Mod Olmak İstiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paylaşımlarını görelim arkadaşım
sonra neden olmasın

25 Mesajı oLupta ADAYLIk Koyan Forum KuraLLarını ßırak Konu Açtıgı Yerin KuraLını Okumayan ßirinin UmutLarından ßahsediyorsun ßana..

FazLa MuhaLefet oLma. HeLe HeLe ßenim PostLarımdan ALINtı Hiç yapma. uFacık ßir dengem Var oda seninLe ßozuLmasın. Yaz Kendi düşünceni, Mesajını Kapat Sayfayı Hepsi ßu. OruçLu oRuçLu Ne Ger Ne GeriL..

iyi ForumLar.

Neden bu kadar ataksın.Ben hakaret içeren bir mesaj yazdığımı düşünmüyorum sadece görüşümü belirttim.Sanırım görüşlere saygı gösterilmek zorunda.

Arkadaşlar fikirlerinize saygı duyuyorum ancak hala üyeliğim geçerli + konu açmak sınırlı...

Neden bu kadar ataksın.Ben hakaret içeren bir mesaj yazdığımı düşünmüyorum sadece görüşümü belirttim.Sanırım görüşlere saygı gösterilmek zorunda.

Kanım Kaynıyor yapıcak ßir Şey yok. ßen ßenim Mesajım üzerinden Yaptıgın ProvaKasyona Göstermiyorum Saygı faLan. GörüşLerini ßenim üzerimden Kurma. ßenim MESajımdan ALıntı yApmak yerine direk yaz geÇ.

Ben düşüncemi daha önce söylemiştim."Mesaj sayının çok olması gerekiyor sanırım bide paylaşım yapman" Provakasyon yapmadığımı kanıtlayayım.

Ya KnowN&paralnova yorumlarınız bekliyordum siz tatışmaya başladınız....

Hakkında HayırLısı oLSun +zeytinßurnuLu

bnde ilk gelsdiğimde böle yapmıştım ban verdiler 1 hafta :) nese 3000 mesaj at sonra gel biz seni ararız :)

dostum herkes birsey olabılmek ıster ama ama önemlı olan o şeyi nekadar cok ıstedıgımısdır puhhahahahhahahaahah...daha mesajın kac sen mod olmak ıstıorsun puhahahha:D:D

dostum herkes birsey olabılmek ıster ama ama önemlı olan o şeyi nekadar cok ıstedıgımısdır puhhahahahhahahaahah...daha mesajın kac sen mod olmak ıstıorsun puhahahha:D:D

Komik olan bişey yok ben ciddiyim...
Ayrıca postlarımın(bu konu için yazdıklarım hariç) hemen hemen hepsi konu açarak oluştu...

olmaz efendi daha yeni üyesin olmaz maalesef

olmaz efendi daha yeni üyesin olmaz maalesef

Tmm arkadaşım ama en azından mod başvrum dursun...
Postumu paylaşım yapa yapa artıracağım...

NOT:Eğer post sayım kısa süre içierisinde çok artarsa paylaşım yaptığım içindir mod olmak için post kastığımdan değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri