsa haksızda olsa bir özür borçlu oldugunu düşünüyorum saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri