Moderatör Olmak Forumda Şantaj Yapmak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dussssss

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu konuyu şikâyet bölümünün altına açmak istemedim bence forum âleminde ki en derin yaralardan biri şu anda açtığım bu konu.

Bilindiği üzere forum âlemi son yıllarda çok gelişti tabi ki bu gelişiminin nedeni yaygınlaşan ADSL çözümü gerçi biz o çözümden yeteri kadar memnun değiliz ama neyse bu ayrı bir tartışma konusu.

Arkadaşlar forum sitelerini kalkındıranlar kullanıcılar ve bu kullanıcıları kontrol mükellefini üstlenen saygı değer forum moderatörleridir.

Benim forumdan anladığım güncel paylaşım ve bu paylaşımlara gösterilen ilgidir. Ancak böyle bir forum ileri düzeye kalkılana bilir.

Ben de 02.01.2007 tarihinde “Hackhell” adlı foruma üye oldum ve birden bildiklerimi forumlardaki arkadaşlara paylaştırmak oldu.

Ben forumda teşekkür yâda yorum bekleyen biri değilim bana sadece görüntüleme yeter de artar.

Açtığım konulara dikkatli bakarsanız ne kadar yararlı olduklarınızı görürsünüz.

Son zamanlarda başıma forumla ilgili talihsiz bir olay cereyan etti ve bunu siz saygı değer “Hackhell” adlı kullanıcılara ve Adminlere anlatmak gereğini hissettim.

Malumunuz oyun teknolojisi sürekli gelişmekte ve yeni oyunlar birbirini takip etmekte idi.

Ben de bununla ilgili çeşitli oyun konuları yayınladım son zamanlarda ve bunların ana teması Türk oyun kullanıcılarının bu oyunlar hakkında derin bilgiler elde edilmesi idi.

Bu konulardan bir çoğu Oyun Moderatörlerinden olan PRotype tarafından kilitlendi ve ya silindi. Tabi ki bizde haliyle bu kadar emeğin helak olmasını anlayamadık ve özel mesaj gönderdik bir açıklama istedik.

Şunu belirtmek isterim ki ben PRotype arkadaşa hep anlayışlı bir saygı ile yaklaştım ama gerekli saygıyı karşı tarafdan bulamadım.

Bu mailleri size hiç dokunmadan aşağıda harfiyen yayınlayacağım. Sizde mailleri okuduğunuzda aynı görüşte birleşeceksiniz diye umuyorum.

Gönderen:dussssss

Sayın yetkili;
05.09.2007 tarihinde yayınlamış olduğum “Fifa 08 ..: Dikkat-Dikkat :..” adlı konunun hangi gerekçe ile kapandığını anlamış değilim.
Bahsettiğiniz üzere benim konuma yakın konuların hepsine tekrar baktım ve benim açmış olduğum konuya başlık ve benim verdiğim linkden farklı bir demo dışında konu bulamadım.
Benim asıl amacım Fifa 2008 adlı oyunun, HACKHELL kullanıcılarına dağa çıkmadan sunulmasıydı.
Tabi ki bunları açıklarken Fifa 2008 adlı oyunun özelliklerini, 2007 sürümüne göre farklılıklarını ve EAGAME' in nasıl bir strateji izlediğini anlatmaktı.
Son olarak ta konuyu zahmet çekilmemesi açısından tek linkte demo versionu ile noktalandırmaktı.

Saygılarımla;

NOT: Bizim amacımız hackhell forumunu daha üst düzeye çıkarmaktı. Tam moderatör ve onursal üyelerinizden teşekkür almışken bu tür sorunlar olunca şevkimiz kırılıyor.

Gelen:pRotype

Bizim görevimizde düzenli ve özen gösterilen bir bölüm yaratmaktır.

3 Oyun Moderatorundan 1'i olarak kurallardan bazıları bana ait ve belirttiğim gibi FIFA 08 hakkında bir başlık mevcuttu forumda.

http://www.hackhell.com/showthread.p...highlight=FIFA

Bilgileri o başlığın altında vermeniz gerektiğini söyledim. Ama siz ayrı başlık açtınız ve bende görevimi yaparak konuyu kilitledim. Kullandığınız cümlelere dikkat ederseniz sevinirim. Karşınızda bir yönetici bulunmakta..

biLmem anlatabildim mi?

Gönderen:dussssss

Sayın Yönetici;

Dün Pro Street için vermiş olduğumuz resimleri bir hasat misali kırparak şu yanıtı bize vermiştiniz.

"Dussssss sıktın artık ama yeterince caps var." demiştiniz. Fakat görüyoruz ki bir arkadaşımız geliyor "EA Need for Speed / PROSTREET" bir konu açıyor ve bizim konudan çıkardığınız resimler bizimkilerin aynısı. Buyrun işte kanıtı http://hackhell.com/showthread.php?t=314627 .

Burada işte bizde sesimizi çıkartırız. Biz bu durmdan şikayetçiyiz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

SAYGILAR;

Gelen:pRotype

Bak kardeşim küfür mü edeyim illa ? bunu mu istiyorsun şikayetin varsa buyur bildir!

24 saat burada online mıyım lan ben dellendirme beni konunun açılış tarihine bir bak birde benim forumdan dün logout oluş tarihime iyice sinirlerimi attırmaya başladın haberin olsun konularını teker teker sildirtme bana verdiğin capsleri bizzat ben kendi resim albümümün içinde taaa aylar önce attım

Bak bakim akılsız mantıksız seviyesiz insan görebiliyor musun ne olduğunu bakta için soğusun biraz gerizekalı!

http://www.hackhell.com/showthread.p...ight=ProStreet

NOT : Oyunun yayınlanacak diğer ekran görüntülerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Bak bide not bırakmışım orada süzme seni.. Sana forumu incelemeden konu açma diyoruz ama sen çok bilmişlik yapırosun

Şimdi şikayetin varsa buyur şikayet et bakalım eline neler geçicek görelim..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=94100&page=281

Seviyesiz saygısız tosbağa!!!

Bunları okuduğunuzda ne gibi düşünceler kafanızdan geçti az çok tahmin edebiliyorum ama benim aklımdan ilk gecen konu Moderatörlüğün bir şantaj olarak gösterilmesi idi.

Tabi siz ne düşünürsünüz bilemem ama benim bu konuda ki kesin ve değişmeyecek olan düşüncem PRotype adlı kullanıcının Forumun üst düzey yetkilerinden gerekli uyarıyı almasıdır.

Moderatörlük benim anlayışıma göre hele ki bukadar yüksek düzeydeki bir forum da dağa düzeyli saygılı ve ılımlı davranmaktır.
Hele ki size gayet pozitif bir şekilde yaklaşılıyor ise,

Sonuç: Amacım birilerini yermek değil sadece böylesine kendine özgü bir forumda görüşlerimi bildirmek

Şimdilik Söyleyeceklerim bu kadar söz sırası şimdi sizde…

Her zaman dediğim gibi Önemli Olan İnsanlık…​

biLemiyorum... Yorum yapamıyorum... Kaan abinin ( PRotype ) Bu LafLarı durup dururken söyLemi$ olacağını dü$ünmüyorum. beLki siniri bozuktu sana patLadı. ama yakı$mamı$ Kaan abiye...

PRotype neden banlamıyolar moderotörler adminler küfür edebilio mu

mevzunun tam manası ile nasıl geliştiğinide bilmek lazım ancak yine de yöneticilerinde biraz daha düzgün açıklamalar yapması gerektiğini düşünüyorum..

selocan199' Alıntı:
Arkadaşım ModeratorLarda insan. sürekli her dediğinizi yapmak zorunda dü$ünüyorsunuz her $eye pm atıyorsunuz. adam patLar tabii bir süre sonra... tek oLay oLarak dü$ünmemek Lazım.. Adam günde kaç ki$iyLe ugra$ıyor MeseLa benLe =P

Mevzu

mMUSTANGg' Alıntı:
mevzunun tam manası ile nasıl geliştiğinide bilmek lazım ancak yine de yöneticilerinde biraz daha düzgün açıklamalar yapması gerektiğini düşünüyorum..

Arkadaşım ilk önce kayıtsız kalmadığın için teşekkür ederim
Bu olay ise harfiyen aktarılmıştır.Eğer hepsini okuyabilirsin konuyu dağa iyi kavrayabilirsin

Saygılar

FortMin0r' Alıntı:
Arkadaşım ModeratorLarda insan. sürekli her dediğinizi yapmak zorunda dü$ünüyorsunuz her $eye pm atıyorsunuz. adam patLar tabii bir süre sonra... tek oLay oLarak dü$ünmemek Lazım.. Adam günde kaç ki$iyLe ugra$ıyor MeseLa benLe =P

Arkadaşım moderatörler de insan demişsin ama şunu belirtmek isterim yazıyı tamamı ile okursan konuyu dağa iyi kavrayabilirsin.

Nekadar ılımlı mesajlara nasıl yanıtlar aldığımı görebilirsin

Saygılarımla;

dussssss' Alıntı:
Bu olay ise harfiyen aktarılmıştır.Eğer hepsini okuyabilirsin konuyu dağa iyi kavrayabilirsin

Saygılar
PM'den düzqünce uyarım sorunu kar$ıLıkLı çözebilirdiniz...
ayrıca Kaan abi MSNDEN d bana
"her konu açışında insanlık bu diye özel mesaj atmasına laf yapmadım..." dedi...
Demekki Sen ka$ınmıssın Hafiften...

Hiç bir üyeye gerizekalı deme hakkına sahip değil, işini doğru yapmalı..Zorla yapmıyor sonuçta kendi rızasıyla..

FortMin0r' Alıntı:
PM'den düzqünce uyarım sorunu kar$ıLıkLı çözebilirdiniz...
ayrıca Kaan abi MSNDEN d bana
"her konu açışında insanlık bu diye özel mesaj atmasına laf yapmadım..." dedi...
Demekki Sen ka$ınmıssın Hafiften...

Arkadaşım burda seninle karşılıklı tartışmaya girmek için bu konuyu açmadım.
eğer benim açtığım konulara bir bakar isen ne kadar düzeyde olduğunu görürsün

Son olarak Önemli olan insanlık kelimesi benim için bir imzadır.

selocan199' Alıntı:
moderatörLer küfür yiyor,çıt çıkmıyor; userLar tarafından çiLeden çıkartıLıyor hemen ciyakLamaLar..
yok arkadaş,bizim yediğimiz küfürLerin hesabını kim soracak peki..
oyundan anLamam ama PRotype ne dediyse arkasındayım..

:) Sadece gülümsemek istiyorum sana ..

Şimdi bunun öncesini ben anlatayım.

Freemitnick,SHARK ve ben kararlaştırıp böLüm kurallarını koymuşuz. Saatlerce uqraşıp aynı olan konuları kilitlemişiz uyarıları yapmışız. Her konuda verdiğim capslerin doğrultusunda bile NOT Lütfen bu oyun hakkındaki haberlerinizi ve screenshotlarınızı bu başlık altından verin dememe rağmen 2 gündür aynı PM leri ve aynı sözü almaktan bana bıtkınlık geldi ve patladım.

Önemli Olan İnsanlık…

Ve yanında dalga geçersenie smileyleri özel mesajlar gönderilebiliyorsa. [ Özel mesajlarım yetlililer tarafından kontrol edilebilir.. ]

Elbet sizinde sabrınız taşar.

Birde konuyu modsal biçimden alayım nerelere gidecek görelim.

Bölüm kuralları gereği.. Oyunlar hakkında verilmiş bilgiler,tezler,çözümler hilelerin yeri bellidir. Açılmış olan ilk başlığın altıdır.. Bunu defalarca söyledim ve defalarca konular kilitlendi. Kendi konumu bile kilitleyip çöpe yolladım. Bu kadar saygısızlık yapılması neyin imkanı neyin zevcesidir söyler misiniz?

Şikayette bulunan arkadaşın son başlığı ;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=314529

Verilmediği,verilsede ekskik bilgi girildiği için kilitlemediğim konusu duruyor.. Teşekkürümüde sunmuşum..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=313782

Şikayette bulunan şahsın benim tarafımdan kilitlendiği ve ilk kez uyarı aldığı konu.. FIFA 08 Capsler,bilgiler ve videolar..

