Mode XL - Erotizma [Küfürlüdür]

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0
Mode XL - Erotizma

Verse 1

Şunu bırakın kendi haline kendi köşesine çekilsin terapiye henüz başlamadım bile ordumu sen daha hiç görmedin ben senin serseri katilinim serseri beatleri beynine veririm bayrağı yatak odanın 4 köşesine dikerim mirabeatte kim varsa hepsini g..ten s..rim bu benim serseri serbest stilim pesimist duygulara sadece tek round veririm Altın Jak gerilim belki kaptanıydın şehrinin ama sen gemini bırakıp terkettin sevkettin sen bizi bunu yapmaya gönderdik 7 renkli karanfilleri serpiştirdik mezarına sen aklına takılana bakana kadar biz yola çıktık konvoyla senin için daha bir çok beat zulada

Nakarat:

Silahını anlattığım gibi gibi kur
Pisliklerin anlattıkları gibi vur

Verse 2

Basemode biri beni sustursun Mode XL'i kabus bulursun code Ankara'da senin ismin yok s**tir her rapim fixtir bu flowları dinle seni kendine getirir burjuva p*çleri için rap ne demektir söyler misin kütüphaneye git cilt cilt ansiklopedi karıştır bana söz yaz buluruz sana bir tarz seni s..mek farz asit jazz plaklarından kendine pesimize bir mezar kaz azdırdığımız beatler hey sürtük seni kim s...ler s*k tutan ellerin sahibi sizler merkezden seslenen bizler aksamını çizecek seni arkadan düzecekler seni arkadan düzecekler

Nakarat:

Silahını anlattığım gibi kur
Pisliklerin anlattıkları gibi vur

en güzeL Rap $aRkısı, en güzeL ses... Mode XL _ Erotizma

sagopa ya bi diss bu ;)

en sewdiim parca olmasada basemode modeXL yanı aynı yere cıkıo kısaca yaSin cok seferim bu adamı süper sölüo ... hadi siktir - LAn - kafadan vur - kapıları zorlama - TSpC bank - disabble süper saRkılar kı biri beni sustursun unutulmaz ;)

moDe xL'a VokaL gitmez Nerde GanGaster oLcan Türkiye'de Hadi banka soyaLım £rTu ßaßa ha =) (Ertu'nun 1 sözü bu adamı hiç sevmez)

-=C4ŠĦ=-' Alıntı:
moDe xL'a VokaL gitmez Nerde GanGaster oLcan Türkiye'de Hadi banka soyaLım £rTu ßaßa ha =) (Ertu'nun 1 sözü bu adamı hiç sevmez)

ulem ertuda bi şarkısında herkese bulaşmış walla:D
sago,ceza,mode xl:D

ertu Kim la :D

Yasin Duyqu Die Bi KızLa feat'a yapmıs.. Hayatımda Bu Kadar iqrenc Bu Kadar KüfürLü Bi Parca qörmedim..

Hatta Bi ara 2 Ay Msn Nickim '' Duyqu Yapcaqın Raphin a.*'dı '' :)

iLqinenLere : Azat Yasin Duyqu - Deiştirme...

erotizma atılan en sıkı disllerdendr we bu dissn atılma sebebi wardr. duygu bır rnb solistidr we ses tonu cok deerlıdr nadir bir sesdir. artı mode xlin sakılarnn cou küfürlüdr bılıyosnz. deiştrmede cok fazla ilgi odaı olan bir sarkıdr. eer bu sarkıdakı kuflerden rahatsz olduysan Apo'nun sarkılarını dınlemenı tawsıye etmem:) ayrıca mode xlin ewrimle olan sarkılarınıda dınlemenızı tawsıye ederm kısaca basemode cok ii işler cıkarıo basemode=Yasin-Ewrim-Ewren-Azat.. dinlemenızı şiddetle tawsıye ederm:) umarm beenrsnz:)

sagopa diss yakışmaz ne bunlar kim hem

Geri