MOD VE YÖNETİCİLERİ DELİRTMEK İçin!!!!!

J@CK@L

[ υηƒσяgιν&#11
Reaction score
0
Admin ve Mod Delirtme Taktikleri

--------------------------------------------------------------------------------

-- Daha önceden açılmış bir konuyu aynen kopyalayıp yeniden açın
-- Konu ile ilgisi olmayan gereksiz muhabbetlere girin forum üyelerine sataşıp ortamı karıştırın
-- Sürekli pm atıp hal hatır sorun
-- Kilitlenmiş bir konunun anahtarını sorun, yoksa çilingir çağıracağım şeklinde tehdit edin
-- Nickinizi haftada bir değiştirmek isteyin
-- Arama yapmadan konu açın ve arama yaptığınıza yemin edin(ZUHAHAHAHHA )
-- Mesajlara sadece smileylerle cevap verin
-- Foruma üye olur olmaz kendi sitenizin reklemını bütün üyelere pm olarak yollayın
-- Forumdaki üyelere pm atıp sarkıntılık yapın
-- Öyle uzun bir nick belirleyinki forumun düzeni bozulsun
-- Anlamsız konu açmaya özen gösterin...
---adminlerin taraf tuttuğunu ve hakkınızı yediğini söyleyin(HAHAHAHA)
---yanlış başlık altında konu açtığını söyleyip konuyuı taşırsa adminlerin bu işi bilmediğini dillendirin
-- Kocaman resimler koyun

begenenler bir teşekkür etsin yeter....:)

not: UMARIM DAHA ÖNCEDEN VERİLMEMİŞTİR.ARADIM BULAMADIM...

Lan jackal olm sen benim bolume gelme actıgın butun topicleri kapatıyorum ! :):)

Uyuz oldum şimdii hee birazda bizi dusunun bea :'(

hahaha evet güsel taktikler var istersen bir tanesini bi uygula bakalım :eek:

delircem mi yoksa banned mi olcan :p :eek:

xxjackalxx' Alıntı:
Admin ve Mod Delirtme Taktikleri

--------------------------------------------------------------------------------

-- Daha önceden açılmış bir konuyu aynen kopyalayıp yeniden açın
-- Konu ile ilgisi olmayan gereksiz muhabbetlere girin forum üyelerine sataşıp ortamı karıştırın
-- Sürekli pm atıp hal hatır sorun
-- Kilitlenmiş bir konunun anahtarını sorun, yoksa çilingir çağıracağım şeklinde tehdit edin
-- Nickinizi haftada bir değiştirmek isteyin
-- Arama yapmadan konu açın ve arama yaptığınıza yemin edin(ZUHAHAHAHHA )
-- Mesajlara sadece smileylerle cevap verin
-- Foruma üye olur olmaz kendi sitenizin reklemını bütün üyelere pm olarak yollayın
-- Forumdaki üyelere pm atıp sarkıntılık yapın
-- Öyle uzun bir nick belirleyinki forumun düzeni bozulsun
-- Anlamsız konu açmaya özen gösterin...
---adminlerin taraf tuttuğunu ve hakkınızı yediğini söyleyin(HAHAHAHA)
---yanlış başlık altında konu açtığını söyleyip konuyuı taşırsa adminlerin bu işi bilmediğini dillendirin
-- Kocaman resimler koyun

begenenler bir teşekkür etsin yeter....:)

not: UMARIM DAHA ÖNCEDEN VERİLMEMİŞTİR.ARADIM BULAMADIM...

Ahaha güzeldi ama bunlara verilecek cevaplarda bizde hazır :mad: :mad:

ya dostlar ben sadece eglence olsun diye yazdım allahım ya bu ne tepkı boyle anlamadım . zuhahahahahahaha:D:D:D:D:D

Hackhell'in en sevdiğim yanı tertemiz mis gibi kokması :) Yöneticiler olarak o kadar güzel çalışıyoruz ki, kirletmeye çalışan biri hemen kapı dışarı! Hele ben Kosla Oxi gibiyim hemen konuyu siliveriyorum :)

sonucuna katlanmak isteyen denesin bakalım :D

Photoshop bölümüyle ilgili....

her başlıkta nasıl yaptın, senmi yaptın, hangi programla yaptın die sorun,
photoshop bölümünde her başlıkta sürekli program linki isteyin,
ben bunu başka bir yerde görmüştüm diyin,

valla ben çöpe taşımak, kilitlemek yada uyarı yapmakla uğraşmıyorum kökünden siliyorum bu mesajları :)

Tycon' Alıntı:
Hackhell'in en sevdiğim yanı tertemiz mis gibi kokması :) Yöneticiler olarak o kadar güzel çalışıyoruz ki, kirletmeye çalışan biri hemen kapı dışarı! Hele ben Kosla Oxi gibiyim hemen konuyu siliveriyorum :)

ahuahuaahua buna birebr şahitim hiç acımıyo wallaha direk siliyo :eek:

DarK_BlaDe' Alıntı:
lan jackal sıkıyorsa yap bunları bak seven abin sana cvbını vermiş !
bunları ciddi olarak mı soyluyorsunuz eger oyleyse cok garip ya ben bunu eglence olsun diye yazdım ve size inanamıyorum yani

ahaha jackal canım şak ayapıyoruz ya :) sende hemen ciddiye alma be :)

Sevencloves' Alıntı:
ahaha jackal canım şak ayapıyoruz ya :) sende hemen ciddiye alma be :)
eywallah ya cok sinirlenmiştim:) eger sakaysa başım üstüne tabiiiii. :) ozaman devamını da yayınlayım:ppp

xxjackalxx' Alıntı:
bunları ciddi olarak mı soyluyorsunuz eger oyleyse cok garip ya ben bunu eglence olsun diye yazdım ve size inanamıyorum yani
jackal dostum dudak bukup kusme hemen saka lem saka ! sen herseyi ciddiye alıcaksan ohooooo işimiz war ama olsun gozum ustunde :D:D uehueeehuehe (buda sakja heee sonra ciddi misin diye sorma :D)

DarK_BlaDe' Alıntı:
jackal dostum dudak bukup kusme hemen saka lem saka ! sen herseyi ciddiye alıcaksan ohooooo işimiz war ama olsun gozum ustunde :D:D uehueeehuehe (buda sakja heee sonra ciddi misin diye sorma :D)
ciddiimisin:D yok ben gercekden yanlış anlamısdım yaaaa sözlerniz rahatlattı valla saolun varolun . paylasımların devamı gelecekdir.......

haha sonunu dusunemıorm ben o ınsanın...puhahaha...:D

Geri