Buda Fifa 08 hakkındaki başlığın taa önceden açılmış asıl yüzü..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=271169&highlight=FIFA

Sevgili Smodlarım lütfen konu incelensin ve konuda ne gibi moderator uygulamaları yapılsın bakılsın.Hangi konular birleştirilmiş,hangi mesajlar ayrılmış..

Bunun dışında FIFA 08 adlı bir başlık veya bilgi bölümde mevcut mudur?

Bakalım..

http://www.hackhell.com/search.php?searchid=3305935

Burada benden ilk uyarıyı aldı. Ve attığı mesaja bakınız. [ Madem özel mesajlar verilmiş.. ]

'' Sayın yetkili;
05.09.2007 tarihinde yayınlamış olduğum “Fifa 08 ..: Dikkat-Dikkat :..” adlı konunun hangi gerekçe ile kapandığını anlamış değilim.
Bahsettiğiniz üzere benim konuma yakın konuların hepsine tekrar baktım ve benim açmış olduğum konuya başlık ve benim verdiğim linkden farklı bir demo dışında konu bulamadım.
Benim asıl amacım Fifa 2008 adlı oyunun, HACKHELL kullanıcılarına dağa çıkmadan sunulmasıydı.
Tabi ki bunları açıklarken Fifa 2008 adlı oyunun özelliklerini, 2007 sürümüne göre farklılıklarını ve EAGAME' in nasıl bir strateji izlediğini anlatmaktı.
Son olarak ta konuyu zahmet çekilmemesi açısından tek linkte demo versionu ile noktalandırmaktı.
Saygılarımla...

NOT: Bizim amacımız hackhell forumunu daha üst düzeye çıkarmaktı. Tam moderatör ve onursal üyelerinizden teşekkür almışken bu tür sorunlar olunca şevkimiz kırılıyor.

..: Önemli Olan İnsanlık :.. ''

Bu arada belirtmeliyimki Hackhell'de bir zamandır süre gelen alışkanlığımı sürdürmek istiyordum yani incelemeyi kendim yapmak.. Neyse geçelim açmış olduğu başlıkta Demo var, [ Demo verilmesi yasak! ] , image'ler var [ Daha önce verildi.. ] , Yazılar var [ Bir bölümü altı çizilerek aktarıldı sayın üyelerimize.. ]

Yorumsuzum..

Gelelim bugünkü başlığa..

Arkadaş Need For Speed ProStreet ile ilgili bir başlık açmıştı. Kilitledim sebep? Ekran görüntülerini bizzat kendim Photobucket hesapımdan aktararak konuyu açmıştım ki o zamanlar daha Haziran sonu ya da Temmuz başıydı..

Ama arkadaş yine konusunu açmış ve ben kilitledim. 2. uyarıyı yaptım bir kez daha tekrarlamamasını söyledim ki normal olarak bölümde 2. uyarı yoktur free ve SHARK'a da danışabilirsiniz.... [ YoruMsuz.. ]

Buda Neron'un açmış olduqu ProStreet başlığı ve tereddütsüz çöpe yollanmıştır.. Tarafsız davrandıqım bir kez daha görülsün ki Neron forumda en iyi anlaştığım ve saygı duyduğum kişiliklerden birisidir (!)

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=314627&highlight=ProStreet

Heh bunlarda ProStreet hakkındaki başlıklar 1'i haber başlığı 1'i video diğeride ekran görüntüleri..

Konunun kilitlenmesi doqru mu değil mi? Sabrımı zorladıqını bir kez daha görün.. Ve kime hak vereceğinizi böylelikle çıkarın buradan. Konuları kafamdan kilitlemedim. Konuları kurallara göre yönettim. Bölümümüde bu şekilde yönetiyorum..

http://www.hackhell.com/search.php?searchid=3305970

Arkadaşın bu olay üzerine atmış olduğu mesaj ..

'' Sayın Yönetici;

Dün Pro Street için vermiş olduğumuz resimleri bir hasat misali kırparak şu yanıtı bize vermiştiniz.

