Mod ların Felekten Gecesi iki tanede ucube user !!!!

NeRoN_64' Alıntı:
Kirmizi Arfy & Gs_Hacker ide Alin Yanina Sonra Bütün Kizlar Toplandik SArkisini Söleyin :hhmanD
tamam bis sööLeris de ...

bide resim cektirirken sende (NeRoN_64) geLde ... TOPLU resim cektireLim :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

Kankam Toplu Moplu Bizi Bozar Sen Tek Gel Ben Fotonu CEkerim Senin Sonra HHden Takip Et Pozlarini :D

KıRmIzIkIz' Alıntı:
çok eğlendiğiniz belli... =)
infa,Qapris,jewel,ayınateşi,kopuk,sonsuzluğa bizde toplanalım.Qapris doğru sölüyo...ki hala toplanamadık ya neyse :D
Qapris sende çabuk gel kız...
:biggrin :biggrin :biggrin
bu arada o meydanda birisi beni çookk bekliyo:D Bu pazar günü de bekletcem :p

gelcem cnm gelcem as kaldı walla baştan sölüom herkeste bi gece kalcam heaa kurtulamassınıs benden ehuheuehuhue
şimdik sende bi gece dierlerinde bi gece walla bi haftayı çıkardık aradan :durdurun bi hafta da yeter bana :durdurun

Gel Qaprisim gel :durdurun

Bende Gelemmi Kirmizi :D:D

Bastan Sölüem SArki Falan Sölemem :D:D

Allah muhabetinizi artırsın arkadaşlar,

"Hackhell in 5 Cıtırı" millet sazan gibi zıplıyor başlığa maximus, çıtırlar gözükmüyor diye isyan çıktı konuyu kilitledim:D :D

:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

ekip sağlam :) kesin muhabbet iyi olmustur,gerçi maxi içip sapıtmıstır yine ama olsun :) umarım daha güzel organizasyonlar gerçekleştirir ve dostlukları perçinlersiniz...Allah dostluklarınızı daim eder inşallah...

des seni resimde ilk kez gördüm =)
güzel bir aktivite olmuş tüm üyelerimize kısmet olur inş. :durdurun

Yaww herkes orada bize bir haber veren yok kıskandim valla :vur
bir dahaki buluşmaya amigonuzuda unutmayin bak orti yoksa paparazilere yakalatırım seni:durdurun

haberim vardı ama vize haftası malum:S
gencoma ii bakın reac bi fotoda bi çakmak gördüm hemen yapmışın reklamı:p

QapriS' Alıntı:
bütün hh üyelerinin katılıca bi organisasyon bekliorus taa burlardan gelicem :durdurun

çok kıskandım sisi :hadiordan kırmısı, infu, kopuk, ayınateşi, jewel, sonsuslua, blue beklein beni ist e geldiimde şöle bi toplanalım da görsün hh toplanma nası oluomuş ehuheuee :durdurun

evet kıs kıskansınlar :hadiordan

maximus' Alıntı:

kıskanma kız ıstersen kopuk kırmızı ayınatesı onlarlada bı fto gondereyım bızım pazar kahvaltılarımız falan oluyo

enişte bence yollama reziil olabilirsin dönme halini çekebilirim yani:durdurun

maximus' Alıntı:

senıde photoshopla eklerız

:durdurun :durdurun :durdurun

QapriS' Alıntı:
mrk etmein kıslar gelcem gelcem en kısa samanda hemde :durdurun

bekliyoz :goz:

NeRoN_64' Alıntı:
Kirmizi Arfy & Gs_Hacker ide Alin Yanina Sonra Bütün Kizlar Toplandik SArkisini Söleyin :hhmanD

onu sen Türkiyeye gelince yapıcaz neroncuk :durdurun

Cok mutlu bir gün gecirmi$e benzionuz...

DarIsı Hackhell'ın ba$ına...

QapriS' Alıntı:
gelcem cnm gelcem as kaldı walla baştan sölüom herkeste bi gece kalcam heaa kurtulamassınıs benden ehuheuehuhue
şimdik sende bi gece dierlerinde bi gece walla bi haftayı çıkardık aradan :durdurun bi hafta da yeter bana :durdurun

bende 1 ay bile kalabilirsin :biggrin

Süper bir gece olduğunu tahmin ediyoruM :))

kimse beni çağırmamış ya
ama ben sizi çağırıyorum kızlar gece 11 de buluşalım yanımızda çanta diye dolaştırdığımız erkek arkadaşlarımızı da evlerinde bırakalım deerparty nin barına saat 4'e kadar içelim güzelleşelim valla onlar yapar da biz yapamazmıyız
hesaplarda deerparty den yapsın bi güzellik

şirine' Alıntı:
kimse beni çağırmamış ya
ama ben sizi çağırıyorum kızlar gece 11 de buluşalım yanımızda çanta diye dolaştırdığımız erkek arkadaşlarımızı da evlerinde bırakalım deerparty nin barına saat 4'e kadar içelim güzelleşelim valla onlar yapar da biz yapamazmıyız

haklısın canım en kısa zamanda :biggrin

ya bide kafama takıldı enişte ömerin fotoğrafını niye koymadın çok özledim :durdurun

şirine' Alıntı:
kimse beni çağırmamış ya

hayatım haklısın.bizde gidelim...
ama orası rock bar :eek:ut:
neyse hesaplar Alper den :durdurun

Geri