Modem sorunu lütfen bakarmısınız

ALoNe DiAbLo

ŦĦĔ ŚĦĄĐΘŴ ŴĄŔŔİΘŖ
Reaction score
0
Arkadaşlar şu son üç dört gündür internete girmek için modemi açtığımda hemen internete giremiyorum.Beş dakika on dakika beklediğim halde giremiyorum.Tabi modemi açtıktan sonra.Bugün iki üç defa şöyle denedim.Modemi açtım mağlum yine bağlanmadı.Bende modemin arkasındaki PC ye bağlanan kabloyu çıkarıp yeniden taktım.Bağlandı internete.Sonra modemi kapadım tekrar açtım yine bağlantı yok.Tekrar aynı işlemi yaptım kabloyu çıkarıp tekrar taktım.Yine bağlandım birkaç defa aynı işlemi yaptım her defasında kabloyu çıkarıp taktığımda bağlantı sağlayabildim.Acaba sorun modemdemi yoksa kablodamı.Bana ne önerirsiniz.TEŞEKKÜRLER

Başlat > Çalıştır Bölüme " cmd " yaz.Cmd Komut Sistemi Açıldıgında " netstat -n " ( -n den önceki boşluga dikkat et) Burada Karşına Eger ESTABLISHED Durumda Olan Bir ve Ya Daha Fazla Satır Var İse Modem Üzeirnde Birden Fazla İşlem Var Demektir.Modem Ethernet İse Fabrika Ayarlarına Dön.USB Modem İse Driverini Sil ve Tekrar Yükle.Bu da Çözüm Olmazsa Pc den Modeme Aşırı Yüklenme Olabilir.Bu Şartta da Formatı Önerebilirim.

İYİ FORUMLAR

muhtemelen bilgisayarında virüs var arkadaşım. ve bu virüs format atmadan temizlenmiyor. Kolay gelsin

Geri