"Dussssss sıktın artık ama yeterince caps var." demiştiniz. Fakat görüyoruz ki bir arkadaşımız geliyor "EA Need for Speed / PROSTREET" bir konu açıyor ve bizim konudan çıkardığınız resimler bizimkilerin aynısı. Buyrun işte kanıtı http://hackhell.com/showthread.php?t=314627 .

Burada işte bizde sesimizi çıkartırız. Biz bu durmdan şikayetçiyiz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

SAYGILAR;

...: Önemli Olan İnsanlık :...
''

Her mesaj altında bana ivme eder gibi söver gibi avukatım mış gibi Önemli oLan insanlık ve bir takım smileyler ile süslemeli mesajlar atan bir insana siz nasıL cevap verirdiniz? Sevgili adminlerim,sevgili Smodlarım,sevgili yönetim arkadaşlarım ve saygın üyeler??!?

yoRumsuz.. Elim kesik kesik bu kadar şeyi bana yazdırdınız ya helal oLsun..

PRotype - LaZiSH... +Sonsuz ve Ötesi...

PRotype ilk olarak yaptığın işten memnun değil isen bunun en iyi şekilde yapacağıma Hackhell forumunda bulunanlar huzurunda söz veririm.

İkinci olarakta benim açtığım başlıklardaki konu ayrıntılarını bakın birde diğer başlıklardaki konu biçimlerine bakın

ben Fifa bilmem kaç tarihinde çıkıyor diye boş başlık açmam.
Bütün fifa 2008 konuları ile karşılaştırın benim fifa 2008 konumu hangisinin dağa iyi düzeyde olacağını göreceksiniz

Son olarak ta önemli olan insanlık kelimesi bir imza şeklidir nasıl burda herkesin olduğu gibi
ve dolaylı bir anlam içerir.

Acıtasyon yaparak bu işler olmaz PRotype görev herzaman kutsaldır
Bunun bilincinde olmanı dilerim, bu hükümlülükleri düşünerek mod olman gerekir
Bu küfür etmeye benzemez.

ek olarakta BENİM SANA GÖNDERDİĞİM 3 ADET pm Yİ ÇOK GÖRÜYORSAN BU İŞİ YAPMA DERİM...

SAYGILARIMLA;

DÜZELTME:HERKES TAVIRLARIYLA KENDİNİ VE YAZDIKLARIYLA KİŞİLİĞİNİ GÖSTERİR
HERKES NASIL BİR KİŞİLİK SAHİBİ OLDUĞUNU GÖRDÜ BU ARADA SEN GÜLMENE DEVAM ET

dussssss' Alıntı:

Saygılar

arkadaşım konu yönetici tarafındanda açıklanınca daha net ortaya çıkıyor. benim sana net olarak mevzunun gelişmesinden bahsettiğim bu idi.sonuçta olayın gelişiminde senin hatalı olduğunu düşünüyorum. ancak uyarma açısından yöneticimizinde hatalı olduğunu düşünüyorum. (nasrettin hoca misali ; iki tarafta haklı )

birbirimize karşı daha çok hoşgörü ile yaklaşabilirsek sorunları buraya taşımaya gerek kalmadan taraflar arasında halledilebileceğine inanıyorum. yönetici arkadaş ve senin aranda ki bu sorununda bir an önce halledilmesi ümide ile.. saygılar...

Ben sana küfretmedim.. Beni küfrettirme dedim..

Önce bölüm kurallarını oku öğren öyle yorum yap oldu mu arkadaşım?Biz oraya süs olsun diye kural vermiyoruz. Acaba soruyorum neden videoları güncellerken ayrı ayrı başlık açmıyorumda o konunun altına veriyorum demekki yazdıklarımıda iyi okuyamamışsın.. Ben o bölümde elimden geleni ardıma koymadım. Neler yaptıqımı herkes çok iyi biliyor görevime sadıkım ki dikişlerimle bi bölümüme paylaşım yaptım üyelere yardımcı oldum he ama şimdi 2 konunu kilitleyim bardağı taşıran birine cevap verince suçlu olduk..

yorum yapmıyorum daha fazla..

Smodlar veya adminler gereken cevabı versinler..

Bir insan önüne değil önce geçmişine bakmalı ben bakıyorum ve neler yaptığım,yapacaklarım ortada..

EDIT : ehehe bakıyorum yazdıqın mesaja hala oradaki bilgiler eksikti benim başlığım kalmalıydı gibi bir tavrın var.. Kural kuraldır..

Sadece gülüyorum...

dussssss adamın eLi kesik haLa kendi biLdiini okuyosun...
yaptıgın iş sidik yarı$tırmaya çalı$maktan ba$ka bir$ey değil...
Not: PRo'ya meydan okumadan ben daha iyi mod olurum demeden önce pRofilini incele... LaZiSH'in dediği gibi. "moderatörLer küfür yiyor,çıt çıkmıyor; userLar tarafından çiLeden çıkartıLıyor hemen ciyakLamaLar.."

LaZiSH' Alıntı:
moderatörLer küfür yiyor,çıt çıkmıyor; userLar tarafından çiLeden çıkartıLıyor hemen ciyakLamaLar..
yok arkadaş,bizim yediğimiz küfürLerin hesabını kim soracak peki..
oyundan anLamam ama PRotype ne dediyse arkasındayım..

KÜFÜRÜN ARKASIN OLMAK, SAYGISIZ OLMAK, ÇÖZÜM İSE DEVAM ET...

Bak Dussss Kardeşim Şİmdi Sana Haksızsın Demiyorum Haklısın da Demiyorum.Bak Sana Bir Tavsiye Forumda 3 Tane Oyun Moderatörümüz var.Birisi Sana Bu Şekilde Davrandıysa Lütfen Digerlerinden Rica Et. Eger Herşey Senin Düşündügün Gibi İşleseydi.Sadece Kaan Kalsın Digerlerini Görevden Alsınlar.Senin Düşüncen Buna Dayanıyor Eger Bir Mod Sana Haksızlık Yaptı Diyelim Eger Böyleyse Sebebini Sor Olmadı Git Diger Moda Sor.Emin OL Fazla Olan Modlar Sırf Digerinin Çözemedigi Sorunu Belki Çözer Diye Görevlendirilmiştir.

Kaan Aslında Sabırlı Birisidir.Çünkü 1 Saat Boyunca Bİle Ara Vermeden Benim Sorunlarımla İlgilendigi Oldu.O Yüzden Sende Biraz Daha Anlayışlı OLursan Her Zaman Sorunsuz Vakitler Geçiririz.

İYİ FORUMLAR

S.W.A.T.*' Alıntı:
Ben Dussss Kardeşim Şİmdi Sana Haksızsın Demiyorum Haklısın da Demiyorum.Bak Sana Bir Tavsiye Forumda 3 Tane Oyun Moderatörümüz var.Birisi Sana Bu Şekilde Davrandıysa Lütfen Digerlerinden Rica Et. Eger Herşey Senin Düşündügün Gibi İşleseydi.Sadece Kaan Kalsın Digerlerini Görevden Alsınlar.Senin Düşüncen Buna Dayanıyor Eger Bir Mod Sana Haksızlık Yaptı Diyelim Eger Böyleyse Sebebini Sor Olmadı Git Diger Moda Sor.Emin OL Fazla Olan Modlar Sırf Digerinin Çözemedigi Sorunu Belki Çözer Diye Görevlendirilmiştir.

Kaan Aslında Sabırlı Birisidir.Çünkü 1 Saat Boyunca Bİle Ara Vermeden Benim Sorunlarımla İlgilendigi Oldu.O Yüzden Sende Biraz Daha Anlayışlı OLursan Her Zaman Sorunsuz Vakitler Geçiririz.

İYİ FORUMLAR

KONUYA KARŞIİLGİSİZ KALMADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
SANA BİR SAAT DAYANMASI BENİDE ŞAŞIRTI AMA ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM PRotype ADLI KULLANICININ ÜÇ PM ye dayanamaması ve bu pmlerde hiçbir kötü söz yda dolaylı bir anlatım biçimi içermemesi hali ile bu konuyu açma gereği duydum.

bu arada şunu da belirtmek isterim konuyu tamamı ile okumanı

SAYGILARIMLA;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri