Mod Olmak İstiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taka99

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Off-Topic,Geyik Mizah veya HUA Dİğer bölümüne mod olmak istiyorum(3'ünden herhangi birisi olabilir).Paylaşımlarım hackhell.com reklamlıdır.Siteye katkıda bulunmak istiyorum.Ancak 1-2 tane hatam oldu(aynı konuyu açmak,yanlış yere açmak gibi).Tabi ilk zamnalarımda öle hatalar yapıyordum =)
DÜŞÜNCELERİNİZİ MERAK EDİYORUM...

SİTENİZE TALİBİM
:ask:​

arkadaşım daha 25 mesaj yazmışsın ve daha çok zamanın var hem o bölümlere daha çok emek harcayan arkadaşlarımız var bukadar erken olmamalı

lütfen emeğe saygı duyup bu konunu sildirmelisin

Mesaj sayının çok olması gerekiyor sanırım bide paylaşım yapman

ßen piLot oLup Uçmak istiyorum ama oLmuyor işte ;)

o bölüme mod olmak için biraz da aktif olman ve forumda tanınman gerekmez mi? 1 seneyi aşkın üyesin ve henüz 25 mesajın var.
laf olsun diye bu konuyu açtığını düşünüyorum.

olumsuz
- 1903

Dark_Angel' Alıntı:
Hackhell'da yönetici olabılmenız için aşağıda belirtilen maddeleri yerine getirdiğinize inaniyorsanız başvuruda bulunun...Bu maddeleri taşımayan arkadaşların basvuruları haber verılmeksınız silinecektir... Şunuda unutmayin burda açtığınız başlıkta önce üyelerinin onayını almanız gerekiyor,üyelerin onayını aldıktan sonra Basvurunuz Moderatorler tarafından değerlendirilecek ve onların onayı doğrultusunda Smodlara devredilecektir... Eğer başvurunuz Smodlardanda geçer not alırsa son olarak Admin'e aktarılacak ve son kararı kendısı verıcektır....

1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

2. Moderatörlük için başvuran arkadaşların öncelikle forum kurallarını iyi bilmesi ve forum kurallarına aykırı haraketlerde bulunmaması gerekmektedir... ( Flood , Küfür , Reklam vs.... )

3. Forumumuzda yöneticilik kolay verilmediği gibi kolay geri alınmamaktadır... Bu yüzden Moderatör seçimleri yapılırken ince eleyip sık dokumaktayız sizin yapmanız gereken paylaşımlarınızın ve tutumlarınızın moderator olduktan sonrada devamlılığı konusunda bizi inandırmanız ve size güvenmemizi sağlanmanızdır...

4.Destek için pm veya email ile taleplerde bulunmayınız..

5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

Bu 5 maddeyi okuduktan sonra bu maddelerin size uydugunu ve yönetici olabileceğinizi düşünüyorsanız başvurularınızı bekliyoruz... İyi forumlar.....

bu maddelere uymanız lazım ...

pat diye oLmaz o işLer..
ne zamandır burada oLupta mod oLamamış o kadar kişi varken..
neyse kendine bir tokat atıp uyan bu rüyadan

Ben de milli eğitim bakanı olmak istiyorum ama gel gelelim Tayyip olmaz diyor:hhmanD

Arkadaşlar Geyik&Sohbet Bölümünde günde en fazla 2 konu açabiliyorsun benden ne bekliyorusunuz...

Bence anlatım tekniğin yanlış.İnsanların umutlarını kırıyorsun.Yol göstersen daha doğru olur.

25 Mesajı oLupta ADAYLIk Koyan Forum KuraLLarını ßırak Konu Açtıgı Yerin KuraLını Okumayan ßirinin UmutLarından ßahsediyorsun ßana..

FazLa MuhaLefet oLma. HeLe HeLe ßenim PostLarımdan ALINtı Hiç yapma. uFacık ßir dengem Var oda seninLe ßozuLmasın. Yaz Kendi düşünceni, Mesajını Kapat Sayfayı Hepsi ßu. OruçLu oRuçLu Ne Ger Ne GeriL..

iyi ForumLar.

oruç bazı bünyeLerde böyLe neticeLer doğurabiLiyor işte

yaa önüne gelen mod olmak istiyo ya birkaç ay geçsin 4.000 mesaj v.b geç ya ayıptır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri